- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
bzmkı ayaklarını tutmaya baslamıstı sımdıde yalamaya basladı cok komık oluo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
daha ne yapsın koşacak değil ya
:) dogumda bazı problemler yasadık.dogum anında aglamadı yiğit, 3 haftada erken dogdu. sonra uzun sure aglayamadı, sadece ınler sekılde sesler cıkardı. doktoru narkozdan fazla etkılendıgı ıcın boyle oldugunu endıselenecek bırsey olmadıgını soyledı. bu yuzden en ufak bıseyde endıselenıyorum, dogumdakı bu olaydan dolayı ters bseyler olacahını dusunuyorum,
:) dogumda bazı problemler yasadık.dogum anında aglamadı yiğit, 3 haftada erken dogdu. sonra uzun sure aglayamadı, sadece ınler sekılde sesler cıkardı. doktoru narkozdan fazla etkılendıgı ıcın boyle oldugunu endıselenecek bırsey olmadıgını soyledı. bu yuzden en ufak bıseyde endıselenıyorum, dogumdakı bu olaydan dolayı ters bseyler olacahını dusunuyorum,
merhaba arkadaslar. aranıza yenı katıldım.bende 16 nısan 09 dolumlu bır erkek bebek annesıyım. oglum bıraz tembel, henuz donmuyor. aynı problemı yasayan varmı? ben endıselenıyorumda.
tsk
geçmiş olsun bebek neden narkoz aldıki
doğum hikayeni bizimle paylaşabilirsin
yine ecrine yoğurt verdim yine fecii ağladı saatlerdir popom yer görmedi hem iftar hazırlığı hem ecrinin huysuzluğu...babasıda bende pert olduk
hoşgeldin benim bebişimde 18inde doğdu ve bnmkide henüz dönmüyo endişelenecek bişy yok cnm nasıl olsa dönecekler bigün aslında ben pekte dönmesi taraftarı değilim yalnız kaldığında yüzüstü dönüp havasız kalmasından korkuyorum Allah korusunmerhaba arkadaslar. aranıza yenı katıldım.bende 16 nısan 09 dolumlu bır erkek bebek annesıyım. oglum bıraz tembel, henuz donmuyor. aynı problemı yasayan varmı? ben endıselenıyorumda.
tsk
hoşgeldinnn:))tekrar merhaba nisan anneleri diğer konulara yorumlarda bulundum fakat burada kendimi tanıtayım ben ege beyin annesi ebru hamileliğim çok ağır geçti doğumdan sonra da egeyle ilgilenmekten fırsat bulamadım gerçi hala çok ilgi istiyor fakat metebolizmam alıştı sanırım :)))bundan sonra daha sık yazışırız bende sizlerle tecrübelerimi paylaşırım benim birde 13 yaşında kızım var ismi ece çok ara verdim fakat ii oldu özlemişim minicik elleri:))))
eveeet kültürparkta buluşalım ben de çok severim orayı hatta bugün ordaydıkhava güzel olsa da burada kültür parkta buluşsak. çok seviyorum ben orayı. gerçi bizim zamanımızda lisedeyken kötü bilinirdi kültür park ama şimdi çok güzelleştirmişler. cafeler çay bahçeleri. bursa çok değişti son birkaç yılda. offf özeldim şimdi bursayı. bakmayın istanbulu sevdiğime bursayı da çok ama çok severim. burnumda tüttü şimdi. üniversitede okurken ist da anneme bursayı özledim demiştim de bir kere telefonda alınmıştı sen aileni özelmiyorsun da bursayı mı özlüyorsun diye.
canım yaa ne diim bilmiyorum hayırlısı olsun , inşallah tekrar dönebilirsin ,urfa nasıl hiç fikrim yok.şehir merkezi mi yoksa ilçede mimerhabalar herkese. Bize Urfa yolları göründü. Urfalı var mı forumda
gıııccccııkkk adam yaaakötükedihüsobu hafta okuldada canım çok sıkıldı bizm okulun ş...siz müdürü yüzünden kaç gün ağladım seminer döneminde okula gidiyoruz ya şimdilik cerene annem bakıyo evde bişeyden laf açıldı müdüre dedimki ben bu yıl 4.sınıf okutucam ve 10 saat branş dersinde barns öğrt.gelicek o dersleri son saatlere koyalımda erken eve gideyim dedim o nededi biliyımusunuz sen boş derslerde okulda durcan eve gitmek yasak öğt süt izni olmaz tam gün memurlarına var o dedi nasıl yani benim dersim olmayacak ve boş boş okulda oturcam allahım düşündğkçe çıldırası geliyo çok pislik bi adam şikayette etsem o herseyi kılıfına uyduruyo bişey yapamıyorum
merhaba arkadaslar. aranıza yenı katıldım.bende 16 nısan 09 dolumlu bır erkek bebek annesıyım. oglum bıraz tembel, henuz donmuyor. aynı problemı yasayan varmı? ben endıselenıyorumda.
tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?