2009 Nisan Anneleri buraya

saol guzelım.. ben arastırmalara devam edeyım..

sende saol.. hanı yaptırmayanlar da ne zaman yaptırmayı dusunuyorlar
biz yaptırmak istedik hatta gittik konuştuk ama dr önermedi 6 yaşından sonra olsun işte o sünnet derisininde işlevi var pipisini bezli bebeklerde koruyor filan dedi bizde kararsız kaldık özel hst para kazanmak için de olsa yaparlardı demek ki gerçekten önermiyo diye düşündük

teşekkürler kıslar...
meraklıcım ateşi giderek çıkıyodu bi de ağrısı vardı sanırım, sürekli ağlıyodu ondan verdim... ama daha dikkatli oluru saolsaın canım....

canım şirvan taşındı yeni evinde de internet daha yokmuş ondan giremiyor. özlemi bilmiyorum
canım çok geçmiş olsun. tam hastalık havası ben de korkuyorum hasta olacak diye. birden serinledi hava

günaydn kızlarrrrrrrrrr naslsnz ben hala iyi degilim şimdide migde agrısı tuttu çok feciiii
sana da geçmiş olsun canım

hoşgeldiiiinnn:dance:
bebelacdan numuneler geldi.fazla çeşidi yok.

şimdi milupadan geldi numune onda hiçbişey yok.....

bana da az önce bebelactan ve herobabyden geldi, bebelactan 6 tane numune herodan 2 paket bisküvi ile organic karışık meyveli geldi
kanal d deki doğumu izleyemedim yaa eşim izlettirmedi bu ne sabah sabah ,ne yapacaksın hiç mi görmedin dedi:umursamaz:

bana bebelac ve milupadan gönderilecek diye mail geldi. hero dan değerlendirilecek diye... sana da mı böyle demişti hero yoksa gönderilecek mi dedi?

ben izlemedim... bebek bakımına baktım biras sonra kapadım pın pın a döndüm:)

evet canım değerlendirilecek diye mail geldi ayın 5inde,, bebelacta 6sında mail atmıştı gönderilecek diye

facebookta gülşenin paylaştığı reskuşa videosunu izlersek kızlar belki kilo vermemiz hızlanır. ne kadar iğrençç yağ her tarafı

merhabalar bayanlar geçmişi okumaya niyetlenmiştim yarısında bıraktım. amma konuşmuşsunuz yetişemedim selam da veremedim bari önce selam vereyim ara ara bakarım geçmişe dedim...

nasılsınız bu sabah??

bu arada az önce bebelac ve milupadan numuneler geldi. işin ilginci üyeliğimde ev adresim vardı ama iş yerine geldiler. her ikisinde de birer adet mama önlüğü, beslenme kitapçığı ve 5'er adet mama var.

facebookta gülşenin paylaştığı reskuşa videosunu izlersek kızlar belki kilo vermemiz hızlanır. ne kadar iğrençç yağ her tarafı

valla canım onu bilmiyorumda sezaryan videosu izledim çok kötüymüş ya...zavallı vücüdüm nelere maruz kalmış.....tırstım ben bilascıkkkk....

bana milupadan 4 tane geldi...rasgele mi paylaştırıyorlar

merhaba kızlar dün skkı tıdan patlayıca bugün anneme geldim iyiki de gelmişim moralim düzeldi.

Artık elada istediği kadar huysuzluk yapabilir burda zaman daha çabuk geçiyo en azından
Gülbera hoşgeldin cnm sende
Tüm haxta bebişlere ve annelere geçmiş olsun tel den alıntı yapması zor oluyo da...

herkese selam.nasılsınız nisan anneleri.birkaçgündür giremiyorum site açılmıyo bende.açılsada birkaçgün gerisini gösteriyo.bebişler iyidir umarım hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.bu arada nasıl puan veriliyo arkadaşlar ben bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…