2009 Nisan Anneleri buraya

kalbi durmuş
kızlar biz naz 1982 ile yemek konusunda tartışmıştık.konu kapatılmıştı hatırladınız mı?
adını değiştirmiş şimdi melisesra az önce araştırdım da....
ama bebeğinin öldüğüne gerçekten üzüldüm.

ay ebet ben de çok üzüldüm.. tüp bebekmiş bi de... ne kadar çok istiyolardı kimbilir... Allah sabır versin...

herkese hayırlı günler çooooook yorgun bir gecenin ardından benimki gece ateşlendi hemen doktora götürdük kan tahlilleri idrar tahlilleri saat 3 te geldik eve çooooooooook yorgun ve uykusuzum

gülbera hoşgeldin canım bu arada 2010 nisan annesine allah sabır versn inşallah en yakın zamanda sağlıklı bi bebişi olur tekrardan

eymn geçmiş olsun cnm
Yaa çok üzüldüm hemde şaşırdım naz mıymış o..allah sabır versin inşallah o da bi gün bebeğini kucağına alsın

herkese hayırlı günler çooooook yorgun bir gecenin ardından benimki gece ateşlendi hemen doktora götürdük kan tahlilleri idrar tahlilleri saat 3 te geldik eve çooooooooook yorgun ve uykusuzum

çok geçmiş olsun canım bebeğin iyi olsun da yorgunluk geçer.

Allah yardımcısı olsun nazın
benim de bir arkadaşım 6 haftalık hamile şimdi telefonla konuştum kanaması varmış düşük tehlikesi varmış. çok üzgündü ben de çok üzüldüm. Dua et diyor. Allah korusun bebeğini

çok sagolun kızlar evet o iyileşşinde yorgunluk bişey diil valla arkadaşım kan ve idrar tahlillerinde bişey yokda idrar kültürünü bekliycez cumartesi çıkacak sonuç doktor diş de çıkartıyo olabilir dedi şimdilik belli degil inşallah önemli bişeyi yoktur ya o arkadaşada çok üzüldüm benim son 15 günüm doktorda geçti kalp atışları yavaştı keratanın bol bol portakal suyu içmiştim baktık çok kilo alıyo bebek onuda bıraktırdı doktor hep onu dinliyodum bişey olucak diye çok korkmuştum.

Merhaba
Biz bugün annemdeyiz.Doruk uyuyor ama her man uyanabilir.O uyanmadan size bir selam vereyim dedim.

Emelcim Pınar'a çok geçmiş olsun.

puan vermek istediğin yazının sağ üst köşesindeki teraziye tıklayıp katılıyorum veya katılmıyorum diyorsun istersen yorum da yazabilirsin

canım çok geçmiş olsun .... Bu ne böle kaç bebeğimiz hasta oldu yaaa gedacım pınarada çok geçmiş olsun zeynep biraz daha iyi dün dolven vermedim ama akşamları fitile devam ediyoruz yarında rota aşısı var ve zeynepte yan etki kusma yaptı zaten yeni toparlıyordu kuzucum bakalım ne olacak ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…