2009 Nisan Anneleri buraya

sıkıyor böle şeyler..
"yapılan bir araştırmaya göre" cümlesiyle başlayan kopyalanmış bir alıntıyı okumak..
arkadaşım herkezi düzeltmek uyarmak akıl vermek iyi niyetli bile olsa itici geliyor anlasana....paylaşımlar güzel evet yanlışlar doğruları tartışmak..ama üslup yanlış...

kendin söylemişsin " anlamak da istemez zaten" diye. anlamak istemezler çünkü ya işlerine gelmez, ya da anlamazlar. ayrıca bu dediklerinin hepsi de yapılır, yapılmalı. egitim sistemini değiştiriyorlar, sorgulamacı bireyler yetişsin diye..

Vallahi canım gaza gelsem şimdiye kadar çoktan gelirdim. Yani sen üye olduğundan beri desem

eh, demek ki bu kadar dayanabildin..

ee sende bu bilgileri internetten indirmiyomusun?? yoksa yanında ansiklopediylemi dolaşıyosun..?? merakımdan soruyorumm

evet, bazılarını kendi bilgimle yazıyorum, bazılarını da internetten indiriyorum. hatta kendi bilgilerimi bile insanlara yanlış cevaplar vermemek adına farklı kaynaklardan sorguluyorum çogu kez..

:lepi:
Vallahi canım gaza gelsem şimdiye kadar çoktan gelirdim. Yani sen üye olduğundan beri desem

ee sende bu bilgileri internetten indirmiyomusun?? yoksa yanında ansiklopediylemi dolaşıyosun..?? merakımdan soruyorumm

Neyse ya laf ebeliği yapmaya gelmedim ben. İsteyen istediğini yazsın. İsteyen istediği dersi alsın. Kesin ifadeler kullanmaksızın tabi.

kapatalım tÜm fakÜltelerİ.....

:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

sen acilen bi işe başla bu kadar çok zaman harcama internet başında.çünkü zaman alıyor böle şeyler.belki bizi yanlış bilgilendirmemek için yapıyosun ama.tadını çıkar ya eğlen biraz burda....bırak yanlış yapsınlar birazda:))
germeyelim birbirimizi:))

kimseye körü körüne güvenmemeyi ilke edinmiş bir insanım ben.. neden? çünkü körü körüne güvenilen insanların, özellikle de doktorların aslında ne çok şeyden habersiz olduklarına gözümle şahit oldum onlarca kez..

feride için çirkin bir cümle sarfettigimi düşünmüyorum. ayrıca bazı insanlar arastırmaya üşendikleri gibi bazı insanlar da neyi nereden arastıracagını bilemiyor olabilirler. burası bir paylaşım forumu ve ben soru soran yardım isteyen kimseyi cevapsız bırakmamaya çalışıyorum. onlar da sagolsunlar teşekkür ediyorlar. bunun neresi kötü?.. haa siz de bilin, arastırın, size de sorsunlar..

eh, demek ki bu kadar dayanabildin...

Ayrıca neden dayanmam gereksin ki. Bu arada röntgen polemiğini hatırlatırım. Sen insanlar karşı çıksın diye mi yazıyorsun bunları yoksa bilgi vermek için mi. Ben hep ikincisi diye düşündüm. Dayanmamam gerekiyorduysa birincisi içinmiş diye düşünürüm.

:hooray:

ya geç bunlaarı meraklı taze
yine netten bulmuşun satıyosun bize töbe töbeeeeeeee

sitede netten diplomalı birinden duyuyorum hergün de sendeD:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::lepi:

bende!

iyide güzelim burası deneyimlerimizi gözlemlerimizi tecrübelerimizi paylaştığımız bir topik..
kim 500 milyar ister yarışması değilki...kendini o kadar strese sokmana gerek yok yanii. araştırma yapıcam diyee..kaydirigubbakcemile3

kendini insalığa ne kadar fazla adamışsın yaa
çok kıskandım ya banada sorsunlar bende googledan cevaplayayım

insanların yanlış yaptıgını okuyup göz göre göre ona dogrusunu söylememek, onu yanlışıyla baş basa bırakmak bana göre değil.. yanlışı yüzünden birisine zarar verdigi zaman ve gelip buraya bunu yazdıgı zaman ne olacak?.. ben de vicdanım rahat onun çektiklerini okuyup geçecegim öyle mi?.. burası her ne kadar sanal olsa da hepimiz gerçegiz.. bilgisayarı kapatınca puf! diye ortadan kabolmuyoruz hiç birimiz, yapılanlar, çekilenler..

la havleee..bu ne kendine güvendir yahuu komik duruma düşürecek kadar hemde

EY NİSAN ANALARI SİZE SÖYLÜYORUM MERAK ETTİĞİNİZ HERŞEY GOOGLE DA VAR YAZIN ARAŞTIRIN ARAŞTIRIRKEN DAHA FARKLI BİSÜRÜ ŞEY ÖĞRENİN

ha bebeklerimizle ilgili bazı paylaşımlar müstesna...ama kimse doktorculuk oynamasın

ıŞıne baŞla sen ıharcanma buralarda...
vatana mıllete faydan olur.
bız dÜŞe kalka ıdare ederız..
kah yumurta yedırırız en kayısısından..kah rÖntgen Çektırırız..olur gıder beee sıkma canını..
:))))))))))))))

aaaa kızlar noluyooo yaa..ama tam benimde çok gıcıkkkkkk olduğum bi konuya parmak başmışsınız helal olsun..

kızlar bu arada farkettim ki aslında herkes patlamak üzreymiş..hepimiz aynı şeyleri düşünüyomuş..valla bizim topikte öle çok bilmişliğe yer yokkkkkkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…