• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

haklısın cnm .. çalışan anneler kızıcaktır belki ama dışarı çıkınca birazcık nefes alıyolar..kendilerine zaman ayırabiliyolardır belki....evde olunca uyuşuk moddan hiç çıkamıyosun en azından ben öyleyim..bide aysunun dediği gibi olmuyo bizim yaramazla geçen gün iftardan sonra eve girmeden umutuda arabasına koyalım iki tur atalım dedik burnumuzdan getirdi walla uykusu gelmiş beyfendinin bas bas bağırdııı kucağımıza aldık çaresizz ben arabayı sürdüm babası umutu taşıdı kendimizi eve zor attık oda bi tartışma meselesiydi meselaa direk eve gitsek bunlar olmazdı diyeee

ahhaaa bizim evin asıl sorunu bu :roflol: evde kalsam sorun olmazmış. sanki evdeyken ağlamıyorlar yaaa.

delircem ya 30 dk uyuyup uyanıyo yetmiyo tabi geri de uyumuyo sonra tüm gün uykum var diye bağırığ çağırıyo bu çocuk var madem uyu yoksa uyan di mi,ne kalkıyon uykun varsa :mymeka:

benim kız da aynı uyusa mutlu kalkıyor ama nafile istediğin kadar çabala farkeden bir şey yok. uyumadıkçada delleniyor ağlama kıyamet gırla. ne zman düzelecekler bilmiyorum. canları sağolsun deyip geçiştiriyoruz.
hele şimdi daha da zor ben çalışmaya da başladım. evde ayrı işte ayrı yoruluyorum yetmiyor geceleri de kızımı sallıyorum muhtelif zamanlarda. anlayacağınız uyku da yok. zombi haltetmiş yanımda -tatlicadiarzu- delikafadulden -tatlicadiarzu-

bir minoset al, yat dinlen canım..

geçmiş olsun nagıhancım zeyneple sana aman diyeyım nisan anaları dıkkat edin kendinize

geçmiş olsun cnm

gecmıs oku oku bıtmedı yıne hasta bebıslere ve annıslere gecmıs olsun.

saolun kızlar bugn biraz daha iiyimmmm

ewet galıba donemsel bişey yoksa ben boyle degıldım
suan mesajı yazarken sımsek caktı cok kotu ve ben aglamaya basladım
erenın odasına kostum.
ya uyanıp korksaydı
senağlamasenağlama
ben boyle degıldım sonradan oldumm

nennn var kuzum sennnn

nslsnzzzz kızlar ben iiyim düne nazaran
kızlar dikkatli olun sanırım salgın varrr benden sonra eşimde hastalandı benm gibi olduuu annemde hastaymşşşş aman dikkatettn insann ömrü gidiyooooo

Bence valla bebek huylu da olsa huysuz da olsa,çalışan annelik daha zor.tamam dışarı çıkıp nefes alıyordur demişsiniz de,tatile gitmiyoruz ki işe gidiyoruz,onun stresi de ayrı,eve yorularak gelmek de cabası,ben kendi adıma yarım gün çalıştığpım için tam gün çalışanlara göre daha rahatım,o bile farkediyor yani.
Bir de ben şimdiye kadar evdeydim ve akşam eşimin işten gelmesini 4 gözle bekliyordum,ki Miray ı alsın ilgilensin diye,sanki adam çok dinlenik,işten yorgun argın geliyor,ama evdeki insan onu o an düşünemiyor,şimdi kendim de yavaştan başlayacağım ya,çalışanları (bu kociş oluyor)daha iyi anlar oldum velhasıl:kedi:

selam kızlar
sabahtan beri elektirik yok bari alışveriş merkezine gidelim dedik ikitelli organize sanayi çıkışı çok fenaydı sel basmış tırlar devrilmiş e5 yolunu polis kapatmış kayıplar varmış bizde geri döndük eve tıkılı kaldık.güç kaynağı modemi birkç saat daha çalıştırır laptoplarında pili bittimi yandık :D ne su var ne elektirik :(

slm kızlar
acayıp uykum var. erene bıseyler oluo. ya cocuk huy degıstırecek yada bıze ayak uydurayım derken ıyıce bozuldu.
gece 4 gıbı bızımle beraber yatıyo. saat 7-7,5 ta kalkıo sonra uyku falan yok.saat 12 ye kadar oynattım uyutmaya calıstım. uyudu gıbı oldu 3 kez yatagına yatırdım aglayarak gerı uyandı ama ne aglamak. tabı ben dayanamadım uykusuzluga
dermanım kalmadı esım ılgılendı. saat 1 de uyutmus. ve suan uyuyo
mısafır gelecek yemek yapmaya calısıyorum ama cok bıtkın bı haldeyım
uyku saatlerımız bı turlu tutmuyo sıpayla.
nasıl olucak b ılmıyorum
bıldıgım tek sey ya bıze gore onu ayarlıcaz yada bız ona ayak uydurucaz

