Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sultan,sana kırmızı çok yakışıyooooor!selam kızlar bende geldim
kırmızılar kervanına bende katıldım![]()
Ben de istiyorum da uyku tulumu almak,br alttan torba gibi olanlar var,bir de kozmonot tulum şeklinde,hangisi daha kullanışlı olur acaba,karar veremedim?ege gece üzerini ayaklarıyla çok açıyor uyku tulumu aldım harika bişey kadife baya kalın.
birde kaşıkla egeye bişey yedirmeye çalışırken burnunun içine kadar giriyor,elleriyle kaşığı tutmaya çalışıyor,püskürtüyor offf çok zıpır bu bebekler yaaa
Ben de kg başına 1 damla diye duymuştum,biz 6 damla veriyoruz,ama Sağlık Bakanlığının önerdiği doz sanırım.oooo hayırlı olsun cnm cok yakısmıs tebrık ederım :enbuyukkk:
uyku tulumu nasıl bısey aldın resmınnı eklermsıın aysuncum bızde bakalım bende arastırıyorumda
afıyet olsun bebısıne kac gun sonra geldı
bzm dr 7 damla dedı
sanırım bebısın kılosuyla alakalı
bı yerde oyle okumustum yanlıs hatırlamıyorsam
her 1 kg 1damla
slm kızlar..
ferrumun lekesi geçiyor mu bugun ilk defa verdim çok zor oldu direkt ağzına damlatmaya çalıştım zor oldu acaba meyve püresiyle falan versem olur mu?
siz nasıl veriyorsnuz
Bir de birşey soracağım,Bebelac tan numunelerle birlikte kitapçık da gelmişti ya,bizimkinde ilk sayfasında önsöz yazan yerde Hoşgeldin Miray,Bu Miray a hediyedir,falan yazıyor,sizinkilerde ne yazıyor acaba?Tesadüf mü olmuş,yoksa isme özel mi göndermişler diye merak ettim?
saçmalamışlarteşekkürler şenaycım valla benım hemen çıktı epidural kızlar ameliyattan 1 saat sonra epidurl çıktı 6 saat sonra ayağa kaldırdılar
Bu arada alıntı yapıp hemen daldım ama iyi geceler herkese.
Bugün misafirim vardı ,onlar çıktı ben buraya girdim,muhabbeti de iyiyimiş.Çok yoruldum aslında yatıp uyusam iyi olacaktı,ama buraya bakmadan da yatamadım.
Bir de birşey soracağım,Bebelac tan numunelerle birlikte kitapçık da gelmişti ya,bizimkinde ilk sayfasında önsöz yazan yerde Hoşgeldin Miray,Bu Miray a hediyedir,falan yazıyor,sizinkilerde ne yazıyor acaba?Tesadüf mü olmuş,yoksa isme özel mi göndermişler diye merak ettim?