• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

benim arkadaşımın görümcesi hemşiresi ve ebesiydi herseyiyle o ilgleniyordu bugün anladım ki görümcemin hemşirem olmasını istemezdim herşeye karışıyor

TaŞınmak gerÇekten zor -- Özellıkle kÜÇÜk bebekle...
Helede eŞın yardım etmıyorsa ..(ıŞ yoĞunluĞundan eve geÇ gelıyor)
saĞolsun annem ve kardeŞımden ...
Ne varsa senın aılenden fayda var.. Gerısı yalan....

Telefon pazartesı gÜnÜ baĞlanacak..
Ona gÖre ınternet ayarlanacak...

BÜyÜk bır ıhtımalle haftaya aranızda olacaĞım...

Umaım herkes ıyıdır....
Şımdılık benden bu kadar .....

Hepınızı Çok Özledım... GÖrÜŞmek Üzere

pardon ismi yaman yanlış yazmışım
ben de diyom o nasıl isim diyeee kaydirigubbakcemile3
ben de epiduralle sezaryan oldum ama öyle çok ağrım olmaadı eşim kaldırıyodu beni hiç öyle zorlanmadım hatta ertesi günü ben ayaktayken bebeğim kucağımdaydı
TaŞınmak gerÇekten zor -- Özellİkle kÜÇÜk bebekle...
Helede eŞİn yardım etmİyorsa ..(İŞ yoĞunluĞundan eve geÇ gelİyor)
saĞolsun annem ve kardeŞİmden ...
Ne varsa senİn aİlenden fayda var.. Gerİsİ yalan....

hayırlı olsun canım özellikle bebekle zor olmuştur

slm kızlar..

ferrumun lekesi geçiyor mu bugun ilk defa verdim çok zor oldu direkt ağzına damlatmaya çalıştım zor oldu acaba meyve püresiyle falan versem olur mu?

siz nasıl veriyorsnuz
herkes geçmiyor diyor bende çay kaşığına damlatıyorum elimede bir peçete geri çıkarırsa diye tetikte bekliyorum hemen siliyorum bir yere leke yapmasın diye.

ben de 8 nisanda genel anestezi ile sezeryan oldum öğleden sonra 4 gibi aldılar amilyata gece 12 de ayaktaydım kendime gelmem zor oldu ama dikişlerimde ağrı felan olmadı sadece yürürken hızlı hareket edemiyordum o da zaten yürüdükçe açıldım giyinirken vs kimseden destek almadım her işimi kendim gördüm 15 - 20 günde kendimme geldim ufak ufak ev işi bile yaptım
normal doğumu tercih ederdim ama sezeryanda da fazla zorlanmadım

bugün arkadaşım doğum yaptı onun yanına gittim sezeryan oldu o kadar agrısı vardı ki oturup ağlıyacaktım onun için vallahi sezeryanla doğum yapanlar çok kötü oluyormuş ilk defa gördüm çevremdekiler hep normal doğum yapmışlardı arkadaşımın çarşafını değiştirecekler 3 kişi zor kaldırdık ve kızın tansiyonu düştü az kalsın yere düşecekti üzerini değiştirecekler dedim seni böyle göremem odadan çıktım vallahi artık kimse benim yanımda sezeryan rahat doğum demesin sonrası çok kötü allah ta kimseye sezeryzn nasip etmesin oğlumuz oldu adı yapan adı gibi 6 gün geç doğdu 3750 gr 51 cm
Allah bağışlasın
sezeryan her bünyeye göre değil kimisi kaldıramıyor bende aynı gün akşamı gezmeye başladım lavaboya ayrdımla gittim
yatağa getirirlerken bayılmışım
hastaneden çıktığım gün pompa almaya gittim

ArkadaŞlar herkese merhaba......
1 hafta sonra yeİden buraya yazmak gÜzel....
Ama kİmsecİkler yok ....

daha bugün seni konuştuk canım

hoş geldin şirvancım
amanya bana sezeryan demeyı ya çok kötuydu benımkıde 2 bebeği çok istiyorum taşımak bakmak sorun değil ama o sezeryandan çok korkuyorum

slm kızlar..

