Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya varya sen her konuda bişey biliyosun yani bende bayağı araştırıyorum ama sana yetişmek ne mümkün canım sen eğitiminide aldınmı bu bilgileri kuru değil yani mantıklı şeyler de sen herkonuda yorum yapabiliyorsun çok dikkatimi çekiyo maşşallah sanaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar ben cok kotuyum.cocuk yapmakla hatamı ettım yoksa ben bu adama.
bıraz rahatlarım dıye gırdım ama kımsecıkler yok senağlamasenağlama
günaydın kızlarrrr.
ya dün egeyle ilgileniken pc açıktı ve uyku modunda kapanmış.
şimdi açtığım gibi burası çıktı karşıma ben hep burdamı görünüyordum acaba:):)
kadir geceniz mübarek olsun
günaydın herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlı olsun.kızlar moralim bozuk biraz babam gece hastaneye kaldırıldı bugun safra kesesinden ameliyat olucak inşallah bi sorun olmaz bide ben orada olamıcam kayrayı bırakamıyorum malum içim rahat etmiyo tabi
çok geçmiş olsun canım. gönlünü ferah tut,artık safra kesesi ameliyatları cok kolay, laparoskopik yöntemle kapalı yapıyorlar.sezeryandan kat be kat daha basit bir bir ameliyat öyle düşün. aynı gün veya ertesi gün de taburcu ediyorlar zaten. hayırlısıyla ameliyatını olur, çıkar bir an önce inşallah..
günaydın herkesin kadir gecesi mübarek olsun hayırlı olsun.kızlar moralim bozuk biraz babam gece hastaneye kaldırıldı bugun safra kesesinden ameliyat olucak inşallah bi sorun olmaz bide ben orada olamıcam kayrayı bırakamıyorum malum içim rahat etmiyo tabi
canım çok teşekkür ederim iltifatların için :) benim biraz arastırmacı bir ruhum var, hem ondan hem de çöplük hafıza diye nitelendirilen bir hafıza yapısına sahip oldugumu düşünüyorum. yani gerekli, gereksiz, her türlü bilgiyi bant kaydı gibi hafızama kaydedip duruyorum farkında olmadan. aslında pek iyi bir şey değil, çünkü gercekten kaydetmen gerekenlere yer kalmadıgını söylüyorlar ve benim için yasandıgı an itibariyle önemli olan eski anıların bazılarını çocukluk anıları hariç cok kolay unutuveriyorum bazen. bir de mesela bu çöplük hafızamı bazı derslerde hiç kullanamıyorum. tarih, matematik gibi :))
bebeği biberonu istemeyen kim vardı hatırlayamadım ama ben sanırım bu sorunu çözdüm.
damaklı biberon başlığı aldık ve bu sabah içti biberondan.
emzik kullandığı için bu başlık farklı gelmedi.
birde gece yatmadan vericem bakalım içicek mi?
kızlar ya ben bu çocuğu kesin üşüttüm banyodan önce soyup oynuyoduk yarım saat kesin o zaman oldu gaz şurubu verdim gece uyuyamadı yine gazdan bi de sıcak tutuyorum artık başka tavsiyesi olan ?(