slm kızlar
acayıp uykum var. erene bıseyler oluo. ya cocuk huy degıstırecek yada bıze ayak uydurayım derken ıyıce bozuldu.
gece 4 gıbı bızımle beraber yatıyo. saat 7-7,5 ta kalkıo sonra uyku falan yok.saat 12 ye kadar oynattım uyutmaya calıstım. uyudu gıbı oldu 3 kez yatagına yatırdım aglayarak gerı uyandı ama ne aglamak. tabı ben dayanamadım uykusuzluga
dermanım kalmadı esım ılgılendı. saat 1 de uyutmus. ve suan uyuyo
mısafır gelecek yemek yapmaya calısıyorum ama cok bıtkın bı haldeyım
uyku saatlerımız bı turlu tutmuyo sıpayla.
nasıl olucak b ılmıyorum
bıldıgım tek sey ya bıze gore onu ayarlıcaz yada bız ona ayak uydurucaz

4 e kadarmı uyumuyo çok geç değil mi ya siz ona ayak uydurcaksınız tabikide uyumayan çocuk kilo almaz hem ek gıdalara tam olarak geçtiğinde herşey saatiyle olacak o zaman ne yapacaksın

4 e kadarmı uyumuyo çok geç değil mi ya siz ona ayak uydurcaksınız tabikide uyumayan çocuk kilo almaz hem ek gıdalara tam olarak geçtiğinde herşey saatiyle olacak o zaman ne yapacaksın

esım saat 1 de gelıo ramazan oldugu ıcın sahura kadar oturuyoruz esım yemek yıyıp yatıo
yanı hepımız o saatte yatıyoruz.
erende bızımle yatıodu 2 gune kadar ve 4 te yatıp oglen 12 gıbı kalkıyodu.
2 gundur bısı oldu
ek gıdalar saatı saatıne mı verılıo. hanı bugun 2 de yedıyse ertesı gun 2,5 ta yese olmuo mu acep
gercı ramazandan sonra boyle bı sorun olmaz belkı ama suan cok kotu

onu bı becerebılsem
ıstedıgı zaman uyuyo ıstedıgı zaman uyanıyo
gece uyması sımdı sımdı kaldırmam lazım
ama kıyıp kaldıramam kı
sımdı kalksa gece uyuyacak

esım saat 1 de gelıo ramazan oldugu ıcın sahura kadar oturuyoruz esım yemek yıyıp yatıo
yanı hepımız o saatte yatıyoruz.
erende bızımle yatıodu 2 gune kadar ve 4 te yatıp oglen 12 gıbı kalkıyodu.
2 gundur bısı oldu
ek gıdalar saatı saatıne mı verılıo. hanı bugun 2 de yedıyse ertesı gun 2,5 ta yese olmuo mu acep
gercı ramazandan sonra boyle bı sorun olmaz belkı ama suan cok kotu

herşeyi saatinde yerse düzene girer uykusuda

kızlar bı fıkır verın nerden nasıl baslamalıyım uyku saatlerı ıcın
nasıl duzene gırer
duzene gırması ıcın ne yapmalıyım
sımdı alıstıgı duzende gıdıyo nasıl degısecek fıkrı olan varmı

cnm 1 gününüzü feda etseniz düzene girer bence ... saat 12 ye kadar ağlasada kucağınızda gezdirin uyutmayın sabah 8-9 gibi kalkar gündüzleride 2-3 saat ara ara uyusa yeter ...gece 10 saat uyuması gerekiyo 5 aylık bebislerin eren çok az uyuyo yaa siz uyutmayın onu bugün... düzene girincede en geç 9 gibi uyusun akşamları bence... ben öyle yapıyorum...

tuğbacım sabah 9 da yada engec 9.30 kaldır saat 12 ye kadar oyala biş şekilde 12 gıbı yatır en gec 2 de kaldır akşamda 5 gıbı yatır 7 gıbı kaldır gecede 11 de yada 11.30 ta kendi uyur zate yorgunluktan ben bu şekilde yaptım gece uyanmıyo artık eskisi gibi uyansada yuz verme canım karanlıkta uyut senınkı geceyı gunduzu karıştırmış

kızlar bı fıkır verın nerden nasıl baslamalıyım uyku saatlerı ıcın
nasıl duzene gırer
duzene gırması ıcın ne yapmalıyım
sımdı alıstıgı duzende gıdıyo nasıl degısecek fıkrı olan varmı

hayatım çocuk gece gündüzü ayırt etmeyi öğrenmeli önce bi süre keyfinizden fedakarlık edip akşam karanlıkta oturucaksınız onunla çok oynamiicaksınız akşamları onunla konuşulmiicak fazla altı deişmeyecek. siz 4 te yatıosunuz diye onu da 4 de yatırmanız büyük bir hata zaten. uyuması gerektiini öğrenecek o saatlerde. biraz zor olur ama bir haftaya alışır bence

belli bi yıkanma saati olsun. bebekler düzene alışır hergün ayynı şeyi yap hergün 9 da yıka mesela giydir ondan sonra besle loş bir odada uyutmaya çalış. emin ol 3 yada 4 gün zorlanırsın

Back
X