ferrumun lekesi geçiyor mu bugun ilk defa verdim çok zor oldu direkt ağzına damlatmaya çalıştım zor oldu acaba meyve püresiyle falan versem olur mu?

siz nasıl veriyorsnuz

Ben de kaıkla veriyorum.Yoksa bizimki ilk damladan sonra kitliyor ağzını:))

bugün arkadaşım doğum yaptı onun yanına gittim sezeryan oldu o kadar agrısı vardı ki oturup ağlıyacaktım onun için vallahi sezeryanla doğum yapanlar çok kötü oluyormuş ilk defa gördüm çevremdekiler hep normal doğum yapmışlardı arkadaşımın çarşafını değiştirecekler 3 kişi zor kaldırdık ve kızın tansiyonu düştü az kalsın yere düşecekti üzerini değiştirecekler dedim seni böyle göremem odadan çıktım vallahi artık kimse benim yanımda sezeryan rahat doğum demesin sonrası çok kötü allah ta kimseye sezeryzn nasip etmesin oğlumuz oldu adı yapan adı gibi 6 gün geç doğdu 3750 gr 51 cm

MAşallah Yaman'a.HAyırlı, ömürlü olsun inşallah.Ben de sezeryandan sonra çok rahattım.Öyle çok ağrım olmadı.EVe geldikten sonra da kimeyi istemedim yanımda.

ArkadaŞlar herkese merhaba......
1 hafta sonra yeİden buraya yazmak gÜzel....
Ama kİmsecİkler yok ....

Hoşgeldin.Özledik seni.

Sultaaaaaaaaaaan kırmızılar güzel olmuş:))

evet sultancım epidural doğum ıyıydı ama doğumdan 6 saat sonrasını hatırlamak bıle istemıyorum

ben acilden olduğum için doktorum özel geldi sağolsun ama gemlikte devlet hastanesinde yaptık odam tek kişilik özeldi herşey gayet normal başladı bı sprun olmadı doğuma aldılar hemen çıktıktan 4 saat sonra epidural etkısını kaybettı sancım başladı ağrı kesici yaptılar ama gece bı daha tutu kesinlikle vurmadılar sabah doktorum gelene kadar bu arada süt gelmedi selen ağlıyo emzircen diyolar gögüslerimden resmen kan gelmeye başlamıştı düşün yanı sabah doktor gelince ortalığı aya kaldırdı hemşireyi falan şikayet ettı ama neye yarar sonra ayağa kalktım falan bı sorun olmadı ama o saatler bana yettı kendimi kasmaktan resmen kaskatı olmuştum benım doktorla sorunum olmadı şükür odamda ıyıyıdı ama kör olası hemşire aahhhhahhhhhhhhh

ben acilden olduğum için doktorum özel geldi sağolsun ama gemlikte devlet hastanesinde yaptık odam tek kişilik özeldi herşey gayet normal başladı bı sprun olmadı doğuma aldılar hemen çıktıktan 4 saat sonra epidural etkısını kaybettı sancım başladı ağrı kesici yaptılar ama gece bı daha tutu kesinlikle vurmadılar sabah doktorum gelene kadar bu arada süt gelmedi selen ağlıyo emzircen diyolar gögüslerimden resmen kan gelmeye başlamıştı düşün yanı sabah doktor gelince ortalığı aya kaldırdı hemşireyi falan şikayet ettı ama neye yarar sonra ayağa kalktım falan bı sorun olmadı ama o saatler bana yettı kendimi kasmaktan resmen kaskatı olmuştum benım doktorla sorunum olmadı şükür odamda ıyıyıdı ama kör olası hemşire aahhhhahhhhhhhhh

epidurali çıkardılarmıı??
nasıl etkisini kaybetti benim epidural takılı durdu ne zamn istersem basıyodum belimden ağrı kesici geliyordu
hatta bi ara ağrım oldu hemşire baktı hayret hiç kullanmamışsın falan dedi

Back
X