• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlarrrr.
ya dün egeyle ilgileniken pc açıktı ve uyku modunda kapanmış.
şimdi açtığım gibi burası çıktı karşıma ben hep burdamı görünüyordum acaba:):)
kadir geceniz mübarek olsun

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

ya varya sen her konuda bişey biliyosun yani bende bayağı araştırıyorum ama sana yetişmek ne mümkün canım sen eğitiminide aldınmı bu bilgileri kuru değil yani mantıklı şeyler de sen herkonuda yorum yapabiliyorsun çok dikkatimi çekiyo maşşallah sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım çok teşekkür ederim iltifatların için :) benim biraz arastırmacı bir ruhum var, hem ondan hem de çöplük hafıza diye nitelendirilen bir hafıza yapısına sahip oldugumu düşünüyorum. yani gerekli, gereksiz, her türlü bilgiyi bant kaydı gibi hafızama kaydedip duruyorum farkında olmadan. aslında pek iyi bir şey değil, çünkü gercekten kaydetmen gerekenlere yer kalmadıgını söylüyorlar ve benim için yasandıgı an itibariyle önemli olan eski anıların bazılarını çocukluk anıları hariç cok kolay unutuveriyorum bazen. bir de mesela bu çöplük hafızamı bazı derslerde hiç kullanamıyorum. tarih, matematik gibi :))

kızlar ben cok kotuyum.cocuk yapmakla hatamı ettım yoksa ben bu adama.
bıraz rahatlarım dıye gırdım ama kımsecıkler yok senağlamasenağlama

canım nedir seni böyle düşünmeye iten? ne oldu ki?

günaydın kızlarrrr.
ya dün egeyle ilgileniken pc açıktı ve uyku modunda kapanmış.
şimdi açtığım gibi burası çıktı karşıma ben hep burdamı görünüyordum acaba:):)
kadir geceniz mübarek olsun

yok canım. benimki gece gündüz acık ama bazen geçmişi okurken kimlerin oldugunu kopyalıyorlar ya, ben olmuyorum aralarında. demek ki sistem bir yerden sonra offline ediyor bizi.

günaydın herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlı olsun.kızlar moralim bozuk biraz babam gece hastaneye kaldırıldı bugun safra kesesinden ameliyat olucak inşallah bi sorun olmaz bide ben orada olamıcam kayrayı bırakamıyorum malum içim rahat etmiyo tabi

günaydın herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlı olsun.kızlar moralim bozuk biraz babam gece hastaneye kaldırıldı bugun safra kesesinden ameliyat olucak inşallah bi sorun olmaz bide ben orada olamıcam kayrayı bırakamıyorum malum içim rahat etmiyo tabi

çok geçmiş olsun canım. gönlünü ferah tut,artık safra kesesi ameliyatları cok kolay, laparoskopik yöntemle kapalı yapıyorlar.sezeryandan kat be kat daha basit bir bir ameliyat öyle düşün. aynı gün veya ertesi gün de taburcu ediyorlar zaten. hayırlısıyla ameliyatını olur, çıkar bir an önce inşallah..

çok geçmiş olsun canım. gönlünü ferah tut,artık safra kesesi ameliyatları cok kolay, laparoskopik yöntemle kapalı yapıyorlar.sezeryandan kat be kat daha basit bir bir ameliyat öyle düşün. aynı gün veya ertesi gün de taburcu ediyorlar zaten. hayırlısıyla ameliyatını olur, çıkar bir an önce inşallah..

saol tatlım ööle biliyorum annemde oldu 2 sene önce babamınki çamurluymuş neyse artık ama ameliyat işte yinede dün gece çok acı çekiyodu insan dayanamıyo ööle görünce mafoldumben

cnm çok geçmiş olsun bşr an önce iyileşir ve döner inşallah
herkesin kadir gecesi mübarek olsun bütün dualarımız bu gece kabul olsun inşallah allah isteyipte olmayanları bebek sahibi etsin inşallah :)) bu topimize uygun oldu :)

bebeği biberonu istemeyen kim vardı hatırlayamadım ama ben sanırım bu sorunu çözdüm.
damaklı biberon başlığı aldık ve bu sabah içti biberondan.
emzik kullandığı için bu başlık farklı gelmedi.
birde gece yatmadan vericem bakalım içicek mi?

kızlar ya ben bu çocuğu kesin üşüttüm banyodan önce soyup oynuyoduk yarım saat kesin o zaman oldu gaz şurubu verdim gece uyuyamadı yine gazdan bi de sıcak tutuyorum artık başka tavsiyesi olan ? :((

canım çok geçmiş olsun .....

canım çok teşekkür ederim iltifatların için :) benim biraz arastırmacı bir ruhum var, hem ondan hem de çöplük hafıza diye nitelendirilen bir hafıza yapısına sahip oldugumu düşünüyorum. yani gerekli, gereksiz, her türlü bilgiyi bant kaydı gibi hafızama kaydedip duruyorum farkında olmadan. aslında pek iyi bir şey değil, çünkü gercekten kaydetmen gerekenlere yer kalmadıgını söylüyorlar ve benim için yasandıgı an itibariyle önemli olan eski anıların bazılarını çocukluk anıları hariç cok kolay unutuveriyorum bazen. bir de mesela bu çöplük hafızamı bazı derslerde hiç kullanamıyorum. tarih, matematik gibi :))

çöplük hafıza he allah başka dert vermesin kaydirigubbakcemile3

bebeği biberonu istemeyen kim vardı hatırlayamadım ama ben sanırım bu sorunu çözdüm.
damaklı biberon başlığı aldık ve bu sabah içti biberondan.
emzik kullandığı için bu başlık farklı gelmedi.
birde gece yatmadan vericem bakalım içicek mi?

benimki almıyordu canım
yok anne göğsü şeklinde yok gaz yapmayan ödüllü yok yamuk duruşlu yok şahin bakışlı derken bi dünya para harcadım biberonlara
işin sırrı dediğin gibi damaklıdaymış 4 liralık bebedor damaklı biberon ucuyla hallettik.1 haftadır cukcukcuk emiyor mamasını maşallah.

kızlar ya ben bu çocuğu kesin üşüttüm banyodan önce soyup oynuyoduk yarım saat kesin o zaman oldu gaz şurubu verdim gece uyuyamadı yine gazdan bi de sıcak tutuyorum artık başka tavsiyesi olan ? :((

canım ben egenin kakasını yeşilimsi gördüğümde yada gazı olduğunda egenin su torbasına 1 su bardağı ılık su koyup karnına ve ayaklarına koyuyorum.
yada gaz ilacından veriyorum (zinko)

Back
X