Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baksanıza cok şirin olmuş. varsa ailede örgü bilen yaptırın bir tane :)
baksanıza cok şirin olmuş. Varsa ailede örgü bilen yaptırın bir tane :)
çok güzel yaaa ,SEHER sendeki örgüler de böyle miibaksanıza cok şirin olmuş. varsa ailede örgü bilen yaptırın bir tane :)
meyve suyu verenler püre vermiyomusunuz sadece suyunumu veriyorsunuz
suyunu veriyorsanızda nasıl sıkıyorsunuz
katı meyve sıkacağındamı
sultan cam rendede rendele temız tulbentten suz ben öyle verıyorum selene
bunu yapmaya ne var çok kolay kızlar illa model şart değil haroşa bılen yapar yada duz örgü ben beyendım sağol ipek bendekı tulumların yarın resmını korum bakalım beyenecekmısınız
bende uyku tulumu alıcam bunları begendım ama sultanın dedıggı gıbı sımdı donuyorlar yakında ıyıce donerek uyucaklar ve donemedıkce uyanırlarsa
önceden ılk cocugunda torba seklıkdekılerden kullanan anne yok mu aramızda
Ben cam rendeden geçiriyorum öylece veriyorum suyu püresi bir.İlk andan beri öyle verdim,öyle de alıştı sanırım.
O örgü tulum ne hoşmuş ya,içindeki bebek de Deniz in Ela sına benziyor sanki.
Sultan sen offline görünüyorsun,arada çıkıp tekrar mı giriyorsun da yazıyorsun?
iyi akşamlar kızlar balıklama lafa dalıyorum geçmişi henüz okuyamadım.
ben kızımda kollu bacaklı tutlumları falan kullanmaya çalışmıştım ama hiç
memnun kalmamıştım. içi elyaf olmadığı halde çocuk terliyodu ve çok sık hasta oluyodu.
şimdi çok daha güzel tulumlar var özellikle CA da gördüm kolsuz ince ve içi elyaf olmayan torba tulumlar var.fiyatlarıda çok uygundu ben almamıştım eltim aldı onun kızı bizimkinden bir ay büyük o giydirecekti bende memnun kalırsa alacaktım ama ne mümkün sıpa çıldırmış içinde uyumamış.güya ince ve kolsuz olacak çocuğu bunaltmayacak üstünü yine örtecektik ama tulum sayesinde tekmelesede torbasını tekmelemiş olacaktı yorgan açılmayacaktı ama olmadı. demekki ben yine eski yöntem süveter yöntemini kullanacağım. kızıma süveter giydirmeye başladığımda hastalıklardan kurtulduk. 9 yaşında ve hala süveter giyiyoruz kış geceleri. üstünü açsa bile sırtı ve karnı sıcak kaldığı için hasta olmuyor.
Aaaa çok mantıklı Dilekcim tabii sen tecrübelisin bende süveter giydiricem ama keke pamuklu olsa süveter hep örgü mü giydiriosun
yaa bu 2010 nisan anneleri 1 ayda ne kilosu almışlar da topic açmışlar annamadımm-tatlicadiarzu-
yaa bu 2010 nisan anneleri 1 ayda ne kilosu almışlar da topic açmışlar annamadımm-tatlicadiarzu-