• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

alttan toba gibi olanlar daha rahat canım.

ben de meyve vermeden önce veriyorum. bu arada gecen gün arada nasıl olduysa ayagını agzına soktu altının patiği leke oldu, ama sabah yıkadım camasırlarını, çıkmış.

tesadüf canım :)

hoşgeldin aramıza..

allah allah bebegin damadın ne sucu var. bunlarda bir garip..

benim de 1 cm. açılmam vardı, suni sancı basladık. 7 saat sonunda hala 1 cm.di. doktorum suyumu patlattı, eliyle bayagı bir müdahale etti falan ama nafile. nst de 125 leri falan gördüm ama ne acıldı ne de bebek asagı indi. normal dogum çok istiyordum ama mecburen sezeryan oldum. spinal anestezi ile oldum. çok rahattı. bebek dogduktan 10 saat sonra falan hafif agrım basladı, onda da voltaren vurdular zaten 12 saat etkisi sürüyor. rahattı yani de kalkıp yürümesi bir felaketti allahım inleye inleye kalktım 2-3 kişi yardım etti. bu arada bana sonda takılmadı.söylemiştim daha önce de.

namem kızının göbegini kesmişsin ya, valla çok kıskandım seni şimdi..

hoşbuldum canııım

Ankara askerlik canım. Bizim çile biter mi? Urfa'da mecburi hizmet. Bizim meslek hiç kolay değil. Çoğu insana öyleymiş gibi gelse de.Sonrasında ne olacağımızı da Allah bilir. Üzerimizden siyaset yapılmasına izin verdikçe böyle olmaya devam edecek.

Yine biz iyiyiz sanki dün bir arkadaşımı gördüm. Hakkari Yüksekova'da yaptı mecburi hizmetini. Oğluyla gitmiş hem de eşi burda kalmış. Eş durumu da olmamış.Bitirmiş şimdi tayin için uğraşıyor kız

benim işgüzar eşim de dönüyormuş işten yoldaymış.
kalacak bi yerlerde görecek cumartesi cumartesi işe giderse böle olur:umursamaz:

1 yıl sonra gideceğiz.
Ankara, Aydın ve Urfa vardı.
Çok şanslıyız Urfa çıktı.Of Of

canım yaa, çok üzüldüm. valla moralini de bozmak istemiyorum ama söylemem lazım. çok kötü bir yer yaa.. gecen bayramdı yanlış hatırlamıyorsam, gittim görmek için urfa yı ama balıklı göl den baska görecek hiç bir şey yok ne yazık ki.. her yer köy gibi. balıklı göl ün orda bir tepe var mancınık diye, oradan baktıgın zaman bir iki tane yüksek bina var, biri tatlıses in oteliymiş ,biri de banka mı öyle bir şeydi sanırım.. çarşıda mor eşarplı adamlar, arkadan bakınca kadın zannediyorsun. kadınlar gördüm bir sürü böyle bastan asagıya pullu simli kaftan gibi şeylerle dolasan.. hiç gelişmemiş bir yer, her yer köy gibi. sana tek teselli olacak şey, antep yakın urfa ya, 3 saat falan, oraya kaçarsın, orası urfa ya göre cennet gibi, her şey var. allah yardımcınız olsun canım...

benim eşim de daha askere gitmedi yüksek lisans bitince gidecek asteğmen olurak yaparsa bende gidicem nerde yaparsa yapsın.
evet canım sen de git öyle ayrı ayrı çok zor oluyor bir de şimdi çocuk var. daha zor olur.

Yine biz iyiyiz sanki dün bir arkadaşımı gördüm. Hakkari Yüksekova'da yaptı mecburi hizmetini. Oğluyla gitmiş hem de eşi burda kalmış. Eş durumu da olmamış.Bitirmiş şimdi tayin için uğraşıyor kız
benim ailem de hiç memeur olmadığından bana da çok zor geliyor öyle il değiştirmek tayinle. Allah kolaylık versin

canım yaa, çok üzüldüm. valla moralini de bozmak istemiyorum ama söylemem lazım. çok kötü bir yer yaa.. gecen bayramdı yanlış hatırlamıyorsam, gittim görmek için urfa yı ama balıklı göl den baska görecek hiç bir şey yok ne yazık ki.. her yer köy gibi. balıklı göl ün orda bir tepe var mancınık diye, oradan baktıgın zaman bir iki tane yüksek bina var, biri tatlıses in oteliymiş ,biri de banka mı öyle bir şeydi sanırım.. çarşıda mor eşarplı adamlar, arkadan bakınca kadın zannediyorsun. kadınlar gördüm bir sürü böyle bastan asagıya pullu simli kaftan gibi şeylerle dolasan.. hiç gelişmemiş bir yer, her yer köy gibi. sana tek teselli olacak şey, antep yakın urfa ya, 3 saat falan, oraya kaçarsın, orası urfa ya göre cennet gibi, her şey var. allah yardımcınız olsun canım...

Tahmin ediyorum zaten. Bakalım belki istifa düşünüyoruz

Back
X