• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

evet dilekçim ilgisini çekkicek bişiler bul belki onlara bakarak ağzını açar benım selende kaşıkla sorun çıkarmıyo ama yemıceksede yemıyo ınat

bızımkımı obur acaba
5. ayı bıtene kadar bırsey vermemeye karar vermıstım ama bugun alısverıse gıdınce hero baby nın kavanoz mamalarından da aldım (sebze-meyve) evde bulunsun dıye
gelınce dayanamadım bırını actım 1 kasık vermek ıcın 2 tatlı kasıgı verdım
aglamaya basladı
verdıkce sustu guldu
sonra bırsey vermemeye karar verdıgım aklıma geldı ve kestım vermeyı ama neredeyse yarım kavanoz yedı
bıde ac agzını doyorum sankı anlıo gıbı agzını acıyo kaydirigubbakcemile3

kızlar bakın burada var kollu ve torba tulumlar.Taktım ben bu torbalara ,hem torba olacak hem de uzun kollu:-)))

canım ilgisini çekicek bişeyler bulsan belki yapıyosundurda ben yinede sölim dedim çıngırağı döncecesi ne biliyim değişik şeyler tutuyorum tepesine ona bakarak ağzını açıp yiyo bizimkisi

valla yapmadığımız şebeklik kalmıyo sanki etinden et koparıyorlar gibi bağrıyor son zamanlarda hani dokunuyo desem hepsi mi dokunuyo,,doktorumuza söyledik , meme istediği için tepki veriyodur dedi, biberon veya emzik de hiç kullanmadık ,inanır mısın gece boyu memem ağzında ,babayı falan attık odadan ,hani emziği düşer ağlarya meme ağzından çıkınca ağlıyor son 2 haftadır böyle öncesinde ayrı yatıyoduk

bende denemek için molfix aldım ama zor bitrdim paketi hoşuma gitmedi
kerem yani doğduğu zamanlarda huggies denemiştik o da çok kalın geldi bana en ii prima

kızlar ekşi sözlükte kadınlarkulübü için bir sürü laf etmişler ya
gülmekten kendimi alamadım

bana da cok kalın geliyor huggies. eksisozluk tekilerin tespitleri çok dogru hakikaten cok cahil insanlar var forumda. bazen tahammül edemiyorum yazılanlara..

anam kızlar benim kayra da asla sırt üstü yatmaz altını bile değiştiremiyorum çoğu zaman elli kere dönüyo üstünü giydirirken kan ter içinde kalıyorum oyun halısına bırakıyorum bi dönüyorum döne döne odanın öbür ucunda eee bu çocuk o yüzden zayıf demekki et tutmuyo anacım (annem ööle söylüyoda) :)

benim annemin tespiti de aynı :)

Dilek bizim de bir dönem 2 hafta kadar öyle olmuştu,5 aylık olmadan,sürekli mızırdanıyordu,alıp emzirdiğimde susuyordu,Dr. umuz seni istiyor demişti,belki geçicidir cnım.

valla yapmadığımız şebeklik kalmıyo sanki etinden et koparıyorlar gibi bağrıyor son zamanlarda hani dokunuyo desem hepsi mi dokunuyo,,doktorumuza söyledik , meme istediği için tepki veriyodur dedi, biberon veya emzik de hiç kullanmadık ,inanır mısın gece boyu memem ağzında ,babayı falan attık odadan ,hani emziği düşer ağlarya meme ağzından çıkınca ağlıyor son 2 haftadır böyle öncesinde ayrı yatıyoduk

canım hazır değil demekki daha ve memeye bayağ düşkün olduğu için normal böle tepki vermesi aynısı benim kuzeniminde başındaydı ama düzeliyo biraz sabır sadce

yaa kızlar ben rüzgara ek besin başladım ama almıyoo çocuk,meyvesuyunu zar zor 30-40 cc içirebiliyorum,çorba desen nanay 2-3 kaşık ancak katıla katıla ağlıyor verirken,yoğurdu yiyodu onu da ityor ağlıyor,bugün şu ballı-irmikli mamadan denedim belki yarısını yemiştir eme hiç de severek yemedi ağladı yine napçam bilmiyorum sonunda da memeye sarılıp ağlıyor emerek rahatlıyor ,siz de yaşadınız mı böyle sorun ,neredeyse 3 hafta oldu iyiye gitçeğine kötüye gidiyor

benimkide öyle anne sütüyle çok güzel kilo aldı ek besinlerde baya sorun yaşıycaz hiç birşeyi kabul etmiyo şimdilik bugün armut suyu vereyim dedim nevar neyok kustu pişman oldum verdiğime

kızlar bu torba uyku tulumları bizim bebişlere dar gelebilir yakında döne döne uyucaklar rahat hareket edemezler bence

ilk iyi ama ikinci tulum 0-6 ay dıyo o olmaz zaten benım selende önuyo çok ama ne hikmetse battanıyesinede sıkı sıkı sarılıyo sevıyo herhalde onukaydirigubbakcemile3

baksanıza cok şirin olmuş. varsa ailede örgü bilen yaptırın bir tane :)

Eklentiler

• $AA22871fMaggie.webp
    $AA22871fMaggie.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 41

meme konusunda bizde aynıyız dalcamda bişey yapcam diye ödüm patlıyo

kızlar bakın burada var kollu ve torba tulumlar.Taktım ben bu torbalara ,hem torba olacak hem de uzun kollu:-)))

Ooo güzellermiş bunlar Tuğba sağol.

bende uyku tulumu alıcam bunları begendım ama sultanın dedıggı gıbı sımdı donuyorlar yakında ıyıce donerek uyucaklar ve donemedıkce uyanırlarsa
önceden ılk cocugunda torba seklıkdekılerden kullanan anne yok mu aramızda

Back
X