Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seher bence 11 de geç,9 da uyumalı,hatta artık kış saati 8buçuk bile olabilir.tuğbacım sabah 9 da yada engec 9.30 kaldır saat 12 ye kadar oyala biş şekilde 12 gıbı yatır en gec 2 de kaldır akşamda 5 gıbı yatır 7 gıbı kaldır gecede 11 de yada 11.30 ta kendi uyur zate yorgunluktan ben bu şekilde yaptım gece uyanmıyo artık eskisi gibi uyansada yuz verme canım karanlıkta uyut senınkı geceyı gunduzu karıştırmış
belli bi yıkanma saati olsun. bebekler düzene alışır hergün ayynı şeyi yap hergün 9 da yıka mesela giydir ondan sonra besle loş bir odada uyutmaya çalış. emin ol 3 yada 4 gün zorlanırsın
tuğbacım sabah 9 da yada engec 9.30 kaldır saat 12 ye kadar oyala biş şekilde 12 gıbı yatır en gec 2 de kaldır akşamda 5 gıbı yatır 7 gıbı kaldır gecede 11 de yada 11.30 ta kendi uyur zate yorgunluktan ben bu şekilde yaptım gece uyanmıyo artık eskisi gibi uyansada yuz verme canım karanlıkta uyut senınkı geceyı gunduzu karıştırmış
hayatım çocuk gece gündüzü ayırt etmeyi öğrenmeli önce bi süre keyfinizden fedakarlık edip akşam karanlıkta oturucaksınız onunla çok oynamiicaksınız akşamları onunla konuşulmiicak fazla altı deişmeyecek. siz 4 te yatıosunuz diye onu da 4 de yatırmanız büyük bir hata zaten. uyuması gerektiini öğrenecek o saatlerde. biraz zor olur ama bir haftaya alışır bence
ayy canm yaa çok zor gerçekten bu uykusuzluk bu aralr zeynepte öleydi yatırıyorum 1 saat sonra geri kalkıyodu sabır canmm kendiliginden düzeliyoooo ayagında sallıyosan ses ve ışık olmsn dikkatetslm kızlar
acayıp uykum var. erene bıseyler oluo. ya cocuk huy degıstırecek yada bıze ayak uydurayım derken ıyıce bozuldu.
gece 4 gıbı bızımle beraber yatıyo. saat 7-7,5 ta kalkıo sonra uyku falan yok.saat 12 ye kadar oynattım uyutmaya calıstım. uyudu gıbı oldu 3 kez yatagına yatırdım aglayarak gerı uyandı ama ne aglamak. tabı ben dayanamadım uykusuzluga
dermanım kalmadı esım ılgılendı. saat 1 de uyutmus. ve suan uyuyo
mısafır gelecek yemek yapmaya calısıyorum ama cok bıtkın bı haldeyım
uyku saatlerımız bı turlu tutmuyo sıpayla.
nasıl olucak b ılmıyorum
bıldıgım tek sey ya bıze gore onu ayarlıcaz yada bız ona ayak uydurucaz
oyy kıyammm sana :teselli:cooookkkkkkkkkk duygusallastımm
kızlar bı fıkır verın nerden nasıl baslamalıyım uyku saatlerı ıcın
nasıl duzene gırer
duzene gırması ıcın ne yapmalıyım
sımdı alıstıgı duzende gıdıyo nasıl degısecek fıkrı olan varmı
eren gece uyuması gerekn 10 saatı suan gunduz uyuyo malesefcnm 1 gününüzü feda etseniz düzene girer bence ... saat 12 ye kadar ağlasada kucağınızda gezdirin uyutmayın sabah 8-9 gibi kalkar gündüzleride 2-3 saat ara ara uyusa yeter ...gece 10 saat uyuması gerekiyo 5 aylık bebislerin eren çok az uyuyo yaa siz uyutmayın onu bugün... düzene girincede en geç 9 gibi uyusun akşamları bence... ben öyle yapıyorum...
biz bu düzeni 3 ay önceden kurduğumuz için artık hiç şaşmıo can 8 de yıkanıo 8 30 da mamasını yemiş uyumuş oluyo hemde kendiliinden uyuyo yavrum gece 3 de uyanıo amma yiyo 7 ye kadar da uykuya devam. mama saatleri de düzenli zaten. düzen bebekler için öenmli nasıl başlarsa öyle gider
biz bu düzeni 3 ay önceden kurduğumuz için artık hiç şaşmıo can 8 de yıkanıo 8 30 da mamasını yemiş uyumuş oluyo hemde kendiliinden uyuyo yavrum gece 3 de uyanıo amma yiyo 7 ye kadar da uykuya devam. mama saatleri de düzenli zaten. düzen bebekler için öenmli nasıl başlarsa öyle gider
cnm 1 gününüzü feda etseniz düzene girer bence ... saat 12 ye kadar ağlasada kucağınızda gezdirin uyutmayın sabah 8-9 gibi kalkar gündüzleride 2-3 saat ara ara uyusa yeter ...gece 10 saat uyuması gerekiyo 5 aylık bebislerin eren çok az uyuyo yaa siz uyutmayın onu bugün... düzene girincede en geç 9 gibi uyusun akşamları bence... ben öyle yapıyorum...
Bizim kızın şu anda bir tane öğlene kadar bir tane de öğleden sonra olmak üzere 2 uykusu var,2 şer saat.Bazı günler de akşam üzeri yarım saat kestirir,9 da da gece uykusunu uyur.
bizimde öyle maşallah en geç 10da uyur
sabah 7 de kalktıktan sonra kacta uyuyo tekrar
ve saat 8,5 ta yatırsam gece uyanacak ve bı daha uyumayacak senağlama