2009 Nisan Anneleri buraya

çok güzelmiş ama pın çok daha güzel bence....

teşekürler teyzesiii....

hoşgeldin banucum
geda pın pın gule hule kullansın bende o uğur böcüğünden istiyodum sen kullanda memenunsan alayım bende

tamam canım ben yorum yazarım kullanınca.....

canım fiyatları ne kadar kaç aylıkken kulanılabilir

kopek 6ay üstü de böcek de ööledir heralde tam bakmadım....

chveneburi, arve_86, burcu_arda, bursasu, ceyo16, demirim, eftelyasu, elavinya, geda, gülbera, kzmnsn, merakli_misafir, namem, pinarny, Ruveydax, sev_rey, sinemsin2811, s_ebru, tatu

waaooooww bu ne kalabalık

Kızlar gördünüz mü bilmiyorum,bir bebek karnında kendi ikizini taşıyormuş.
malefes canım ya..böyle şeyler ilk de olmuyo bildiğim..

arkadalar ben yürüteç alıp almama konusunda oldukça kararsızım...şimdilik almayacam sanıyorum ki..ama yakınlarda mama sandalyesi almamız gerekecek..

ben baby2go dan bi model beğendim..sizler hangilerini kullanıyorsunuz ya da kullanmayı düşünüyorsunuz?..yardımcı olursanız sevinirim..

yuppppiiiiii bana da geldiii:) heheh

milupa:
2 paket sütlü pirinçli
3 paket gece tahılları
1paket sütlü biküvili
bir kitapçık ve önlük

bebelac:
1 paket sütlü tahıl karışımı gece
2 paket kahvaltı (peynirli pekmezli ve çavdarlı mısırlı)
1 paket sütlü ballı irmik
2 paket sütlü pirinçli
bir kitapçık ve önlük....

ben mama sandalyesi düşünmüyorumdaha çünkü bişeyde 10 dk fazla durmuyu sıkılıyo zilli kızım

Bu mama sandalyesini kullananlar vardı,memnun olan bu sitede.Ondan kopyaladım,fiyatı da uygun,şimdi indirime de girmiş.Bn alıp almmakta kararsızım,Dondolino var bizde,ama o da masanın yüksekliğine ulaşmıyor?

bugün numune teslim alma günü oldu gelen gelene bende gönderiyorum popolinde gönderiyormuş ama nasıl yapacağım bulamadım

herkese hayırlı günler çooooook yorgun bir gecenin ardından benimki gece ateşlendi hemen doktora götürdük kan tahlilleri idrar tahlilleri saat 3 te geldik eve çooooooooook yorgun ve uykusuzum

herkese merhaba,
hasta bebişlere şifa diliyorum bizimkide mız mızlanıyor ve kusuyor sürekli hasta olmasa bari ,

geçmiş olsun kızlar. iyileşsin bir an önce bebişler..

ben hastanede çalışırken rotavirüs ishaline yakalanan çocukların halini bildigim için hiç düşünmeden yaptırdım. keşke sen de yaptırsaydın canım. umarım yakalanmaz bebegin rotaya..

bende yaptırmadım rota aşısı,
ne demek daha doğrusu ek aşılarmı

yaptırsan iyi olurdu rotavirüs ishaline karsı..

bir ay sonra yine mesaj atın numune talep ediyoruz kavanozlardan gönderirseniz sevinirm diye acaba tekrar gönderirlermi takibini yapamazlar bence o kadar kişi

canım ben 3. ayda milupaya mail atmıstım onlar da gönderecegiz demişlerdi gelmemişti. yeniden gecen gün mail atınca adresinize gönderim yapılmıs görünüyor dediler.takip ediyorlar yani :)

aa o kız mıymış oo yazık ya üzüldüm
gerçi çok dedikodumu yaptı ama neyse
rota aşısının ilk dozunu yaptırmıştım bu ay 2.si var yaptırsammı die düşünüyorum ya

ben de şaşırdım demek o kızmış..

canım ilk dozunu yaptırdıysan ikinciyi de yaptırmalısın bagısıklık kazanması için..yoksa bosa gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…