2009 Nisan Anneleri buraya

sanırım 70cc suya o numune pakeeteki mamanın tamamı boşaltılıyor ve 1 öğün oluyor

mamadan yapma sütten yap

kasık maması verdım ama ıcım hıc rahat degıl
yanlısmı yapıorum acaba
daha kucuk cunku verılıyo genelde ama dıyorum ya ıcım rahat degıl
sut ıcmesı lazımm kuzucumun
mem emecek yada devam sutu ıcecek
kasık mamalarına erken gıbı gelıo hala
ne dıyorsunuz vermesemkı bı daha

eğğer sadece miyosa vermee derim ben.. 5. ayda yavaş yavaş başla ki kaşığa alışssın yani 5 ay doluncaa verr

o zamna 5. ay dolsun öyle ver zaten diliyle itiyodur büyük ihtimal.. 5. ay dolsun öle ver kaşığa alışma amaçlı.. benim dr. çalıştığım için verdi. o da kaşık maası .. diğerini kullnma dedi devam sütünü ... kaşık maması alsın sen olkuldayken. gerçi eşim evde ben okuldayken o bakıyor onun daha okulu açılmadığından.. o da deva sütü veriyomuş onu hazırlayıp verene kadr ağlar diyor:))) gerçi ben bu gün denedim çok da güzel yedi ağlamadı..

yok dılıyle ıtmıyo bugun verdım cok guzel yedı
ılk kez verdım
daha öncede bır kez kavanozdakı meyve purelerınden 2 tatlı kasıgı vermıstım

1 yıl sonra gideceğiz.
Ankara, Aydın ve Urfa vardı.
Çok şanslıyız Urfa çıktı.Of Of
Hayırlısı olsun,İstanbul dan sonra zor gelecektir tabi,inş merkezde olursunuz.Eşin de mi Dr?Şu devlette çalşıyor olmanın kötü yanları işte,öğretmenlik ,askerlik,hep aynı!Ama eşlerden biri özeldeyse yırtıyor.

Aslında bana da pek mantıklı gelmiyor yarım gün çalışan ğretmenlere süt izni,süt izni aldığın saatleri ekders ücretinden keserler herhalde,o zaman da bir anlamı yok ki?
Ama senin durumun farklı,müdür izin verebilir,bizim müdür rahat o konulrda ,geçen sene diğer sınıf öğretmenleri başka işleri için bile çıkıyorlardı branşçıların girdikleri saatte?Seminerde de ben 11 e kadar durup çıktım mesela.Bazı müdürler korkuyorlar biri şikayet eder diye,ondan (güya) sıkı tutuyorlar.
Bence sen hatta eşinle birlikte gidin güzelce konuşun,dersler boş geçmeyeek ki,belki kabul eder.
kızlar bebıslere kasıkla verdıgınz mamlardan ne kadar verıyorsunuz
bızımkı bugun 70 ml suyla yapılmıs mamanın yarısndn fazlasını yedı
cok gelırmı kı
3 yemek kaşığına 110 cc falan veriyorum ben,çok mu ki?
Ama yiyor hepsini,günde 1 kere veriyorum?
hehe saol ramazan ayındayız bilgiendirmek amacıyla D

ben göremiyorum imzamı nedense demştim ama gördüm

İmza da ne olaaar? ben de göremiyorum?

numuneler yarım ögünlük canım.

ya kızlar olculerde cc yazıyorsunuz nasıl olcuyorsunuz yaparken ben bıberonla olcuyorum suyu onda da cc degıl olculer ml olarak yazıo bı fark varmı

bir fark yok, aynı şey.

canım benim bebiş 4 ay 3 günlükken basladı.sadece anne sütü alıyordu, iki aydır kiloyu sınırda aldıgı için baslamak zorunda kaldık. meyve püresi, kaşık maması ve yogurt. bence sütlü pirinçli kasık mamalarından verebilirsin tabi bebeginin gelişimi anne sütüyle yeterli gidiyorsa vermene gerek yok. bence bu kararı sen değil dr. un vermeli..

yok dılıyle ıtmıyo bugun verdım cok guzel yedı
ılk kez verdım
daha öncede bır kez kavanozdakı meyve purelerınden 2 tatlı kasıgı vermıstım

benimki ilk basladıgında diliyle itme refleksi vardı mesela, sonra sonra alıştı. seninkinin diliyle itmemesi katı gıdalara hazır oldugunun bir göstergesi. dr. unla konus ona göre karar verin derim..

merhaba arkadaslar. aranıza yenı katıldım.bende 16 nısan 09 dolumlu bır erkek bebek annesıyım. oglum bıraz tembel, henuz donmuyor. aynı problemı yasayan varmı? ben endıselenıyorumda.
tsk

merhaba arkadaslar. aranıza yenı katıldım.bende 16 nısan 09 dolumlu bır erkek bebek annesıyım. oglum bıraz tembel, henuz donmuyor. aynı problemı yasayan varmı? ben endıselenıyorumda.
tsk

hoşgeldin canım .. her bebeğin gelişimi farklıdır ... benimki dönüyor ama daha bu ayın gelişim görevi olan ayak tutmayı daha dün yapmaya başladı..benimkide gecikti. çağandan daha küçük bebekler bunu yapıyordu...

bu konuda endişe etmene gerek olmadığını düşünüyorum en azından biraz daha vakit geçsin

tsk

öncelıkle h.g cnm
benımde 26 nısan dogumlu bı oglum var
ne zmn yere koysam arkamı donmeme kalmadan yuz ustu donup surunmeye calısıo ama gıdemıo tabı bu sefer basıyo yaygarayı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dunden berı bı ıkı adım kadar gerı gerı gıdıo.
ama endıselenme seninkide yapar bazı cocuklar daha az hareketlı oldugu ıcın gec yapabılır

bzmkı ayaklarını tutmaya baslamıstı sımdıde yalamaya basladı cok komık oluo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tsk

hoş geldin her bebeğin gelişimi farklıdır eğer ayakta duruyorsa kafasını tutabiliyorsa panik yapacak bir durum yok bizim küçük beyde tam anlamıyla dönmüyor

öncelıkle hepınıze tesekkurler. cok panık oluyorum yaa. ılk bebek tecrubesızlıgı sanırım. ayaklarını kaldırıp, kendını yana dogru dusurebılıyor. basınıda cok erken tuttu. ayakta durdugunda adım atabılıyor, umarım bır sorun yoktur, cok endıselenıyorum.

çağla sümer hoşgeldin
bebeğini kimseyle kıyaslama benimde bazı şeylerden endişelerim vardı doktora her sorduğumda iki elini birleştirip ağzına götürüyorsa sorun yok dedi

benim oğluöda daha dönemiyor
bebek gelişiminde 1 gün bile fark edebiliyor

daha ne yapsın koşacak değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…