2009 Nisan Anneleri buraya

vay kendi şirketin var demek..ne şirketi?
sanırım google gibi bir arama motoru şirketi her konuda verilecek tavsiyen var süper kutluyorum:)))

aslında google benim şirketim, büyük hisseler bende :)))

mühendislik ve dış ticaret şirketi canım. ama şirketimiz bebek daha, ufak tefek işler yapıyoruz o kadar.

amanda aman küsermiymiş minik tavşanın anneciği..
benim internet problemli yazılanları bile zor açıyo..
zaten ipek varken bize cevap yazmak düşmez şimdi..:)))

aaa, ama olmaz ama, benim de bir kapasitem var, herkese laf yetiştiremiyorum, arada kaynıyor işte göremediklerim :)))

ya İnanmıcaksınız ama burda beledİyeden anons etmİŞler evlerİ 1. Katta olanlar Önlem alsın dİye....

benİm ev 3. Kat ama haftasonu annemlerdeyİz onların evİ mÜstakİl eyvahhh!!!

valla bizim ev de 1. katta... bence sen h. sonu annenlere gitme, annenler sana gelsin..

demir nasıl oldu cnm geçen gün çok huysuz diyodun ??

şimdilik iyi cnm arada gaz sorunu oluyo o zmn halimin harap mesela dünde huysuzdu
bu aralar hava değişiminden de olabilir
bide babası gitti onun içinde yapabilio olabilir
veya evi değişti ondanda yapabilir :)
yani herşey olabilir
sorduğun için çooookkk tşkleerrrrr:1hug:

offf bİde bayram temİzlİĞİ yaocaz bİz dİmİ ya!!!

valla bana 15 günde bir temizlikçi geliyor ama haftada bir almak lazım geliyor artık galiba. aslında şöyle her gün ya da iki günde bir yarım gün gelen biri olsa ne iyi olurdu.. benim temizlik günü bayramın ikinci gününe denk geliyor. kadın da öncesinde dolu, çaresiz o gün gelecek. biz gideriz bir yerlere, o da gelir artık. böyle arife gününe bayram gününe temizlik bırakanlara da sinir olurdum ama çok sinir olmamak lazımmıs demek ki..

cevap veriyorum,

e) Hepsi :))

ben halimden oldukça memnunum..
yani bu kadar bilinçli -bilgili -güzel -maddi sıkıntısı yok-zeki
insanı istesen bir topikte toplayamazdınn ama oldu bak 2009 nisan anneleri..(her nekadar martta da doğurmuş olsamda:))

yaa umutta öyle biliyomusun mügecim.. babası şehir dışına çıkınca hissediyomu ne çocuk bi huysuz oluyo sorma...anneanneye geçiyo nazı tabii ..

8. ayda verilebiliyor canım
saol canım

ama küstüm ben sadece okuyoz diye kızıyosunuz soru soruncada cevap vermiyosunuz
ya puanımı sormuştun bana vermişsin ya o teraziden veriyosun

bugün hava çok kötüüü yağmur var demire artık uzun kollu ve pantolon giydiriyorum
eşim ist.a gitti bende anneme geçtim onda temizlik vardı yardım ettim fln derken bu saat oldu
bende kaç gündür uzun kollu ve pijama giydiriyorum kereme uykudann kalkıncada bide yelek giyiyor

ya İnanmıcaksınız ama burda beledİyeden anons etmİŞler evlerİ 1. Katta olanlar Önlem alsın dİye....

benİm ev 3. Kat ama haftasonu annemlerdeyİz onların evİ mÜstakİl eyvahhh!!!
benim annemlerde bahçe katında oturuyor bende gitmiyorum ne zamandır ne olur ne olmaz bence sende ertlele

ben halimden oldukça memnunum..
yani bu kadar bilinçli -bilgili -güzel -maddi sıkıntısı yok-zeki
insanı istesen bir topikte toplayamazdınn ama oldu bak 2009 nisan anneleri..(her nekadar martta da doğurmuş olsamda:))

hangisini üstüme alınsam acaba karar verdim hepsini heheheh:roflol:

selamm herkese kızlar öldüm yaa mutfak dolaplarını temizledim kayray la bi hayli zor oluyo kadın geliyo ama oda dolapların içini falan temizlemiyoki zamanı kalmıyo hemde.şimdi ayaklarımı uzattım kayra da yerde emeklemeye çalışıyo:)

dün demire sebze çorbası verdim 1 kaşık kaşıkla yemek yemeyi çok seviyo sanırım bizim için zor olmayacak

oh valla hadi temizledin kurtuldun geçmiş olsun.. bakalım ben nasıl tasınacagım onu düşünüyorum kara kara..:bbo:

ya var ya demin yine sel fotograflarına bakıyordum da, basın express yolu eşimin her gün geçtiği ve beraber de çok sık kullandıgımız bir yol.. ya diyorum yasemin de arabada olsaydı da yakalansaydık sele.. durup durup o aklıma geliyor, kurtuluş senaryoları yazıyorum kafamda ama olmuyor.. yasemin i nasıl tasırdık,nasıl çıkardık çıkabilsek hiç bilmiyorum.. allah korudu...

bızde mÜdÜrÜzde ıŞte...baŞkalarının mÜdÜrÜ..
zurnanın son delıĞı..
sektÖrde lıder ama cırosu kÜÇÇÜk bır Şırket..

ecel ıŞte nerde nasıl yakalayacaĞı bellı olmuyor ınsanı...
elınden kayıp gıtmıŞ ıŞte yavrusu...
kafayı yer kesın o kadın..
hayat boyu keŞke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…