• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

benim ağrı pompam vardı 2 gün hiiiiiiiiiiiiç bi ağrı hissetmedim azıcık ağrıdımı basıyodum düğmesine daha fazla ağrı kesici gönderiyodu.ben eve gelince zorlandım yatmak kalkmak ecrini emzirmek zor oldu.bide 10 gün sonra yalnız kalınca hepten zor oldu

geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederim arada kaçırıp alıntı yapmadıklarım varsa özür diliyorum malesef dalgınlığıma verin hepinizi çok seviyorum

teşekkürler şenaycım valla benım hemen çıktı epidural kızlar ameliyattan 1 saat sonra epidurl çıktı 6 saat sonra ayağa kaldırdılar

selam kızlar bende geldim
kırmızılar kervanına bende katıldım:D
Sultan,sana kırmızı çok yakışıyooooor!
ege gece üzerini ayaklarıyla çok açıyor uyku tulumu aldım harika bişey kadife baya kalın.
birde kaşıkla egeye bişey yedirmeye çalışırken burnunun içine kadar giriyor,elleriyle kaşığı tutmaya çalışıyor,püskürtüyor offf çok zıpır bu bebekler yaaa
Ben de istiyorum da uyku tulumu almak,br alttan torba gibi olanlar var,bir de kozmonot tulum şeklinde,hangisi daha kullanışlı olur acaba,karar veremedim?
oooo hayırlı olsun cnm cok yakısmıs tebrık ederım :enbuyukkk:

uyku tulumu nasıl bısey aldın resmınnı eklermsıın aysuncum bızde bakalım bende arastırıyorumda

afıyet olsun bebısıne kac gun sonra geldı

bzm dr 7 damla dedı
sanırım bebısın kılosuyla alakalı
bı yerde oyle okumustum yanlıs hatırlamıyorsam
her 1 kg 1damla
Ben de kg başına 1 damla diye duymuştum,biz 6 damla veriyoruz,ama Sağlık Bakanlığının önerdiği doz sanırım.
slm kızlar..

ferrumun lekesi geçiyor mu bugun ilk defa verdim çok zor oldu direkt ağzına damlatmaya çalıştım zor oldu acaba meyve püresiyle falan versem olur mu?

siz nasıl veriyorsnuz

Ben de kaşığa damlatıyorum,ve meyve vermeden önce veriyorum,meyveyi yedikçe ağzı da temizleniyor,çünkü dudaklarını silsem de ağzı lekeli oluyor ve bulduğu herşeyi ağzına götürdüğü için onlar da lekelenebilir,bu şekilde verince leke olmuyor bir yer.

Bu arada alıntı yapıp hemen daldım ama iyi geceler herkese.
Bugün misafirim vardı ,onlar çıktı ben buraya girdim,muhabbeti de iyiyimiş.Çok yoruldum aslında yatıp uyusam iyi olacaktı,ama buraya bakmadan da yatamadım.

benide ayağa kaldırdılar canım ama o ağrı pompasının aletini kardeşim taşıyodu hep peşimden :D bi ara hortum bükülmüşmü ne gitmiyodu ağrı kesici bakalım dayanabilecekmiyim dedim annaaammm o nasıl ağrı hemen hemşireyi çağırdım doktorumda duymuş korkmuş geldi nasıl bi ağrı var diye dedim organlarım patlıcak sanki açın şu ağrı pompasını

amma nazlı demişlerdir kesin :D

Bir de birşey soracağım,Bebelac tan numunelerle birlikte kitapçık da gelmişti ya,bizimkinde ilk sayfasında önsöz yazan yerde Hoşgeldin Miray,Bu Miray a hediyedir,falan yazıyor,sizinkilerde ne yazıyor acaba?Tesadüf mü olmuş,yoksa isme özel mi göndermişler diye merak ettim?

Epidural normal yapıp benim kadar sancı çeken de bir tek ben varımdır herhalde,içimde kaldı acısı,aklıma geldikçe içim yanıyor resmen,madem o kadar sancı çekecektim,neden epidural yaptım diyorum

Bir de birşey soracağım,Bebelac tan numunelerle birlikte kitapçık da gelmişti ya,bizimkinde ilk sayfasında önsöz yazan yerde Hoşgeldin Miray,Bu Miray a hediyedir,falan yazıyor,sizinkilerde ne yazıyor acaba?Tesadüf mü olmuş,yoksa isme özel mi göndermişler diye merak ettim?

eheheh bizde de miray yazıyo güzel bi tesadüf işte kaydirigubbakcemile3

teşekkürler şenaycım valla benım hemen çıktı epidural kızlar ameliyattan 1 saat sonra epidurl çıktı 6 saat sonra ayağa kaldırdılar
saçmalamışlar
ne özelliiği kaldı o zaman epiduralin üstelik nie ağrı kesici vurmuyorlarki salaklaar

Bu arada alıntı yapıp hemen daldım ama iyi geceler herkese.
Bugün misafirim vardı ,onlar çıktı ben buraya girdim,muhabbeti de iyiyimiş.Çok yoruldum aslında yatıp uyusam iyi olacaktı,ama buraya bakmadan da yatamadım.

işte buraya uğramdan ne uyku tutar ne bişey burası bende bağımlılık yaptı sizleri çok merak ediyorum:D

hemen kalktımbaktım elif yok anacım benimkindede miray yazıyo
miray 20sinde doğmadı dimi

işte ben o ağrıyla ayağa kalkmak zorunda kaldım düşün sezeryandan 4 saat sonra hıç bişi yok ağrı kesici ay aklıma gelmesi bile içimi kötü ediyo

wuuwww iyiki epidural olmamışım benm doğumumda sonrasıda çok rahattı sadece ayağa kalktığımda biraz zorlandım o da doğalmış onun dışnda ne ağrım oldu ne bişy
hastaneden kimsenin yardımı olmadan çıktım ve eve girerken 30 tane basamak çıktım çok şükür sezeryandan korkmama rağmen hiç sorunum olmadı 2. side böyle olur inş.

Ya bu ameliyat işi insana göre değişiyor sanırım,benim annem de Safra kesesinden kapalı ameliyat oldu,normalde çok basit bir operasyonmuş,2 ,5 sene olacak,hala ameliyat yeri sızlıyor,ameliyattan çıktığında çok kötüydü,kalkıp doğrulamıyordu falan..1 hafta sonra bir komşumuz yine aynı ameliyattan oldu,kadın hastanede daha ayaktaydı,1 hafta da birşeyi kalmadı.

evet cnm bünye meselesi ben dr.uma dikiş yriminn üst kısmı yanıyo dediğimde olucak tabi mügeee sen çok iyisin gelde yan taraftakini gör demişti Allah kolaylık versin valla zor bi iş

evet elifçim değişiyo ben o ağrıya rağmen kalktım yanımdakı kız anesteziyle oldu ağrı sızı yok ne ayağa kalktı ne bebeği emzirdi bıde atın bu çocuğu dıye bas bas bağırıyodu neymış onu doğururken sakatkalıyomuş nerdeyse

Back
X