2009 Nisan Anneleri buraya

ay çok güzel olmuş gülşen diş bugdayın ınan duygulandım gözlerım doldu bende oğluma yapacagım örnek oldu bana cok teşekkur ederım

nerrden biliyosun kız:)
evlendiler ve oraya yerleştiler
yoksa abim burda profösyonel futbolcuydu bıraktı gitti delüüüüü

kız sen dedinya abim fransada yeğen gripmi olmuş ne olmuş..falan filan...

futbolcu ha...
ne işi gavur ellerde fenerbahçeye transfer etseydik biz onu..

niye kız genel evde çalışmıyorum ki

alemsin valla.

aa kimse bilmiyomu yaa kalbi delik çıktı şenayının kızının hangisiydi hatırlamıyorum ama

hadi ya çok üzüldüm.rabbim şifasını versin.

biz de yaza sitede bi ev düşünüyoruz.bıktım gülfemi nerede gezdirecem derdinden.burası hiç müsait değil.ya kira ya satın almak istiyoruz.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

ooh maşallah afiyet olsun barancığa.

canım ben de yıldıztabya bilgeye gidiyorum.zaten sen tavsiye etmiştin.ama doktorumuz kamil bey.iyi biri ama çok baştan savma bakıyo.biraz dağınık bir de hiçbişey anlatmıyo,sorunca söylüyo.genelde olur annesi diyo.ben biraz daha ilgi istiyorum.şimdi aynı hastanede ayıp olur muki?bi de kamil bey başhekim yardımcısı.

geçmiş olsun.ben domuz gribi aşısından korkuyorum ya.bi sürü laf dolaşıyo ortalıkta.

aynen biz de öyleydik ve sonra dediğin gibi olduk.

ah şirvan sorma o farmville benim de başımda.engelliyemiyorum kendimi ya.

inşallah artık hep böyle olur canım.

ya siz de de ne eşler varmış maşallah.benimki hemen beni uyandırıyo ayakta bile olsa.:sinifsinif:

bizimki de yapıyo.başını vuruyo.bizim korumalar var ama aradan kafayı nasıl yapıyosa çıkarıyo acıtıp ağlıyo.

oh ne güzel özendim valla.bahçeli ev deniz.ben istanbulda resmen eve hapsoldum 2 senedir.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

vay be ne insanlar varmış böyle ya.allah sabır versin.

bu kadar kalabalık var.. bir artık bana tuzun bebeklere neden yasak olduğunu söylesin..

herkese zararlı canım ya.ama malesef gülfeme ben azıcık tuz atarak veriyorum çorbaları.yoksa mümkün değil yemiyo çokbilmiş şey.

kolay gelsin.

canım dikkat et kendine.sen artık bi annesin.sana bişey olursa bebişin napar sonra.a.s.

kızlar şu walk at home denedım bugun 1 saat suruyo ma su gıbı kalıyosun ve yapmasıda zor değil kız uyurken yaptım şimdi uyanır

kızlar
oğlumun çizelgeyı yaptım yapıştırdım sayfaya ama alttakı mesaj cıkıyor olmuyor nerde hata yapıyorum

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

cnm png yazan yere kadar kopyala birde arada dene bazen öyle mesaj veriyor...

kızım ziyaretime gelmiş... kucağımda şimdi. size bakıyor :))))

bu arada benim ticker gözükmüyor halaaa ((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…