2009 Nisan Anneleri buraya

meraba arkadaşlar ben geldim2gündür ablamdaydım malum doktora gittik geldiik çocukları ona bıraktım eymenin kültür sonucunda mikrop gördü dr tekrar istedi pazartesi alıcaz sonucunu eymen bu ay hiç kilo almamış dr ek gıdaya başlıcaz dedi sebze çorbası yaptım fakat hiç sevmedi midesini bulandıra bulandıra 4 çay kaşıgı verdim nasıl alışcaz yaaaaa bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş hoş geldinizzzzz geçmişi okumak istedim fakat mümkün degil hasta olan bebiş ve anneler varsa acil şifalar diliyorum

sl m kızlar bugun fazla muhabbet yok herhalde herkes eşiyle ve bebişleriyle vakit geöiriyor..

beşiktaşlıyım ama gururluyumm :)))))

eymn

çağan da çok ii alamıyor henüz kaşığı anne sütü aldıyor. ama hergün meyve püresi verioyrum ve günden güne daha ii almaya başladı zamanla alışacaktır ufaktan ufaktan verr

cnm olsun bazı bebişlerimiz vardı az kilo alan inş.ek gıdayla alır sebzeyede alışacaktır pes etmeden ve zorlamadan ver cnm sürekli değiştir mutlaka sevdiği birşeyler bulacaksın.

kızlar merhaba,
bende baslamadım daha ek gıdaya. ama ekımde ıs bası yapıp yıgıt ı bakıcıya bırakacagımdan, sımdıden baslayıp, alısmasını ıstıyorum ben yanındayken. benım doktorum tek tek ogunlerı anlatıyor, neler verılebılır, nasıl pısırılır anlatıyor. yarın doktora gıdıcez bakalım.

Ben de bir merhaba diyeyim,millet gezmelerde herhalde,Bursa da acayip yağmur vardı öğlen,şimdi de kapkaranlık,sanki kış geldi.

Bizim dr.umuz bir tane broşür verdi hastanenin,onda tarifler var,onun dışında tarif falan vermedi,gerçi daha bize de sadece yoğurt ve meyve verebilirsiniz dedi,hatta ona bile gerek yok demişti.Ama benalışsın diye veriyorum meyve ve günde 1 kere kaşık maması.

kızlarrrrrrrr

sizdede böyle mii

2 gündür demir ilacına başladık.. hergün en az bir kere kaka yapan çağan dün yapmadı.. az önce baktım çok kötü kokuyor. bezin yanından bi baktım kii. kapkara bi kaka... vede bayaaa katıı.. acaba sizinkilerde öle mi olduuuuuuuuu???

acil cevap bekliyorujmmmmmmmmmmm

suana kadar benım doktorumda gerek gormemıstı. mamada vermedım hıc. kılo alımı ıyı cunku. sadece anne sutu ıle ayda 1 kıloyu gecıyor. ama artık mecburuz. ıse baslayınca emzırme sansım yok. sabah sekız aksam sekıze kadar hıc gelemıcem eve

esracım ben 15 gundur kullanıyorum demır ılacı. kakanın rengını ve kokusunu degıstırebılır demıstı doktor. endıselenmene gerek yok yanı. ılacınızın ısmı ne?

evet öyle kapkara oluyor ve çok kötü kokuyor

maşallah bebeğine çok güzel kilo alıyormuş

slm bende yenıyım ben bebegıme sadece anne sutu verıyorum sızler ek gıdayamı basladınız
evet başladım ben mama verenlere dr başlatıyor bu arada hoşgeldin aramıza 27 nisan doğumlu benim güzel oğliş

korkma bizimde ilkgün öyle kapkaraydı şimdi normale döndü bizimde şimdi bir gün arayla yapmaya başladı biz ek gıdaya başladık sanırım ondan ertesi gün iki kere yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…