2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar şimdi bakıcımla konuştum benimde milupa ürünlerim gelmiş içinde 10 tane paket var dedi..

eve gidince inceleyip yazarım tek tek..:lepi:

iftar hazırlıkları başladı sanırım azalmışız.benim 2 gündür karnım ameliyat yerim ağırıyor kocişe söyledim dinlen bugün bişey yapma dedi bebişle de o ilgileniyor.sel yüzünden korktum biyere göndermiyorum adamcağızı :) o yüzden dünki yemeklerle idare edecek kociş

slm kızlar bizimde numuneler geldi biraz önce..yanlız kargo kimlik görmeden teslimatı yapmadı..

milupa:
2 paket sütlü pirinçli
3 paket gece tahılları
1paket sütlü biküvili
bir kitapçık ve önlük

bebelac:
1 paket sütlü tahıl karışımı gece
2 paket kahvaltı (peynirli pekmezli ve çavdarlı mısırlı)
1 paket sütlü ballı irmik
2 paket sütlü pirinçli
bir kitapçık ve önlük....

geda hayırlı olsun canım pınarın cicileri..

yalnız bişey sorucam kızlar sizin bebeler oturabiliyomu.ben 10 dk filan destekle oturtuyorum ondan sonra çıkarıp yatırıorum..

kızlar bebelaactan gelen kitapçığı inceledim de 4-6 ay günlük beslenme tablosu var 1200 cc filan yapıyoo yaa..nasıl oluyo ki..emir kağan toplamda ancak 600 cc yiyo..

ama tavsiyem milupa devam sütü ve kaşık maması olarak..
şunuda söliyeyim anne sütüne en yakın olan devam sütü similac.
kavonoz mamalarında en iyisi hipp

bizimki hippp in kavaonozlarına bayılıyor.
hüpletiyor..
bide ne yerse yesin ek olarak milupa aptamil içmeden gözlerini kapamıyor kereta.illa içecek o devam sütünü.

saol ilaydaCım senin olman iyi oldu 1.ağızdan tavsiyeleri alırız artık

tabi canım sorabilirsiniz merak ettiklerinizi.

mesela şimdi grip aşısı vurulma zamanı sanırım herkez grip aşısı alıyor bizden.
eğer vuruluyorsanız her yıl yılın bu zamanı iyi olur.

benim oğluşda aynı ..devam sütünü içmeden kesinlikle uyumuyor...uyanınca sabah kahvesi niyetine bi biberonnu hüpletiyooo..

bizimki hiç pişik olmadı çok şükür
ancak pişik olursa bepanthen
bide trosyd ve hametan karışımı krem iyi geliyor.

ıslak mendil kullanmakta pişik yapıyor kullanınca iyi kurulamak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…