• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

okullar başmadı daha dimi
feride seni gördüm burda çıkmadan söliim belki okursun
urfada sana arkadaşlık edecek biri var ve o da nisan annesi ve o da mecburen urfa yollarına düşecek :))

kızlarrrrrrrr deniz kaçarrr [ ya facede bi arkadaş paylaşmış behlül kaçar bihter kaşar diye bi grup çok gülmüştüm} hehe

eşim içerde ana dizinde küçük beyi uyutmaya çalışıyor..çok sık uyanmaya başladı bu sıpa yaa..

araştırdım gülbera die bi arkadaş vardı ya o ismini değiştirmiş sanırım
çünkü bende hatun die bi arkadiş yoktu

ay kızlar çok canım sıkıldı benim ortanca oğluşum heryeri kabardı kaşınıodu bnayo ettirdim geçmedi babasıda dr götürdü şimdi neden olmuştur ki öffffff yediği bişimi dokundu acaba

aferin içiyodu bikaç gündür ya ondan oldu anlamadımki birden kabardı evde iki oğlum oluo normaldede büyüğü 3 gündür annanesinde ben bebekle kaldım

kızlar ya benim bi kuzen var.ne diyim bilemiyorum..aklıma geldikçe üzülüyorum valla onun için..

daha 22 yaşında aynı lisede okuduk o ünv devam etmedi..evlendi..4 yaşında bi kzı var o kadar yaramaz ki anlatamam..13 aylık bi oğlu var çok mızmız bi çocuk..ve 7 aylık hamile ne yapıcak düşünemiyorum bile..

kızlar ya benim bi kuzen var.ne diyim bilemiyorum..aklıma geldikçe üzülüyorum valla onun için..

daha 22 yaşında aynı lisede okuduk o ünv devam etmedi..evlendi..4 yaşında bi kzı var o kadar yaramaz ki anlatamam..13 aylık bi oğlu var çok mızmız bi çocuk..ve 7 aylık hamile ne yapıcak düşünemiyorum bile..

kafayı çizicek oynatıcak tırlatıcak vs vs vs allah yardım etsinde neden bu kadar üst üste doğurmuş

Back
X