- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
be n almadım ama alnalar çok memnun kendi kendi bile uyuyormuş oynarken.. ama daha önce alsan sanrıım daha faydalı olurdu diye düşünüyorum.. çünkü yakında zaten emeklemeye başlicaklarr
yinede sen bilirsinn
benım evım cok soguk oluyor kıs aylarında, e sureklı yerde olucak. belkı o bıraz oyalar dıye dusundum. hem bıras hareketsız benım oglan, oyun halısı yardımcı olurmu acaba?
kızlarrrrrrrr
sizdede böyle mii
2 gündür demir ilacına başladık.. hergün en az bir kere kaka yapan çağan dün yapmadı.. az önce baktım çok kötü kokuyor. bezin yanından bi baktım kii. kapkara bi kaka... vede bayaaa katıı.. acaba sizinkilerde öle mi olduuuuuuuuu???
acil cevap bekliyorujmmmmmmmmmmm
kızlar ya bısı sorucam oyun halısı almak ıstıyorum, kullanan yada bılgısı olan varmı. karar veremedımde
günaydın...
kızımın geceden beri urnu akıyor ve hafif öksürük var sizce ne yapabilirimmmm
emeklemeye başlayınca okadar hareketli olacakki biraz dursun siye sua edeceksin
geçenlerde bir arkadaşımız kara üzümün süt yaptığını yazmıştı gerçektende işe yarıyor hem fazla kalorisi olduğunu da zannetmiyorum
kimsecikler yomu huuu komşu nerdesiniz ayol
bizimki ateşlenmişti çarşamba günü ya sebebi ne diyenie idrar testi yapyı doktorunuz kilo alımı olmamış diemi
evet maalesef büyük oglumda fazla kilo almazdı doktor genetik olabilir dedi bu ay bakıcaz mamayla alabilecekmicnm olsun bazı bebişlerimiz vardı az kilo alan inş.ek gıdayla alır sebzeyede alışacaktır pes etmeden ve zorlamadan ver cnm sürekli değiştir mutlaka sevdiği birşeyler bulacaksın.