2009 Nisan Anneleri buraya

oyun halısı almalısın ,işe yarıyor. ben yemek yaparken oto koltuguna koyup mutfagın kapısına bırakıyorum (mutfaga koymuyoruz üzerine bir şey dökülebilir vs. diye) beni izliyor. anlatıyorum ben de bir yandan ne yaptıgımı tv. de yemek programı sunar gibi, gösteriyorum bazen koklatıyorum falan. dil gelişimi için çok iyi oluyor ve yeni kokular tanıyor, hem de sesi çıkmıyor hatta gülüyor. tavsiye ederim.

ipek..yanılmıyorum dimi..yani meraklımisafir..
mesleğini merak ediyorum??
müdür yazıyoda nerde müdürsün canım..??

benimki kesinlikle durmuyo oto koltuğunda oyun halısı için geç değilse bende alayım

bişey sorcam ya 1 yaştan önce büyükhayvan ciğeri veriliyomu ya
kimisi veriliyo dio kimisi verilmiyor bi arkadaşl verdi bizim tahlillerde kızın kanı çok ii çıkmış doktoru ferrumu bıraktırmış

ipek..yanılmıyorum dimi..yani meraklımisafir..
mesleğini merak ediyorum??
müdür yazıyoda nerde müdürsün canım..??

şu an yasemin ve evden sorumlu müdürüm canım :))

daha öncesini soruyorsan kendi şirketim var, oranın müdürüyüm, bir de daha önce bir şirketin halkla ilişkiler sorumlu müdürüydüm.

şu an yasemin ve evden sorumlu müdürüm canım :))

daha öncesini soruyorsan kendi şirketim var, oranın müdürüyüm, bir de daha önce bir şirketin halkla ilişkiler sorumlu müdürüydüm.

vay kendi şirketin var demek..ne şirketi?
sanırım google gibi bir arama motoru şirketi her konuda verilecek tavsiyen var süper kutluyorum:)))

bugün hava çok kötüüü yağmur var demire artık uzun kollu ve pantolon giydiriyorum
eşim ist.a gitti bende anneme geçtim onda temizlik vardı yardım ettim fln derken bu saat oldu

ya ınanmıcaksınız ama burda beledıyeden anons etmıŞler evlerı 1. Katta olanlar Önlem alsın dıye....

benım ev 3. Kat ama haftasonu annemlerdeyız onların evı mÜstakıl eyvahhh!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…