haklısın cnm .. çalışan anneler kızıcaktır belki ama dışarı çıkınca birazcık nefes alıyolar..kendilerine zaman ayırabiliyolardır belki....evde olunca uyuşuk moddan hiç çıkamıyosun en azından ben öyleyim..bide aysunun dediği gibi olmuyo bizim yaramazla geçen gün iftardan sonra eve girmeden umutuda arabasına koyalım iki tur atalım dedik burnumuzdan getirdi walla uykusu gelmiş beyfendinin bas bas bağırdııı kucağımıza aldık çaresizz ben arabayı sürdüm babası umutu taşıdı kendimizi eve zor attık oda bi tartışma meselesiydi meselaa direk eve gitsek bunlar olmazdı diyeee
ahhaaa bizim evin asıl sorunu bu :roflol: evde kalsam sorun olmazmış. sanki evdeyken ağlamıyorlar yaaa.
delircem ya 30 dk uyuyup uyanıyo yetmiyo tabi geri de uyumuyo sonra tüm gün uykum var diye bağırığ çağırıyo bu çocuk var madem uyu yoksa uyan di mi,ne kalkıyon uykun varsa :mymeka:
benim kız da aynı uyusa mutlu kalkıyor ama nafile istediğin kadar çabala farkeden bir şey yok. uyumadıkçada delleniyor ağlama kıyamet gırla. ne zman düzelecekler bilmiyorum. canları sağolsun deyip geçiştiriyoruz.
hele şimdi daha da zor ben çalışmaya da başladım. evde ayrı işte ayrı yoruluyorum yetmiyor geceleri de kızımı sallıyorum muhtelif zamanlarda. anlayacağınız uyku da yok. zombi haltetmiş yanımda -tatlicadiarzu- delikafadulden -tatlicadiarzu-