• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun inşallah bişey yoktur

geçmiş olsun canım ya hiç bahsetmedin
alttanda eder üsttende eder rahat ol hihi:))

sağolun kızlar
sultancım valla önemsemedim geçer diye.hatta sana sormuştum ya regl olmadan önce ağrıyormu diye ama benimki karın ağrısından ziyade dediğim bölgelerde yoğunlaştı korkmaya başladım

ben oğluma mothercare den tulum almıştım hamileyken şekli normal patikli uzun kollu bebek tulumları gibi kumaşı peluş örtüler gibi kızımada almıştım bütün kış kullandım içine ince birşeyler giydiriyordum üstünede onu örtü niyetine çok rahat ettim her kış hastalıktan kurtulamayan kızım terleyip üstünü açamadığı için geçen kışı çok iyi geçen kışı çok iyi geçirdi maşallah

hatun senınkı nasıl astronot tıp mı yoksa torba gıbımıydı canım ben herhalde astronot gıbı alıcam

kızlar benim ameliyat yerimde ağrı var özelliklede kesiğin sağ ve sol uç kısımlarında :( ara ara karnımda bütünüyle ağrıyor yarın doktora gidicem :gitme:

adasım gecmıs olsun ınsallah önemlı bısı degıldır ve cabuk gecer
yordun mu bu arada yada üşüttüysen ondan da olur

:lepi::lepi:

bi bakın bakalım kızlar pek net değil amaaa

cnm masllah oglusuna da pek yakısmıs
cok guzel rengı falan
kullanımı nasıl olacak acaba
arkadasların dedıgı gıbı ıcıne uzun kollu gıyınce vucudu cok terlermı acaba.
bıde torba olanlarda bebısler rahat donebılırmı kı
ne dıyosunuz

tubacım geçmiş olsun canım valla ben hamileyken ördük kollu ve şapkalı uyku tulumu bıde altı torba gıbı kollu ördm ben ama penye yada polar gıbıde ıstıyorum

yok cnm şimdilik iyi
baştan tavizi verdik
açıkça ona karşı olmasada laf arasında
bebeğime yapılmamasını istediğim şeyleri söyledim
o da kendi üstüne alınmamasına rağmen onayladı
hatta eşim şöyle bi öp dediğinde yok ben bebekleri öpmem dedi de gözüme girdikaydirigubbakcemile2
kucağına flnda almıo
seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli diyenlerdenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süper insan tipi
SPOR MERKEZİNE Mİ GİTSEM EVE ALETMİ ALSAM KARAR VEREMEDİM
İŞE YARIYORSA ŞU ZIMIBIRTIYI ALAYIM YA

BU ARADA KEREMDE DÖNEMEYE BAŞLADI YUPPİİ

YATAĞINA Bİ BIRAKTIM NE ŞEKİLDE BULDUM :d
maşallah kereme :nazar: aah aah darısı olmayanların başına

2 gündür de boş burası mafoldumben

kızlar benim ameliyat yerimde ağrı var özelliklede kesiğin sağ ve sol uç kısımlarında :( ara ara karnımda bütünüyle ağrıyor yarın doktora gidicem :gitme:

inşallah bir şey yoktur canım. benim de acıyor, kasınıyor, karnım da acıyor, hissizlik de var. yarım insan oldum valla yaa.. ne zaman gececek bilmem..

slm kızlar uzun süredir yazamadım.ama yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum benimkide videoda 36. saniyede sanki anne diyormuş gibi.yoksa banamı öyle geliyor.

İzlesene.com : Video - bebek anneyi taklit etmeye çalışıyor
evt,anne diyor gibi,benim kzım da an - ne diyor,ama bilinçli olduğunu sanmıyorum.

sağol canım inşallah yoktur.
korkuyorum valla kaç gündür geçer diye bekliyorum geçmedi
ben kırkımız çıkıncada gitmedim kontrole
alttan muayene edermi acaba ya en çok ondan gitmek istemiyorum :(
Etmez mi,tabi edecek,bir bakacak kolunu sokacak,ne var ne yok,birşeyler kalmış mı bakacak hihihihiihkötükedihüso
nasıl yapıcam bilen varmı

hizliresim.com a gir,oradan gözat tan bilgisayarındaki resmi seç,boyut olarak mesaj panolarını seç,yükle,
Forumlar 1 yazan yerdekini kopyala ,sonra kk da cevap yazdığın yere yapıştır.
Forumlar 1 miydi emin değilim,denersin ,o olmazsa 2 ya da 3?

Back
X