2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar sayfa kılıtlendı gıremedım
5 dk neler olmus oyle
arkadaslar mubarek gunde gerek yok kırıp kırılmaya
baska gun devam edılsın

gÜrcÜ kızı aylardır tek bİr Şeyİ sen ÖĞretebİldİm tebrİkler!!

estağfurullah burda her biri okumuş etmiş kültürlü insanlara ben ne öğretirim
nacizane web tasarım programlama bilirim bilgisayarıyla başı dertte olana yardım ederim başka konularda ancak fikir alışverişi yaparız

selam kızlar....iyi kadiller...ne kadar kalabalık masallah.ben bi geçmişi okuyayım.
oku oku bitirebilirsen akşama görüşürüz hihi

kızlar sayfa kılıtlendı gıremedım
5 dk neler olmus oyle
arkadaslar mubarek gunde gerek yok kırıp kırılmaya
baska gun devam edılsın

hahah alemsin yaa:roflol:

denizde kan kokusuna gelen köpek balığı gibi konuda tartışma olunca takip edenlerde çoğunlukta oluyor...sahi nasıl böyle birşey oluyor kızlar ya....bilen varsa sölesin

evet ya bencede bende anlamıyorum değişik değişik isimler

tuğba ,aysun aldığınız damaklı biberonun markası neydi ,,net kilitlendi aramak da istemiyorum diğer sayfaları şimdii

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Üyebursasu, aysunsudeNAZ, chveneburi+, croxilex, demet1, denizela, dilekruzgar+, giznur, jeandark+, kzmnsn, merakli_misafir, MucaN, rosemaryy, SEV13CAN, sinemsin2811+, tugbis, ugly, zeyno5

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Hatun, aysunsudeNAZ, chveneburi, croxilex, demet1, denizela, giznur, jeandark, merakli_misafir, MucaN, rosemaryy, sinemsin2811, tugbis, ugly, zeyno5 maşallah arkadaşlar bu ne kalabalık böyle

pardon dahada kalabalıkmış

kızlar ya bişey sorucam..hani artık ufaktan ek dgıdaya bi çoğumuz başladık o zaman suda vermemiz gerekiyo..siz ne kadar veriyosunuz..günde kaç cc mesela..her öğünden sonra veryomusunuz..kağan suyu çok seviyo...ne zaman versem içiyo..bende suyla midesinin dolmasını istemiyorum..ne yapsam kii.buralar öle çok sıcakta değil çocuğun içi yanacak kadar..

benımkıde suyu sevıyor.
en kÜÇÜk bıberon varya 30 cc lık onu akŞama kadar ıÇıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…