Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilgisini çekicek bişeyler bulsan belki yapıyosundurda ben yinede sölim dedim çıngırağı döncecesi ne biliyim değişik şeyler tutuyorum tepesine ona bakarak ağzını açıp yiyo bizimkisi
kızlar bakın burada var kollu ve torba tulumlar.Taktım ben bu torbalara ,hem torba olacak hem de uzun kollu))
bende denemek için molfix aldım ama zor bitrdim paketi hoşuma gitmedi
kerem yani doğduğu zamanlarda huggies denemiştik o da çok kalın geldi bana en ii prima
kızlar ekşi sözlükte kadınlarkulübü için bir sürü laf etmişler ya
gülmekten kendimi alamadım
anam kızlar benim kayra da asla sırt üstü yatmaz altını bile değiştiremiyorum çoğu zaman elli kere dönüyo üstünü giydirirken kan ter içinde kalıyorum oyun halısına bırakıyorum bi dönüyorum döne döne odanın öbür ucunda eee bu çocuk o yüzden zayıf demekki et tutmuyo anacım (annem ööle söylüyoda) :)
kızlar bakın burada var kollu ve torba tulumlar.Taktım ben bu torbalara ,hem torba olacak hem de uzun kollu))
valla yapmadığımız şebeklik kalmıyo sanki etinden et koparıyorlar gibi bağrıyor son zamanlarda hani dokunuyo desem hepsi mi dokunuyo,,doktorumuza söyledik , meme istediği için tepki veriyodur dedi, biberon veya emzik de hiç kullanmadık ,inanır mısın gece boyu memem ağzında ,babayı falan attık odadan ,hani emziği düşer ağlarya meme ağzından çıkınca ağlıyor son 2 haftadır böyle öncesinde ayrı yatıyoduk
yaa kızlar ben rüzgara ek besin başladım ama almıyoo çocuk,meyvesuyunu zar zor 30-40 cc içirebiliyorum,çorba desen nanay 2-3 kaşık ancak katıla katıla ağlıyor verirken,yoğurdu yiyodu onu da ityor ağlıyor,bugün şu ballı-irmikli mamadan denedim belki yarısını yemiştir eme hiç de severek yemedi ağladı yine napçam bilmiyorum sonunda da memeye sarılıp ağlıyor emerek rahatlıyor ,siz de yaşadınız mı böyle sorun ,neredeyse 3 hafta oldu iyiye gitçeğine kötüye gidiyor
kızlar buda cok hos bı bakın
Anorak Tulum - MİNİmaksi 0-14 yaş ocukların mutlu dnyası
valla yapmadığımız şebeklik kalmıyo sanki etinden et koparıyorlar gibi bağrıyor son zamanlarda hani dokunuyo desem hepsi mi dokunuyo,,doktorumuza söyledik , meme istediği için tepki veriyodur dedi, biberon veya emzik de hiç kullanmadık ,inanır mısın gece boyu memem ağzında ,babayı falan attık odadan ,hani emziği düşer ağlarya meme ağzından çıkınca ağlıyor son 2 haftadır böyle öncesinde ayrı yatıyoduk
Ooo güzellermiş bunlar Tuğba sağol.