• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

uykusuz bi gecenin sonuna günaydıın.
gece fecii bi fırtına vardı hala yağmur yağıyor.gök gürültüsünden uyuyamadım.gözüm hep ecrinin üstündeydi acaba korkarmı uykusundan korkarak uyanırsa hemen kucağıma alıp sarılmak için..velhasıl hiç uyuyamadık kociş de ben de.Rabbim sel madurlarının yardımcısı olsun biz sıcacık evimizdeydik onlar nasıl geçirdi geceyi kimbilir :(
evet cnm amin şükürler olsun...

herkese geçmiş olsun. durum baya vahim gözüküyor.
semt olarak bizde bişey yok ama benim evimdubleks.çatı su aldı ve alt kat salonuma kadar geçmiş dün gece.doğuma yaptırdığım boya badana mahvolmuş durumda.kime kızıyım bilmiyorum. neyse moralim çok bozuk

ah vah allahtan size bşey olmamış aliye insanın sinirleri bozulur tabi

annemlerin evide su basmış
bahçe katıydı giderler tıkanmış sular eve dolmuş dün akşam

kızlarrr az önce 2010 nisan bebeklerinin cicilerine bakayım dedim ve bizi kastederek laf sölemişler.
onlara takmışız diye yazmışlar.

hamiledir ne yapsa yeridir diyoruz biz onlara :))))

günaydın kıslar....
öncelikle sel mağdurlarının Allah yard olsun... geçmişe baktım herkes iyi.... Aliye dışında....
aliyecim ben de eşime kızgınım..

kıslar canım çoooook sıkkın... dün gece eşimle çok kötü tartıştık.... aslında önemli bişiyyoktu ama bende bişiyler birikmişti... onun en ufak sözü yetti.... ve devamı geldi.... ben sesimi yükselttim hatta hakaret ettim.... önce o başladı ama sustu... ben susamadım.... bağıra bağıra konuştum... hıncımı alamayıp ağladım.... tabi bu arada pınar ıda uyutmaya çlışıyoz..... görseniz gözlerimi açamıyom... sabah yanıma gelmş yatmış eşim.... sarılmış falan.... ama kızgınlıkla kötü şeyler söylendi... kırıldm....
"birbirimize resmen katlanıyoz bööle olcaksa bitsin" dedi yaaaa.. offfffffffff çok üzgünüm....

şimdi gözlerim başım ağrıyo... pın da uyudu biras uzanayım... gene geliyom.... ha bu arada o geldiği zaman nete girmem kızdırıyomuş onu.....

ay canım bu erkekler kadınları çileden çıkartıyolar sonra susuyolar kadında hızını alamyo tabi eşide konuşmayınca hepten deliriyor ve onunda konuşması için kötü sözler çıkabiliyor ağızdan bunları bende yaşadım

ama düzelir canını sıkma sendebiraz kocişle ilgilen emel baksana benim koca hiç demez kapa bilg. benle ilgilen çünkü o datvnin karşısına bi geçer sızar kalır delüüüüüüüüüü

Sultan annenlere de çok geçmiş olsun,dün Bursa da da çok yağdı yağmur,şehir merkezi daha da fazla olmuştur tabi.

2010 modeller bize diyorlar ama kendileri de bizim topikten çıkmıyorlar,yoksa nereden bilecekler biz ne dedik dimi ama?
Oysa ki biz onlar daha gelmeden o topikte çok güzel dileklerde bulunmuş,heyecanlarını paylaşmıştık!

