2009 Nisan Anneleri buraya

:) dogumda bazı problemler yasadık.dogum anında aglamadı yiğit, 3 haftada erken dogdu. sonra uzun sure aglayamadı, sadece ınler sekılde sesler cıkardı. doktoru narkozdan fazla etkılendıgı ıcın boyle oldugunu endıselenecek bırsey olmadıgını soyledı. bu yuzden en ufak bıseyde endıselenıyorum, dogumdakı bu olaydan dolayı ters bseyler olacahını dusunuyorum,

daha ne yapsın koşacak değil ya

Öncelikle hoşgeldin.Bana da hamileyken Sağlık Ocağındaki hemşireler bebeğin kalp atışları düzensiz demişti,ama Dr.um kontrol ettiğinde,yok öyle birşey dedi.Ama bu bile bende bir tedirginlik yaratmıştı,acaba mı diye.Ama çok şükür bir problem yok şimdi.Seni de çok iyi anlıyorum,ama her bebek farklı,biri birşeyi yapıyor öbürünü yapamıyr falan..Adım atıyor demişsin benim kızım 5,5 aylık ama atmıyor mesela.

hoş geldin çağla sumer
her bebek farklıdır benım kızım yuz ustu dönuyo sırt ustude dönuyı ama yapmıyo zor geliyo herhalde bu gunde öğrenm iş yuz uztu yatırınca tırtıl gıbı kendini öne doğru attırıyo emekler gıbı

geçmiş olsun bebek neden narkoz aldıki
doğum hikayeni bizimle paylaşabilirsin

hoşgeldin çiçekçim
ceyo eklenti ekle var ya cevap yaza tıkla altta eklenti ekle dio ordan resmini seç yükleye bas ok daha kolay

yine ecrine yoğurt verdim yine fecii ağladı saatlerdir popom yer görmedi hem iftar hazırlığı hem ecrinin huysuzluğu...babasıda bende pert olduk

bidaha vermicem 3 4 arası verdim 2 mama kaşığı kadar bu saate kadar ağladı şimdi sallıyorum uyanıp çırpınıp ağlıyo arada sırada..sab simplex verdim belki iyi gelir

evet elif ya aynen ilk verdiğim zamanki gibi yaptı çok ağlıyor kıpmırmızı oluyor katıla katıla ağlarken doktora söylicem artık yoğurtsuz olmaz ya

merhaba arkadaslar. aranıza yenı katıldım.bende 16 nısan 09 dolumlu bır erkek bebek annesıyım. oglum bıraz tembel, henuz donmuyor. aynı problemı yasayan varmı? ben endıselenıyorumda.
tsk

hoşgeldin aramıza.

endişelenmene gerek yok. her bebegin gelişimi kendine özeldir temel yapması gereken hareketler dısında. zaten bebegin 3 hafta erken dogdugu için düzeltilmiş yaşına göre gelişimini takip etmen gerekir.

geçmiş olsun bebek neden narkoz aldıki
doğum hikayeni bizimle paylaşabilirsin

genel anestezi ile sezeryan olduysa, bebek narkozdan etkileniyor.

yine ecrine yoğurt verdim yine fecii ağladı saatlerdir popom yer görmedi hem iftar hazırlığı hem ecrinin huysuzluğu...babasıda bende pert olduk

canım sen normal yogurt veriyordun değil mi? belki ondan olabilir ya da allah korusun ama süt alerjisi olabilir.

merhaba arkadaslar. aranıza yenı katıldım.bende 16 nısan 09 dolumlu bır erkek bebek annesıyım. oglum bıraz tembel, henuz donmuyor. aynı problemı yasayan varmı? ben endıselenıyorumda.
tsk
hoşgeldin benim bebişimde 18inde doğdu ve bnmkide henüz dönmüyo endişelenecek bişy yok cnm nasıl olsa dönecekler bigün aslında ben pekte dönmesi taraftarı değilim yalnız kaldığında yüzüstü dönüp havasız kalmasından korkuyorum Allah korusun

konu onlar olunca hep endişe içindeyiz zaten

hoşgeldinnn:))
eveeet kültürparkta buluşalım ben de çok severim orayı hatta bugün ordaydık
merhabalar herkese. Bize Urfa yolları göründü. Urfalı var mı forumda
canım yaa ne diim bilmiyorum hayırlısı olsun , inşallah tekrar dönebilirsin ,urfa nasıl hiç fikrim yok.şehir merkezi mi yoksa ilçede mi
gıııccccııkkk adam yaaakötükedihüso
tsk

merhaba hoşgeldin. endişelenme yakında başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…