çok güzelmiş ama pın çok daha güzel bence....
hoşgeldin banucum
geda pın pın gule hule kullansın bende o uğur böcüğünden istiyodum sen kullanda memenunsan alayım bende
canım fiyatları ne kadar kaç aylıkken kulanılabilir
malefes canım ya..böyle şeyler ilk de olmuyo bildiğim..Kızlar gördünüz mü bilmiyorum,bir bebek karnında kendi ikizini taşıyormuş.
ismim banu oğlum 20 nisan doğumlu ismi bera 3.000 gr 50 cm.doğdu bi de kızım var 5 yaşında şimdilik ev hanımıyım
kızlar yürüteç konusunda ne düşünüyosunuz annem tutturdu alalım diye
merhaba benimde oğlum 20 nisan doğumlu
herkese hayırlı günler çooooook yorgun bir gecenin ardından benimki gece ateşlendi hemen doktora götürdük kan tahlilleri idrar tahlilleri saat 3 te geldik eve çooooooooook yorgun ve uykusuzum
herkese merhaba,
hasta bebişlere şifa diliyorum bizimkide mız mızlanıyor ve kusuyor sürekli hasta olmasa bari ,
herhalde herkese kafalarına göre yolluyorlar. yanılmıyorsam bir arkadaş yazmıştı burada bebelac kavanoz maması yolladı diye ama bize de gelmedi. demiştim ya saydıklarınız kadar bile değil. neysee...
arkadaşlar bir şey paylaşmak istiyorum. ben rota aşısı yaptırmadım. araştırdım. güvendiğimiz bir çocuk doktoru gerek " yok bu kadar aşıya. standart aşılar yeterli. diğerleri yararı var ama genelde para tuzağı. yapıyorlar aşıları sonra kendileri de unutuyor ne için olduğunu " dedi. ben de vazgeçtim yaptırmaktan. sizler ne düşünüyorsunuz bu özel aşılar hakkında???
bende yaptırmadım rota aşısı,
ne demek daha doğrusu ek aşılarmı
bir ay sonra yine mesaj atın numune talep ediyoruz kavanozlardan gönderirseniz sevinirm diye acaba tekrar gönderirlermi takibini yapamazlar bence o kadar kişi
aa o kız mıymış oo yazık ya üzüldüm
gerçi çok dedikodumu yaptı ama neyse
rota aşısının ilk dozunu yaptırmıştım bu ay 2.si var yaptırsammı die düşünüyorum ya
@ bursasu : tabii ki sen bilirsin ama ben doktorun bize anlattığı şeyi paylaşmak istedim. aslında düşününce de hak vermiyor değilim. yanlış hatırlamıyorsam 1 dozu 150TL olmalı ve doktorlar 3 doz diyor. benim istanbuld'da gittiğim özel doktorumuz da farklı olarak dedi ki sadece 1 dozunu yaptırabilirsin. yani bana şey gibi geldi parası olan 3 doz yaptırsın parası olmayan da zar zor da olsa bulsun hiç değilse bir doz yaptırsın. yani evlat bu canımızı bişe verelim tabii ki. burada mesele para da değil. gerekli gereksiz virüs enjekte ediyorlar vücuda. anlatabildim mi?? mesela su çiçeği için de aşı var. o da özel aşıymış ve ne kadar onu bile bilmiyorum. ama yaptırmayı düşünmüyorum. düşünsene ben 33 yaşındayım hala geçirmedim su çiçeği. kaldı ki biizm zamanımızda daha fazlaydı. anlatabildim mi??
konuya dalcam ama bizim doktor 2.5 aylıkken yaptı tek doz yeterli dedi rotayı
canım sizin dr. aşı firmasının ilaç üzerinde yaptıgı arastırmalardan daha mı çok arastırma yapmıs da kafasına göre karar veriyor? çok yanlış bir şey. aşının prospektüsünde bellidir hangi aylarda kaç doz uygulanması gerektigi. senin dr. unun tek doz yeterli diyebilmesi için 100 çocuk alıp tek doz ası olanlarla ası dozlarının tamamını olanların bagısıklıklarının karsılastırıldıgı bir arastırma yapmıs olması ve bu arastırmada da tek dozun yeterli geldiği sonucu cıkması lazım ki böyle bir şey yaptıgını hiç ama hiç sanmıyorum. bazı dr. lar kendilerine çok güvenip hastalarını da yanlış yönlendiriyorlar ne yazık ki.. yani bunun testi de yok ki mesela hepatit b gibi bakasın bagısıklık kazanmıs mı kazanmamıs mı diye de öyle yaptırasın kalan dozları..
ne güzel gelişimlerini paylaşabiliriz günü gününe
bugün numune teslim alma günü oldu gelen gelene bende gönderiyorum popolinde gönderiyormuş ama nasıl yapacağım bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?