• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

ben buraya sitesinden koyayım sultancım.... benim yaramaz kocam makineyi satmış:) neymiş daha güseli yoldaymış... ne ara yaptıysa satmiş bi de japonyadan sip. vermiş gıcık yaaa... o gelince pınar içindeyken çeker koyarım:)

pın pın ın arkadaşları....
yürüteç almıcaktım ama bu babasının hoşuna gitmiş onu da aldı.. iyi ki almış komik -bişiy... hayvan sesleri var üzerindeki tuşlara basınca (kuzu, kopekkedi, at, horoz, ördek)

Eklentiler

• $oyunintm1669.webp
    $oyunintm1669.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 16
  • $oyunpil07499.webp
    $oyunpil07499.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 17
2 gündür giremiyorum misafirlerim vardı sizde maşallah ne çok konuşmuşsunuz geçmişi okuyamadım bugün eşim gitti
ve dönüşte anneannesinide getiricek stres yaptım

gece boyunca emziriyomusun peki bende yiyorum ama hala sağdığımda aynı çıkıyo
yaklaşık olarak Akşam 9 da 12 de 3 de ve sabah 6 da emziriyorum canım,ben sadece günde 1 kere meyve ve kaşık maması veriyorum gerisi hep annesütü
güle güle kullansın pın pın neler aldın resimlerini koysana ciciler bölümüne merak etiim :D

öyle mi?? :):uhm:

yani ben de tam bilmiyorum ama öyle gibi geldi,hani tutması için.

yürüteç almıcaktım ama bu babasının hoşuna gitmiş onu da aldı.. iyi ki almış komik -bişiy... hayvan sesleri var üzerindeki tuşlara basınca (kuzu, kopekkedi, at, horoz, ördek)

çok güzellleeeeeeer,güle güle kullansın Pınar.
Siz Pınar a normalde de Pın mı diyorsunuz yoksa buraya mı öyle yazıyorsun?
Son birşey: o köpek Türkçe mi konuşuyor?
Tşk.

sultancım bizde 2.yaptırmayalım dedik dr.yaptırın zaten herkese yaptırıyoruz filan dedi eğer rota virüsü kaparsa hst masrafları bundan daha çok tutar dedi çok da pahalı ve 3.doz var daha tırstık yaptırdık işte

yaaaaa bana niye hiç numune gelmiyo mail atıyorum ama beğenmiyorlarmıki ??

Mügecim allah kolaylıklar versin yaşlı insana bakmak bebekten daha zor moral depolamaya çalış...

kıslar bi de ekmek yapma makinesi aldık. beko... ben buranın ekmeğini yiyemiyorum da... (aslında benim için iyi kilo verirdim hahaha ama işte onsuz da olmuyo) bakalım nasıl olcak ilk denememiz... tabi eşim yapcak ilk denemeyi ben deil....

çok güzellleeeeeeer,güle güle kullansın Pınar.
Siz Pınar a normalde de Pın mı diyorsunuz yoksa buraya mı öyle yazıyorsun?
Son birşey: o köpek Türkçe mi konuşuyor? ...
Tşk.

teşekkrler canımcım... pınar a babası pın pın diyo ben de alıştım... o da alıştı ki pın pın diyince gülüyo:) ebettttt Türkçe konuşuyo... şarkı söylüyoi alfabeyi sayıyo falan...

güle güle kullansın fiyatları ne kadar ben bakıyorum 4 aylık için sadece çıngırak buluyorum

fiyatları tam bilmeyerek kopek 57, böcek:) 50 sanırım ama... hepsi burada dan bakabilirsin...

hoşgeldin banucum
geda pın pın gule hule kullansın bende o uğur böcüğünden istiyodum sen kullanda memenunsan alayım bende

canım fiyatları ne kadar kaç aylıkken kulanılabilir

bursasu, arve_86, aysunsudeNAZ, burcu_arda, ceyo16+, eftelyasu, elavinya, geda+, gülbera, kzmnsn, namem, Ruveydax+, sev_rey, KK Pro Üyessengun+, s_ebru, tatu

hay maşallah bu ne kalabalık

Back
X