Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
misafirmi saat 9:30 olmuş yaa hiç çekilmez valla
şimdi burda muhabbet yapmak varken gitsen misafir ağırlaD
aa bu saatte ne misafiri be hemde çocuklu eve
merhaba kızlr ben evime geldim geçmişi okuyup ödevimide yapmış oldum :))
elif gerçekten ne bu saatte çocukla eve misafir mi gelir kaça kadar otururlar artık ooo gece çocuk bak sabah işe git allah kolaylık versin cnm..
bu arada mamalardan konuşulmuş ben hazır yiycek çok vermiyorum o yüzden ne anlama geldiklerini bile fazla bilmiyorum kaşık amaması ve devam sütünü özellikle bi bakayım şu markalara netten çok cahil kalmışım hep evde yapıp verdim şimdiye kadar ama malum bayramda evde yokuz 3 gün oalarda zor olur di mi
Ben de istiyorum???ay birden doldu topik
ben uyku tulumu almak istiyorum da bir bilginiz var mı?
ya bana puanlar verilmiş nası oluyo bana kim puan vermiş bana bilgi verirmisiniz
canım görümcemin küçük kızı 23 yaşında düşün yani nekadar zaman olmuş ve o zamanın imkanlarıyla fiziktedavi ve engellilerin gittiği rehabilitasyon tarzı yerlere gitmişler ama tabi oralarda kızlar sıkılmış ozaman hani engellilerin durumu onların daha çok canını sıktığından bırakmışlar ama eminimki sen 22 yıl geçmiş üstünden daha çok ilerlersin bu konuda tekrar geçmiş olsun ama sana çok iş düşüo hep üstüne düşüp gereğini yapman lazım canım
Tam size yazayım derken kapı çaldı ve geldiler,iftardan sonra aradılar geleceğiz diye,tam da Miray ı yıkamıştık,daha sofra ortadaydı falan..Aman neyse geldiler,gittiler şimdi.Ama kimsecikler kalmamış burada.
meraba arkadaşlar ben geldim2gündür ablamdaydım malum doktora gittik geldiik çocukları ona bıraktım eymenin kültür sonucunda mikrop gördü dr tekrar istedi pazartesi alıcaz sonucunu eymen bu ay hiç kilo almamış dr ek gıdaya başlıcaz dedi sebze çorbası yaptım fakat hiç sevmedi midesini bulandıra bulandıra 4 çay kaşıgı verdim nasıl alışcaz yaaaaa bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş hoş geldinizzzzz geçmişi okumak istedim fakat mümkün degil hasta olan bebiş ve anneler varsa acil şifalar diliyorum
kızlarrrrrrrr
sizdede böyle mii
2 gündür demir ilacına başladık.. hergün en az bir kere kaka yapan çağan dün yapmadı.. az önce baktım çok kötü kokuyor. bezin yanından bi baktım kii. kapkara bi kaka... vede bayaaa katıı.. acaba sizinkilerde öle mi olduuuuuuuuu???
acil cevap bekliyorujmmmmmmmmmmm
suana kadar benım doktorumda gerek gormemıstı. mamada vermedım hıc. kılo alımı ıyı cunku. sadece anne sutu ıle ayda 1 kıloyu gecıyor. ama artık mecburuz. ıse baslayınca emzırme sansım yok. sabah sekız aksam sekıze kadar hıc gelemıcem eve![]()
gözünaydın canım ohhh gitmişler
bende misafire karşı bişey oluştu kimseler gelsin gidiim istemiyorum
çocukla misafir çok zor oluyo gerçekten
bide kerem gibi misafir yabancı sevmeyen bi bebeğiniz varsa![]()