• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

sabah kacta kalkıyorlar

keremi uyanmasını beklemeden besliyorum ben msela uyumamdan önce yarım gibi mama yiyor sonra 5-6da uyanıyor yine mama yiyor ve uykuya devam ediyor daha sonra 8-9 gibi yine mama yiyor yarım saat oyalanıp yine uyuyor ve sonra 11-12 gibi kalkıyoruz biz

sağolun kızlar su saatten ıtıbaren baslıyorum :Saruboceq::Saruboceq: dua edın ve sımdılık ben kacar bıraz ılgıleıp yorayım sıpayı

teşekkür ederim çiçekçim gerçi sultanla aynı anda olmaktı dileğim ama kargo haınlık yaptı:oklava:

mrb kızlar..

hiç sesim soluğum çıkmıyo ne yazıkkii.. geçmişi okuyorum ama işte ramazandan dolayı ne vaktim kalıyo ne de mecalim..oruç tutuyorum(bi kaç yıldır borçlar birikti bide bu yıl biriksin istemedim) hiç halim kalmıo net başına geçicek..

yine yağmur yağıyo yaa :( burnumuzun dibinde başakşehirin çıkışındaki tır garajında 14 kişi can vermiş dün gece.elektirik olmadığı için işeyden haberimiz olmadı.evden çıkınca gördük bariyerlerin aralarında bile ceset arıyorlardı :( artık yağmasın ya noolluurr allahımm :(

vallahi artık hızınıza yetişilmiyor oku oku geçmiş bitmiyor herhelde artık iyi bir okuyucu olarak aranızda kalıcam

elifçim selenı saat 9 da yatırırsam sabah 5 te kalkıyo eskıden 8.30 ta uyuyodu gece 5 te kalkıyodu duzenı böyleydı ama 10.30 yada 11 gıbı uyursa 8.30 tan önce kalkmıyo

keremi uyanmasını beklemeden besliyorum ben msela uyumamdan önce yarım gibi mama yiyor sonra 5-6da uyanıyor yine mama yiyor ve uykuya devam ediyor daha sonra 8-9 gibi yine mama yiyor yarım saat oyalanıp yine uyuyor ve sonra 11-12 gibi kalkıyoruz biz
heeeyyy maşşalah bebeişleriinize :nazar: :nazar: :nazar:
sağolun kızlar su saatten ıtıbaren baslıyorum :Saruboceq::Saruboceq: dua edın ve sımdılık ben kacar bıraz ılgıleıp yorayım sıpayı

cnm herşeyden önce kararlı olman lazım ama ona göre çok ağladı vazgeçtim falan dersen çocuk iyice bozulur yavaş yavaş alşıtır bence hergün bi ya da iki saat oynatsan yavaş yavaş alışır daha kolay olur bence pat diye yapman çok zor

yine yağmur yağıyo yaa :( burnumuzun dibinde başakşehirin çıkışındaki tır garajında 14 kişi can vermiş dün gece.elektirik olmadığı için işeyden haberimiz olmadı.evden çıkınca gördük bariyerlerin aralarında bile ceset arıyorlardı :( artık yağmasın ya noolluurr allahımm :(

sorma ya içim fena oldu tv ye bakarken can pazarı yaşanmış resmen

aman nazar değmesin peki kızlar bu düzeni bozmuyo mu arada bebekleriniz??benimkide düzenli ama arada uyumucam diye direniyo çok deli gibi uykusu olduğu halde
ela da 8-8.30 uyuyo 1.30 kalkıyo mama yiyo 6 kalkıyo mama yiyo 7.30 tam kalkıyo ama 6 da aç olduğu için değil uykusu hafiflediği için kalkıyo sanırım sonra gündüz 3 tane 40 dk uyuyo

aman nazar değmesin peki kızlar bu düzeni bozmuyo mu arada bebekleriniz??benimkide düzenli ama arada uyumucam diye direniyo çok deli gibi uykusu olduğu halde
ela da 8-8.30 uyuyo 1.30 kalkıyo mama yiyo 6 kalkıyo mama yiyo 7.30 tam kalkıyo ama 6 da aç olduğu için değil uykusu hafiflediği için kalkıyo sanırım sonra gündüz 3 tane 40 dk uyuyo

e oturmuş işte düzeni ne güzzel canım bizimkide arada yarım saat falan oynuyo onlar normal artık

ööle çiçekcim yarım saat bişii değil de mama bitince uyumamışsa hala açıyo gözleri hemen sen gündüz de mi mamayla uyutuyosun ??gerçi seninki kendiliğinden de uyumaya başlamış maşallah..
ya ben 10 gündür uykusu gelince kucakta sallıyorum 3 dk sürmüyo uyuması süperdi.. şimdi kucağa alıp yatırdığım an deliriyo ya hem uyumak istiyo hem uyutmama izin vermiyo inşallah geçicidir yoksa deliricem az kaldı

ben gündüz hiç mama vermiorum meyve püresi çorba yoğurt falan yiyo bi de bizimki gündüz bebek arabsında uyuyo adet haline getirdi bebek arabasıyla evde turluyoruz uyuyo:P

yazık gerçekten bu akşam haberlerde seyrettim bazılarıda fırsattan istifade ediyolar günah yaa yağmalıyolar resmen birde pişkin pişkin gülüyolar

Back
X