Benim de teyzemin gelini 3.yü yaptı,2 kızın üstüne ,o da kız oldu.Diğer eltisinin de 1 oğlu vardı,2 . de oğlan oldu.Allah uzun sağlıklı ömür versin!

sağol elifçim bende bakalı selenın ustune ne doğurcam gerçi allah sağlık sıhhat versinde önce ne verırse versin sonraerkek kız farkeemez

2010 modeller bize diyorlar ama kendileri de bizim topikten çıkmıyorlar,yoksa nereden bilecekler biz ne dedik dimi ama?
Oysa ki biz onlar daha gelmeden o topikte çok güzel dileklerde bulunmuş,heyecanlarını paylaşmıştık!

aslında bize danışabilecekleri çok şey var bizde seve seve yardımcı oluruz.
bebekleri olunca ne demek istediğimi anlıcaklar.:umursamaz:
bence bizim olmadığımız zamanı kollayıp okuyorlaryerimseniben

aysuncum okumaları önemli değil yarın öbürgün bişeye ihtiyaçları olucak soeucaklar ama böyle yaparlarsa nasıll cevap alırla bilemem yani

yuhh yani görümcene sinem bir laf bu kadar po.....dan anlanıır...ama kızlarında dedikleri gibi o zaten o amaçla aramış....keşke deseydin güzelim hakikaten siz bilirsiniz diye.....aman salla boşver üzülme

yuhh yani görümcene sinem bir laf bu kadar po.....dan anlanıır...ama kızlarında dedikleri gibi o zaten o amaçla aramış....keşke deseydin güzelim hakikaten siz bilirsiniz diye.....aman salla boşver üzülme

arkadaşlar paylaşımlarınız için çok çok teşekkür ederim hakikaten sinirim dağıldı ve böle durumlar sıklaşınca insan kendinde problem aramaya başlıyo avaba ben mi hatalıyım diye aynı fikirleri paylaştığımızı görmek beni çok rahatlattı

bu arada sultancım annenlere üzüldüm canım umarım büyük bir durum yoktur

erkekler eşler mevzusuna gelince sizlerden farklı değil dururmumuz eşimle yeterince ilgi gösteremiyorum oda bunun zeynepten kaynaklandığının farkında işten gelipte zeynep tekrar uyuyana kadr ne kadar vaktimiz varki zaten sonra ikimizde yorgun olduğumuzdan erkenden yatıyoruz..... Bu dönem böle geçecek yapıcak bişey yok ama yapılabilcek en güsel şey bu dönemde onu sevdiğinizi hiç olmassa sözle iki kelimeyle kendisine hatırlatmanız ....

Sabahtan geçmişi okurken yazdıklarınıza istinaden gidip 2010 topiğinde bi göz gezdirdim ceyonunda dediği gibi halbuki bizden öğrenecekleri ne çok şey var ki bizde onlara seve seve yardımcı oluruz .... Anlayacaklar hepsi hele sona yaklaşsınlar anlayacaklar ...

seher hayırlı olsun cnm sana da kırmızı çok yakışmış :)
bence aysunun dediği çalışmaya göre değil çocuğuna göre değişir kızlar dün uykumu aldım elada çok yormadı tam melektim adam da çok huzurluydu dolayısıyla ama uykusuz tüm gün kucakta çocuk taşımış kol bacaklar berbat halde tek kolla iş yapmış ve çocuk ağlaması hiç bitmemişse evde olan çalışandan zor zaman geçirmiş oluyoo,yani bence iyi günümüzde çok iyi davranalım ki diğer günlere teminat olsun :))

sultancım annenlere gecmiş olsun canım nerdekı onlar öyle suda kaldılar
onlar dağın eteklerinde oturuyolar teleferik civarında ama bahçe katı büyük bi apartman üst taraftaki sağlık ocağının ağaçlarının kökleri uzamış giderleri tıkamış sular gitmryine eve dolmuş

bencede çok haklısın sürekli bizim topikteler yaa hamilelik merakta yapıyormuş meğer...biz hamileyken 2008 annelerine hiç bakmazdık bile
bunlar değişik bişey yaa

Sultan annenlere de çok geçmiş olsun,dün Bursa da da çok yağdı yağmur,şehir merkezi daha da fazla olmuştur tabi.
saol cnm ya

Back
X