• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

tekrar merhaba nisan anneleri diğer konulara yorumlarda bulundum fakat burada kendimi tanıtayım ben ege beyin annesi ebru hamileliğim çok ağır geçti doğumdan sonra da egeyle ilgilenmekten fırsat bulamadım gerçi hala çok ilgi istiyor fakat metebolizmam alıştı sanırım :)))bundan sonra daha sık yazışırız bende sizlerle tecrübelerimi paylaşırım benim birde 13 yaşında kızım var ismi ece çok ara verdim fakat ii oldu özlemişim minicik elleri:))))

evet elifçim değişiyo ben o ağrıya rağmen kalktım yanımdakı kız anesteziyle oldu ağrı sızı yok ne ayağa kalktı ne bebeği emzirdi bıde atın bu çocuğu dıye bas bas bağırıyodu neymış onu doğururken sakatkalıyomuş nerdeyse

:oklava::oklava:
şiddetle kınıyorum
o kadını getirin banaaaaaa:oklava::oklava:

Bebeği reddetme bazı anneannelerde de çok oluyomuş biliyor musunuz,doğum zor geçerse ,benim kızımı üzdü acı şektirdi deyip anneanne bebeği sevmiyormuş flan,hele ki damatı hiç sevmiyor,eşimin arkadaşının eşi doğum yaparken makatında yırtılma mı ne olmuş, kızın annesiyle konuştum da sürekli babayı ve bebeği suçluyordu.Oysa ki kadın sancıları 5 dk ya indiği halde gitmemiş hastaneye,işin aciliyetini söylememiş kocasına falan..sonunda hastaneye gittiklerinde bebek kakasını yemiş,çok zor bir doğum olmuş.Anneannenin damata bakışını görmeliydiniz.

hpş geldın ebrucum aramıza
ben neler dedim bı bılsen o kadına muge az daha dövüyodum kapıdan bakınca karşımda bağıran bırı duşun

tekrar merhaba nisan anneleri diğer konulara yorumlarda bulundum fakat burada kendimi tanıtayım ben ege beyin annesi ebru hamileliğim çok ağır geçti doğumdan sonra da egeyle ilgilenmekten fırsat bulamadım gerçi hala çok ilgi istiyor fakat metebolizmam alıştı sanırım :)))bundan sonra daha sık yazışırız bende sizlerle tecrübelerimi paylaşırım benim birde 13 yaşında kızım var ismi ece çok ara verdim fakat ii oldu özlemişim minicik elleri:))))

heh en sonunda buldun demek hoşgeldin

oylesinede gıcık olurum ama elıf o nebebeğin sucu ne babasının suçlu kız burda yanı söylese ya ben 10 gun sancı çektımkı sancım20 dk bıre düştü ama sonra gecti en sonunda doktora gıttığımızde çekıp eşimi demiş hemen hastane yatıyosunuz sezeryana alıcam dıe bızde apar topar yattık annemler yanıma geldiğinde ben doğumaneye ındıydım düşün çıktığımda annem kaldı ilk gece ne çektığımı gördü şimdi eşimemi kızsın yanı o anlıma ne yazıldıysa o oldu

sultan elıf bursada bu gun gezmediğim yer kalmadı ihsanıye 1050 konutlar fsm çarşı ama bırınızede denk gelmedim

sehercim valla ben dayanamazdım herhalde
bu demir hala uyumadı yaaa
dedesiyle anneannesiyle oyun oynuyoooo
hadi ya vay yaramaz

sultan elıf bursada bu gun gezmediğim yer kalmadı ihsanıye 1050 konutlar fsm çarşı ama bırınızede denk gelmedim

çıkmadımki son zamanlarda hiç dışarı ben bayramdan sonra bir buluşma yaparız inşallah

vALLA BUGÜN BEN BALKONA BıLE ÇIKAMADIM sEHER.
Benim annem de bütün sancılarım anında yanımdaydı,hatta kardeşim de,çok üzüldüler tabi.

Ay ben de yatayım bari,kociş koltukta sızdı kaldı,size doyum olmaz ben de çıkıyorum öpüyorum!ıyi geceler!

Back
X