2009 Nisan Anneleri buraya

gülbera heryerde izimizi sürüyo resimlerde falanda vardı
kız elif et şikate et kaydirigubbakcemile3
benımkıde uyudu sonunda şükür
koçiş maçtan deli olmuş durumda

rahatsız olduysanız gerçekten tekrar özür dilerim niyetim iz sürmek değil yalnızca etrafımda benimkinin aylarında başka çocuk olmadığı için sizinkilerle karşılaştırıyordum dediğim gibi kabul ederseniz bende yazışırım istemezseniz rahatsız etmemek için birdaha girmem

olurmu rahatsızlık canım ne demek gel sende aramıza bız rahatsız olmayız hanı sesiz kalınca bızde kım bu dedik böyleben seher şimdiden aramıza hoş geldina.s.
dilekçim corxilec teşekkur ederim kzlarŞeniz

kızlar masllah ya sıze yetısmek ne mumkun
yıne doldurmussunuz

ayyy darısı basıma

kızlar eren saat 12 de yattı bı anda cok erken yatmaz dıye 12 ye kadar tuttum
12 de yattı saat 5,5 ta kalktı
5,5 a kadar da 2 kez uyanıp emdı ama hemen gerı uyudu
bakalım kacta uyuyacak

niye rahatsız olalım cnm muhtar ve ihtiyar heyetimiz okuyupta hiç yazmayanlara kızıyorlar sende ben gibi arada yorum filan yap bu arada hoşgeldin cnm buyrunnnnnnnnn

kızlar eren saat 12 de yattı bı anda cok erken yatmaz dıye 12 ye kadar tuttum
12 de yattı saat 5,5 ta kalktı
5,5 a kadar da 2 kez uyanıp emdı ama hemen gerı uyudu
bakalım kacta uyuyacak
ay çok sevindim ya sende uyumuşundur ne güzel 2-3 kalkmaya bile seviniyoruz inş.temelli uyuduğumuz gecelerde gelecek yakında...

canım hoşgeldin.
burda hepimizin amacı aynı.
arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak,muhabbet etmek....
kim senden niye rahatsız olucakmış kiii??????
merak ettiğin herşeyi sorabilirsin.

kızlar tekrarlıyorum kanal d'de doktorumu izleyin.
bebek hakkında bilgi veriyorlar.
hatta birazdan doğumhaneden görüntüleri göstericekler..

günaydın..
sinemcim msnde yazdıklarıma iletilemedi diyor aynı geçen gün yemek tarifi gönderdiğinde yazdıklarımın gelmemesi gibi Çok üzgünüm çoook
kanal d de canlı doğum gösterecekakannehir

günaydın kıslar... bu gece çok huzursuzdu pın pın.... çünkü biz de hasta bebişlere kstıldık burnu akıyo hafif üksürüyo.. akşam ateşi 36.8 falandı... calpol verdim... daha önce kesintisiz 6-7 saat uyuyan kızım gece 1.5-2 saat aralıklarla hep uyandı.... şimdi kucağmda uyuyo.... dikkat edin tam geçiş havaları.. ki ben de üşütmüşüm sanırım.....

aman geçmiş olsun canım pınarada nagihancımsende duzelememişsin hala sonbahat geldi tam hastalık havası

günaydın kızlarrr kanal d yi izleyinnn .geda canım geçmiş olsun dikkat et öksürük artarsa mutlaka dr a götür

aynen öyle gece 12 gibi yattiğimda nekadar yorgun olfduğumu anlıyorum. çokcukla ilgilen, yemek cay o bu derken çok yoruluoyr insan.. Allah yardımcımız olsunnn..

[

merhaba. hoşgeldin canım. tabi ki kabul ederiz seni.

canım geçmiş olsun ikinize de. hep söylüyorum yine söyleyecegim 36.8 ateşe calpolü boşu boşuna veriyorsun. en ufak ateşte calpol vermeyin. bırakın çocugun vücudu biraz savassın. kulaktan ateş ölçerlerde 38.0 dereceyi görmeden calpol vermeyin. iyilik yapayım derken kötülük ediyorsun yavruna farkında olmadan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…