2009 Nisan Anneleri buraya

yaaaaaaaaaaaaaaa isyan edicem ama artııkkk
demir dün gece 2 de yattı
bu sabah 9.30 da kaldırdım
1.30 da uyudu 3 e kdr
sonra 4.30 da yeniden uyudu 40 dk. kdr
9 da yeniden uyudu ve şimdi uyandı
yine 2 ye kdr uyumicak sanırım
napıcam ben yaaaa

Müge işin zor valla,bazen bizimki de gece uyanır gibi oluyor,korkuyorum valla bir daha uyumayacak diye,Allah tan emerken kapıyor gözlerini yine.

merabaaa kızlarrrrrrr
cok özledim sizi, muhabbet etmeyiii
ne zamandır ik defa oturdum ps basınaaa
herkes iidir umarım artık gecmişiokumak imkansız almıs gidiyorsunuz masalalhhhh::)))

Müge işin zor valla,bazen bizimki de gece uyanır gibi oluyor,korkuyorum valla bir daha uyumayacak diye,Allah tan emerken kapıyor gözlerini yine.

eneee ben uyandı sandım yukarı bi çıktım uyuyomuş annem başında bende netten bi kaç bişy bakıyorum oğluşuma bizimkinin uykusu gelince memeyide almıyo sıpa yaa şimdi emzirme saati geliyo bilmiyorum napıcam 1.sini emiyo 2.sini emerken gözlerini açıyo inş. gece uykusuna geçmiştir:Saruboceq::Saruboceq:

mugecım demırı uyandırmak ıstedıgınde nasıl uyandırıyorsun bızımkı ne yaparsam yapayım kalkmıo yaa ve suan uyuyo gece napıcaz bakalımmCADIARZU

Ben enson Kültürpark a gittiğimde liseye gidiyordum herhalde,Ranger e binmiştik arkadaşlarla.

ayyy ranger super oluo yaa. kulturparkta 2002 yılı falandı bındıgımde
ösledımmmmm yaa:çok üzgünüm:

valla tuğbacım bizimkini havaya kaldırınca hoopp gözler açılıyo bazen çok uykusu oluyo o zmnda altını değiştiriyorum cırt cırtları açarken mutlaka gözlerde açılıyo kıyamıyorum ama napiim bi düzene sokmam lazım

Ben enson Kültürpark a gittiğimde liseye gidiyordum herhalde,Ranger e binmiştik arkadaşlarla.

biz fırsat buldukça gidiyoruz ,önceki halini bilmiyorum ama şimdi çok güüzel heryer yeşillik ,yazın çok kalabalık oluyooo
bugün de gittik saat 14 civarı bi tek sevgililer vardı röntgencilik yaptım birazz ihihhiiiii:kedi:

ben ranger a hiç binmedim binmeyide düşünmüyorum bana çok korkutucu geliyor vallahi
ama gondola bayılıyorum ben

dilek sen ne yaptın bu havada kültürparkta

ben ranger a hiç binmedim binmeyide düşünmüyorum bana çok korkutucu geliyor vallahi
ama gondola bayılıyorum ben

dilek sen ne yaptın bu havada kültürparkta

yaa ben dönmedolapa bile binemiyorum bayılcak gibi oluyorumm
ben de kocişi attım parka hihihi:teytey:,,rüzgarın kontrolü vardıi dönerken biraz yürüyelim dedik o saatte hava güseldi yarım saat falan yürüdük

Ay evet Dilek yağmura yakalanmamışsınızdır inş.Çok feci yağdı akşamüstü,bizim burada pazarımız vardı,en çok da pazarcılara üzüldüm yazık,hele kıyafet satanlar,inş çok zararları yoktur.
Sultan ben de gondolu hiç sevmem,ne zaman bindiysem çıkarmışımdır.Biraz atraksiyon iyi oluyor.Benim favorim Ahtapottu.

Ay dönmedolap da çok gereksiz bence,ne o öyle ya,aynı kabindesin,bir aşağı br yukarı..Şimdi hatırladım da onda da çıkarmıştım ,bir kere bindim zaten,o oldu.

işte bzmde sorun orda yaa
altınıda acsam uyanmıo havaya kaldırıuorum bı aralayıp kapatıyo bende duzene sokmaya calsıyorum ama nafıle galıba

yok canım yakalanmadık yağmura çok sonra yağdı yağmur, yaa ben hepsini çok seviyorum da binince fena oluyorum adrenalin iyi gelmiyo bana demekki,, aslında geçen yaz hem de hamileyken rafting yaptım bi de gittim salak gibi 7-8 metre yüksekten çaya atladım daha da ömrübillah yapamam ,bi de ne cesaret hamileyim düşününce öyle kızıyorumki kendime kötükedihüso

Tuğba hala gece uyumuyor mu 4 e kadar?Geçen gece naptınız erken yatırmayı deneyecektin?

cnm evet erken yatmayı denıyoruz
bı gece yattı erken ondada sabah 7,5 ta kalktı oglen 12,5 a kadar uyumadı mızmızlandı durdu
bu sabah 11 de beraber kalktık 2 gıbı uyudu ama cok kısa 10-15 dk kalktı sonra uyumadı hep mızmızdı aksam ustu 5 te yattı 9,5 ta kalkıp emdı ve hala uyyoo

gece uyumaz artık
hala duzene sokmaya calısıyorum bakalım ne olacak

işin kotusu ben uyandırıp duzene sokmaya calısıyorum ama uyandıramıyorum
uyku yonunden kıme cektıyse kaydirigubbakcemile3
ne yaparsam yapımm kalkmıo cok derın uyuyo bazen

valla yaptıkların normal de, hamileyken yapman hiç normal değilmiş hakikaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…