Müge işin zor valla,bazen bizimki de gece uyanır gibi oluyor,korkuyorum valla bir daha uyumayacak diye,Allah tan emerken kapıyor gözlerini yine.
yaaaaaaaaaaaaaaa isyan edicem ama artııkkk
demir dün gece 2 de yattı
bu sabah 9.30 da kaldırdım
1.30 da uyudu 3 e kdr
sonra 4.30 da yeniden uyudu 40 dk. kdr
9 da yeniden uyudu ve şimdi uyandı
yine 2 ye kdr uyumicak sanırım
napıcam ben yaaaa
Ben enson Kültürpark a gittiğimde liseye gidiyordum herhalde,Ranger e binmiştik arkadaşlarla.
Ben enson Kültürpark a gittiğimde liseye gidiyordum herhalde,Ranger e binmiştik arkadaşlarla.
ben ranger a hiç binmedim binmeyide düşünmüyorum bana çok korkutucu geliyor vallahi
ama gondola bayılıyorum ben
dilek sen ne yaptın bu havada kültürparkta
valla tuğbacım bizimkini havaya kaldırınca hoopp gözler açılıyo bazen çok uykusu oluyo o zmnda altını değiştiriyorum cırt cırtları açarken mutlaka gözlerde açılıyo kıyamıyorum ama napiim bi düzene sokmam lazım
Ay evet Dilek yağmura yakalanmamışsınızdır inş.Çok feci yağdı akşamüstü,bizim burada pazarımız vardı,en çok da pazarcılara üzüldüm yazık,hele kıyafet satanlar,inş çok zararları yoktur.
Sultan ben de gondolu hiç sevmem,ne zaman bindiysem çıkarmışımdır.Biraz atraksiyon iyi oluyor.Benim favorim Ahtapottu.
Tuğba hala gece uyumuyor mu 4 e kadar?Geçen gece naptınız erken yatırmayı deneyecektin?
yok canım yakalanmadık yağmura çok sonra yağdı yağmur, yaa ben hepsini çok seviyorum da binince fena oluyorum adrenalin iyi gelmiyo bana demekki,, aslında geçen yaz hem de hamileyken rafting yaptım bi de gittim salak gibi 7-8 metre yüksekten çaya atladım daha da ömrübillah yapamam ,bi de ne cesaret hamileyim düşününce öyle kızıyorumki kendime kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?