aysun ne olmuş 2010 annesine cnm
herkese hayırlı günler çooooook yorgun bir gecenin ardından benimki gece ateşlendi hemen doktora götürdük kan tahlilleri idrar tahlilleri saat 3 te geldik eve çooooooooook yorgun ve uykusuzum
herkese hayırlı günler çooooook yorgun bir gecenin ardından benimki gece ateşlendi hemen doktora götürdük kan tahlilleri idrar tahlilleri saat 3 te geldik eve çooooooooook yorgun ve uykusuzum
herkese selam.nasılsınız nisan anneleri.birkaçgündür giremiyorum site açılmıyo bende.açılsada birkaçgün gerisini gösteriyo.bebişler iyidir umarım hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.bu arada nasıl puan veriliyo arkadaşlar ben bilmiyorum.
çok sagolun kızlar evet o iyileşşinde yorgunluk bişey diil valla arkadaşım kan ve idrar tahlillerinde bişey yokda idrar kültürünü bekliycez cumartesi çıkacak sonuç doktor diş de çıkartıyo olabilir dedi şimdilik belli degil inşallah önemli bişeyi yoktur ya o arkadaşada çok üzüldüm benim son 15 günüm doktorda geçti kalp atışları yavaştı keratanın bol bol portakal suyu içmiştim baktık çok kilo alıyo bebek onuda bıraktırdı doktor hep onu dinliyodum bişey olucak diye çok korkmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?