sanırım 70cc suya o numune pakeeteki mamanın tamamı boşaltılıyor ve 1 öğün oluyorkızlar bende bugün numulerden sütlü pirinçliyi yaptım 80 cc sudan ancak bayağı koyu oldu ama afiyetle yedi çağan hepsinide bitirdi.. ilk defa kaşık maması verdim. bidaha yapınca 20 gr için 100 falan koyarımm.
tam bir öğün olması için ne kadar mama ne kadar su koyuluyo kızlar.. bu numuneler bir öğünlük mü yoksa yarım öğünlükmüü??
mamadan yapma sütten yapselam kızlar Ben yine kayınvaliedeyim evde net bağlı olmadığı için buraya gelince bakabiliyorum size GEÇMİŞE PEK BAKAMADIM ŞENAYCIMMM ZEYNEP İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM YA İNŞALLAH MÜDAHALEYE GEREK KALMADAN KENDİLİĞİNDEN İYİLEŞİR SAKIN UMUDUNU YİTİRME ARKADAŞIM CANIM ARKADAŞIM SAKIN KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME HEP İYİ OLACAK DE KALDI Kİ EMİN OL KENDİLİĞİNDEN İYİLEŞEN ÇOK BEBEK TANIYORUM kızlar ben ancak 1 ay sonra aranızda olucam tam olarak ara ara girerim yine !! ... diğer hasta olan bebişlere allahtan acil şifalar diliyorum geçmişi okuyamadığım için neler oldu bilmiyorum. Bu arada oğluma sebze çorbaları ve meyvelere başladık ama bi mamadan yoğurt yapmayı beceremedim tarif edildiği gibi yapıyorum ama olmuyor bu işin sırrı ne benmi çok beceriksizim yaa ...klava: klava:
sanırım 70cc suya o numune pakeeteki mamanın tamamı boşaltılıyor ve 1 öğün oluyor
mamadan yapma sütten yap
kasık maması verdım ama ıcım hıc rahat degıl
yanlısmı yapıorum acaba
daha kucuk cunku verılıyo genelde ama dıyorum ya ıcım rahat degıl
sut ıcmesı lazımm kuzucumun
mem emecek yada devam sutu ıcecek
kasık mamalarına erken gıbı gelıo hala
ne dıyorsunuz vermesemkı bı daha
eğğer sadece miyosa vermee derim ben.. 5. ayda yavaş yavaş başla ki kaşığa alışssın yani 5 ay doluncaa verr
Hayırlısı olsun,İstanbul dan sonra zor gelecektir tabi,inş merkezde olursunuz.Eşin de mi Dr?Şu devlette çalşıyor olmanın kötü yanları işte,öğretmenlik ,askerlik,hep aynı!Ama eşlerden biri özeldeyse yırtıyor.1 yıl sonra gideceğiz.
Ankara, Aydın ve Urfa vardı.
Çok şanslıyız Urfa çıktı.Of Of
Aslında bana da pek mantıklı gelmiyor yarım gün çalışan ğretmenlere süt izni,süt izni aldığın saatleri ekders ücretinden keserler herhalde,o zaman da bir anlamı yok ki?bu hafta okuldada canım çok sıkıldı bizm okulun ş...siz müdürü yüzünden kaç gün ağladım seminer döneminde okula gidiyoruz ya şimdilik cerene annem bakıyo evde bişeyden laf açıldı müdüre dedimki ben bu yıl 4.sınıf okutucam ve 10 saat branş dersinde barns öğrt.gelicek o dersleri son saatlere koyalımda erken eve gideyim dedim o nededi biliyımusunuz sen boş derslerde okulda durcan eve gitmek yasak öğt süt izni olmaz tam gün memurlarına var o dedi nasıl yani benim dersim olmayacak ve boş boş okulda oturcam allahım düşündğkçe çıldırası geliyo çok pislik bi adam şikayette etsem o herseyi kılıfına uyduruyo bişey yapamıyorum
3 yemek kaşığına 110 cc falan veriyorum ben,çok mu ki?kızlar bebıslere kasıkla verdıgınz mamlardan ne kadar verıyorsunuz
bızımkı bugun 70 ml suyla yapılmıs mamanın yarısndn fazlasını yedı
cok gelırmı kı
hehe saol ramazan ayındayız bilgiendirmek amacıylaD
ben göremiyorum imzamı nedense demştim ama gördüm
kızlar bende bugün numulerden sütlü pirinçliyi yaptım 80 cc sudan ancak bayağı koyu oldu ama afiyetle yedi çağan hepsinide bitirdi.. ilk defa kaşık maması verdim. bidaha yapınca 20 gr için 100 falan koyarımm.
tam bir öğün olması için ne kadar mama ne kadar su koyuluyo kızlar.. bu numuneler bir öğünlük mü yoksa yarım öğünlükmüü??
ya kızlar olculerde cc yazıyorsunuz nasıl olcuyorsunuz yaparken ben bıberonla olcuyorum suyu onda da cc degıl olculer ml olarak yazıo bı fark varmı
kasık maması verdım ama ıcım hıc rahat degıl
yanlısmı yapıorum acaba
daha kucuk cunku verılıyo genelde ama dıyorum ya ıcım rahat degıl
sut ıcmesı lazımm kuzucumun
mem emecek yada devam sutu ıcecek
kasık mamalarına erken gıbı gelıo hala
ne dıyorsunuz vermesemkı bı daha
yok dılıyle ıtmıyo bugun verdım cok guzel yedı
ılk kez verdım
daha öncede bır kez kavanozdakı meyve purelerınden 2 tatlı kasıgı vermıstım
merhaba arkadaslar. aranıza yenı katıldım.bende 16 nısan 09 dolumlu bır erkek bebek annesıyım. oglum bıraz tembel, henuz donmuyor. aynı problemı yasayan varmı? ben endıselenıyorumda.
tsk
merhaba arkadaslar. aranıza yenı katıldım.bende 16 nısan 09 dolumlu bır erkek bebek annesıyım. oglum bıraz tembel, henuz donmuyor. aynı problemı yasayan varmı? ben endıselenıyorumda.
tsk
hoşgeldin canım .. her bebeğin gelişimi farklıdır ... benimki dönüyor ama daha bu ayın gelişim görevi olan ayak tutmayı daha dün yapmaya başladı..benimkide gecikti. çağandan daha küçük bebekler bunu yapıyordu...
bu konuda endişe etmene gerek olmadığını düşünüyorum en azından biraz daha vakit geçsin
tsk
öncelıkle hepınıze tesekkurler. cok panık oluyorum yaa. ılk bebek tecrubesızlıgı sanırım. ayaklarını kaldırıp, kendını yana dogru dusurebılıyor. basınıda cok erken tuttu. ayakta durdugunda adım atabılıyor, umarım bır sorun yoktur, cok endıselenıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?