amanın sen nereye taşınıyodun canım?
bİzde mÜdÜrÜzde İŞte...baŞkalarının mÜdÜrÜ..
zurnanın son delİĞİ..
sektÖrde lİder ama cİrosu kÜÇÇÜk bİr Şİrket..
bİzde mÜdÜrÜzde İŞte...baŞkalarının mÜdÜrÜ..
zurnanın son delİĞİ..
sektÖrde lİder ama cİrosu kÜÇÇÜk bİr Şİrket..
ecel İŞte nerde nasıl yakalayacaĞı bellİ olmuyor İnsanı...
elİnden kayıp gİtmİŞ İŞte yavrusu...
kafayı yer kesİn o kadın..
hayat boyu keŞke..
bugün arkadaşım doğum yaptı onun yanına gittim sezeryan oldu o kadar agrısı vardı ki oturup ağlıyacaktım onun için vallahi sezeryanla doğum yapanlar çok kötü oluyormuş ilk defa gördüm çevremdekiler hep normal doğum yapmışlardı arkadaşımın çarşafını değiştirecekler 3 kişi zor kaldırdık ve kızın tansiyonu düştü az kalsın yere düşecekti üzerini değiştirecekler dedim seni böyle göremem odadan çıktım vallahi artık kimse benim yanımda sezeryan rahat doğum demesin sonrası çok kötü allah ta kimseye sezeryzn nasip etmesin oğlumuz oldu adı yapan adı gibi 6 gün geç doğdu 3750 gr 51 cm
slm kızlar..
ferrumun lekesi geçiyor mu bugun ilk defa verdim çok zor oldu direkt ağzına damlatmaya çalıştım zor oldu acaba meyve püresiyle falan versem olur mu?
siz nasıl veriyorsnuz
bugün arkadaşım doğum yaptı onun yanına gittim sezeryan oldu o kadar agrısı vardı ki oturup ağlıyacaktım onun için vallahi sezeryanla doğum yapanlar çok kötü oluyormuş ilk defa gördüm çevremdekiler hep normal doğum yapmışlardı arkadaşımın çarşafını değiştirecekler 3 kişi zor kaldırdık ve kızın tansiyonu düştü az kalsın yere düşecekti üzerini değiştirecekler dedim seni böyle göremem odadan çıktım vallahi artık kimse benim yanımda sezeryan rahat doğum demesin sonrası çok kötü allah ta kimseye sezeryzn nasip etmesin oğlumuz oldu adı yapan adı gibi 6 gün geç doğdu 3750 gr 51 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?