Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mÜge kİm??
kİm laf etmİŞ:))
kızlar koşun koşun nisan anneleri topiğinde tartışma varrrrrrr...denizde kan kokusuna gelen köpek balığı gibi konuda tartışma olunca takip edenlerde çoğunlukta oluyor...sahi nasıl böyle birşey oluyor kızlar ya....bilen varsa sölesin
ben smart bebe kullanıyorum parazit yapmıyo çok memnunum
gÜrcÜ kızı aylardır tek bİr Şeyİ sen ÖĞretebİldİm tebrİkler!!
oku oku bitirebilirsen akşama görüşürüz hihiselam kızlar....iyi kadiller...ne kadar kalabalık masallah.ben bi geçmişi okuyayım.
kızlar sayfa kılıtlendı gıremedım
5 dk neler olmus oyle
arkadaslar mubarek gunde gerek yok kırıp kırılmaya
baska gun devam edılsın
denizde kan kokusuna gelen köpek balığı gibi konuda tartışma olunca takip edenlerde çoğunlukta oluyor...sahi nasıl böyle birşey oluyor kızlar ya....bilen varsa sölesin
tuğba ,aysun aldığınız damaklı biberonun markası neydi ,,net kilitlendi aramak da istemiyorum diğer sayfaları şimdii
Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (18 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Üyebursasu, aysunsudeNAZ, chveneburi+, croxilex, demet1, denizela, dilekruzgar+, giznur, jeandark+, kzmnsn, merakli_misafir, MucaN, rosemaryy, SEV13CAN, sinemsin2811+, tugbis, ugly, zeyno5
tuğba ,aysun aldığınız damaklı biberonun markası neydi ,,net kilitlendi aramak da istemiyorum diğer sayfaları şimdii