biz yaptırmak istedik hatta gittik konuştuk ama dr önermedi 6 yaşından sonra olsun işte o sünnet derisininde işlevi var pipisini bezli bebeklerde koruyor filan dedi bizde kararsız kaldık özel hst para kazanmak için de olsa yaparlardı demek ki gerçekten önermiyo diye düşündüksaol guzelım.. ben arastırmalara devam edeyım..
sende saol.. hanı yaptırmayanlar da ne zaman yaptırmayı dusunuyorlar
şirvan yok uzun zamandır merak ediyorum bilen varmı??
bide özlemi merak ediyorum umarım eşiyle arası düzelmiştir..yayladaymış ama barıştımı acaba..çok mu meraklıyım nee..
ekim 29 geçmiş olsun canım..
ıııı başka aklımda kalanları yazıyorumm...
sinehasta hastaydı çok geçmiş olsun sinemcim..
canım çok geçmiş olsun. tam hastalık havası ben de korkuyorum hasta olacak diye. birden serinledi havagünaydın kıslar... bu gece çok huzursuzdu pın pın.... çünkü biz de hasta bebişlere kstıldıkburnu akıyo hafif üksürüyo.. akşam ateşi 36.8 falandı... calpol verdim... daha önce kesintisiz 6-7 saat uyuyan kızım gece 1.5-2 saat aralıklarla hep uyandı.... şimdi kucağmda uyuyo.... dikkat edin tam geçiş havaları.. ki ben de üşütmüşüm sanırım.....
sana da geçmiş olsun canımgünaydn kızlarrrrrrrrrr naslsnz ben hala iyi degilim şimdide migde agrısı tuttu çok feciiii
hoşgeldiiiinnn:dance:meraba bende nisan annesiyim oğlum 20 nisan doğumlu başlarda bu konu başlığı altında birkaçkez yazdım sonra biara giremez oldum yeniden girmeye başladığımda o kadar samimi olmuştunuz ki ne bileyim çekindim bişeyler yazmaya,ama emin olun kötü bi niyetim yok yalnızca kendimi çok yakın hissettiğim için okuyordum,kabul ederseniz aranıza katılmayı tabiki çok isterim,rahatsız ettiysem gerçekten özür dilerim:sinifsinif:
bebelacdan numuneler geldi.fazla çeşidi yok.
şimdi milupadan geldi numune onda hiçbişey yok.....
hoşgeldiiiinnn:dance:
bana da az önce bebelactan ve herobabyden geldi, bebelactan 6 tane numune herodan 2 paket bisküvi ile organic karışık meyveli geldi
kanal d deki doğumu izleyemedim yaa eşim izlettirmedi bu ne sabah sabah ,ne yapacaksın hiç mi görmedin dedi:umursamaz:
bana bebelac ve milupadan gönderilecek diye mail geldi. hero dan değerlendirilecek diye... sana da mı böyle demişti hero yoksa gönderilecek mi dedi?
ben izlemedim... bebek bakımına baktım biras sonra kapadım pın pın a döndüm:)
bebelacdan numuneler geldi.fazla çeşidi yok.
facebookta gülşenin paylaştığı reskuşa videosunu izlersek kızlar belki kilo vermemiz hızlanır. ne kadar iğrençç yağ her tarafı
merhabalar bayanlar geçmişi okumaya niyetlenmiştim yarısında bıraktım. amma konuşmuşsunuz yetişemedim selam da veremedim bari önce selam vereyim ara ara bakarım geçmişe dedim...
nasılsınız bu sabah??
bu arada az önce bebelac ve milupadan numuneler geldi. işin ilginci üyeliğimde ev adresim vardı ama iş yerine geldiler. her ikisinde de birer adet mama önlüğü, beslenme kitapçığı ve 5'er adet mama var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?