2009 Nisan Anneleri buraya

DOĞRU ERKEK
Kadının biri kumsalda yürürken ayağı eski bir lambaya takılmış,
kadın lambayı kumların içinden çıkarmış,ovalamış.
Lambadan cin çıkmış ve;
-"Sadece bir dilek hakkın var, iyi düşün öyle dile" demiş.
Kadın hiç tereddüt etmeden, cebinden bir harita çıkararak:
-"Bütün dünyada zulmün, savaşın, açlığın bitmesini istiyorum.
Bu haritadaki ülkeleri görüyor musun?
Bu ülkelerin birbiriyle savaşmayı bırakmasını,
her yere barışınn gelmesini diliyorum" diyivermiş.
Cin haritaya bakmış ve dehşetle;
- "Tanrı aşkına Kadın! Bu ülkeler binlerce yildir savaşıyorlar.
Tamam işimde iyiyim ama o kadar da değil!
Bunu yapilabileceğimi sanmıyorum.
Başka bir dilekte bulun" diye bağırmış.
Kadın birkaç dakika düşünmüş ve ;
- "Hayatım boyunca doğru bir erkek bulamadım.
Bilirsin; hem ince düşünceli, hem dürüst, hem karizmatik , hem eğlenceli biri, sevecen, ilgili ve ömür boyu sadık olacak erkek diliyorum" demiş.
Cin derin derin bir iç çekmiş:
-Uzat su kahrolası haritayı..!!!

çook güsellll:) teşekkürler ceyocum....:roflol:

Tabi cin daha benim kocamla tanışmamış delikafadulden

süpersin....

bizim dr. çok güsel yazıyo valla bi de ben gibi kocaman kocaman:) rotarix yapıldı 17 eylulde ,k,nc, doz var. ist. gitcez o zaman. hem dr kontrol olcak hem de aşı....

az önce kocişle telde kapıştık ayy yaa ama napıyım bugun kayrayı ayağıma aldım gene az önce tam dalıyo emzirmeye başlıyorum telefon çalıyo ben hiç bozmuyorum pozisyonumu zaten sadece uykuda emiyo yok ısrarla çaldırıyo tabi o sese kayra hemen gözlerini açıyo.ve emmeyi bırakıyo bende kızdım neden ısrarla çaldırıyosun diye oda aramam o zaman bende bi daha dedi.sonra üzüldüm zaten grip adam neyse gönlünü alırım gelince

baby starın sitesi çok güzel.ecrin ordaki piyano çalma oyununu çok sevdi klavyeye vuruyor ses çıkıyor çok heyecanlandı

çok hoş ya..

ama bi de bunun tersi bi fıkra vardı..o da hoşdu..ama ben yazarsam benim ağzımdan bi hoşlğu kalmaz artık..denk gelince ben de size atarım onu..kaydirigubbakcemile

kızlar yeni yazılanları görebilmek için sayfayı fF5 ile yenile demekten başka yol yokmu bir ssat bekliyor açılması için

baby starın sitesi çok güzel.ecrin ordaki piyano çalma oyununu çok sevdi klavyeye vuruyor ses çıkıyor çok heyecanlandı

evet pınar da çok sevmişti onu.... size de yazmıştım... hatta resmini koymuştum....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…