2009 Nisan Anneleri buraya

hemen düzelteyim o efendimizin değil hz. alinin lafıdır ahahaaha nasıl oluyormuşşş

ethica topiğinde kelimesi kelimesine hatırlamak zorunda değilim aklımda kalanları yazdım

kızlar bi yengem var..saolsun o kadar konuşur o kadar bilmişlik yaparki..inanın bi tlf açarız halini hatrını sormak için 2 saat ten az sürmez..o konuşurken artık tlf nu kulağımızdan uzaklaştırıp işlerimizi yaparız..çünkü o kendini kaybediyo bildiğimi gösteriyim diye çırpınıyoo...

tlfnu uzaklaştırmaya ne dersiniz..biz işimize bakalım..

mügeye laff yok yaaaaaaaalmaz:
kısımmm nerdesin arkandan konuşuluyor.
ayyy pardon kızımmmm yazıcaktım kısımmm da nerden çıktıkaydirigubbakcemile3
siz düzeltmeden ben düzelteyimmm:)

ay benimde böle bi yengem var Allahta görüşmüyoruz hehe

bu arada bugün kadir gecesi kalbini kırdıklarım olduysa affolaa

hemen düzelteyim o efendimizin değil hz. alinin lafıdır ahahaaha nasıl oluyormuşşş

valla çok iyi oluyormuş, çok teşekkür ederim. benim aklımda öyle kalmış. dogrusunu hatırlattın bana. ama bir dakika, yapma böyle şeyler yaa, çok kötü bir şey yaptın şimdi sen bana, tüh tüh.. nasıl ezildim nasıl ezildim şimdi ben dogrusunu bilmiyorum, sen ögrettin diye..

mügeye laff yok yaaaaaaaalmaz:
kısımmm nerdesin arkandan konuşuluyor.
ayyy pardon kızımmmm yazıcaktım kısımmm da nerden çıktıkaydirigubbakcemile3
siz düzeltmeden ben düzelteyimmm:)

mügeye laf eden kim
sende bir zamanlar meraklıya sorup duruyodun aysuncum
bi ara fazla karışınca tepen attı dimi
sormayacaktınız o kadar

savunma mekanizman çöktü ilk okul çocuğu seviyesine düştü artık sen tamamsın haydi yolun açık olsun

evet, herkesin ortak kullanım alanı ve ben de kullanıyorum. belki sen de bana göre sayfaları bos bos dolduruyorsundur, ne olacak şimdi?.. böyle şeylere girmeyelim lütfen..
demişsin meraklı arkadaşım ama sadece senin fikrin değil salt çoğunluk önemli burda ve herkes nedense benim gibi düşünüyo ve benim cevapladığım gibi cevaplıo yazıları yani bir sürü boşş şey sana göre...yani okumazsın artık boş boşşş

evet yeter bencede ama.
baksanıza verılen cevaplar ılgınÇ.
kırılma noktası olmuŞ bugÜn herkes dolmuŞ anlaŞılan..

şimdi hiç arayıp sormuyozz..öğretmen hattım vardı e oda örtmen hattı valla sırf az konuşalım diee tarifemi değiştirdim..en fazla 150 dk konuşabilir o kadar....

denizde kan kokusuna gelen köpek balığı gibi konuda tartışma olunca takip edenlerde çoğunlukta oluyor...sahi nasıl böyle birşey oluyor kızlar ya....bilen varsa sölesin

mügeye laf eden kim
sende bir zamanlar meraklıya sorup duruyodun aysuncum
bi ara fazla karışınca tepen attı dimi
sormayacaktınız o kadar

meraklı laf etti ya sözü öğrettim diye espiri yaptım niye kii?anlamadım vallahi ne demek istediğini????
sorduğumu inanki hatırlamıyorum sormuş olabilirimherkese sorduğum gibi ama tepem onun çok bilmişliğine attı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…