kızlar geçmişi okuyunca anladım benim bu sıpada sırt üstü dönünce uyanıyoo heralde galiba sanursammmm..hiç bi derdi yok ağlıooo su içiriyorum döndürüyorum uyuyooo..
ben arkasını minik elyaf bi yastık var onu bırakıyorum tam belinin arkasına kendini güvende hissetsin diee..hani bizde de olurya biyerden düşüyogibi hissederiz irkiliriz bebeklerde de olurmuşş oo..
şirvacım un çorbasını biliyomusun..genelde bekeler bayılıooo..
tarifini yazayım kızlar deneyin..
bi tavada biraz un kab-vurun..azcık rendi dönsün..ayrı bi tencerdede azcık piriniç haşlayın..un soğuduktan pirinçte piştiyse unu pirinç tenceresine yavaş yavaş ekleyin ve karıştırınnn..10 dk daha pişsin ocakta..sonra üzerine azcık tereyağ eritin..mımmmm nefiss...kağana yaparım hep bizde yerizz..içine 2 tanede tavuk suyu atıomm ev yapımı..
bide püffffff:
unu biraz çok kavurun bi kavanoza koyup dolaba bırakın istediginiz zaman çıkarıp yapınnn...
canım benim bildiğim kadarıyla ton balığı verilmiyor. hatta hamileyken bile içince çinko fazla olduğu için annenin bile fazla yememesi gerekiyor.aman gözüm döndü yaa boşverdim gitti
kızlar bişey sorucam ben balığa elleyemiyorum yiyememde malesef sadece ton balığı yiyorum o da eşimin zoruyla.ecrine de zamanı gelince ton balığı versem olur mu? daha vermem gerçi 7. ayı doldurmadık biz
allah korumuş cnm allah seni kağan a bağışlamış artık daha dikkatli olmamız lazım çocuklarımızın bize daha çok ihtiyacı var....ha bide kızlarrrr...çok inceliommm yaaa..tartıda çok oynamasada acayip inceldmmmm..çok mutlummmm...dün kızkardeşimşn bbi pantolunun denedim süperrr olduu..eşim sanada alalımçok yakıştı diyooo..tam gaz devammm..
dün balığı biraz fazla yedimm..sonra erkek kardeşimle koşuya çıktıkkk..koşarken düştümmmmm..arkamdanda araba geliyodu nerdeyse ezecektiiii..canım kardeşim kurtardııııı...(
eşime söylemedim çok kızarrr..
kız 26 kasımda dişlerin çıkacağını rüyanda mı gördün :roflol: :roflol: :roflol:
şaka şaka ekim demek istediği biliyoz...
evet yaaa:)
ekim arkadasım ...
kızlar DİŞ BUGDAYI denen bır olay var bu konuda bılgısı oşan varmı neşer yapılıyor
kayınvalıde tutturdu yapacagz dıye bu carsamba onun merasımı var ne yapılıyor bılen vara paylaşırmısınız
canım benim bildiğim kadarıyla ton balığı verilmiyor. hatta hamileyken bile içince çinko fazla olduğu için annenin bile fazla yememesi gerekiyor.
kaydirigubbakcemile3 kaynana olunca öyle oluyor bence o moda girine insanlar değişiyorrrrkızzz sultan kalk çabukk evi toparlaaaa...şimdi gelir valla açık verme..en iyi kaynananın karnı ağrısın inşallah heh heee...burda böle diyolarrr..
canım senin eşinde bizimki gibi gaiba bende zorla açtırdım ama resim eklemek yasakkkk eklemiştim geri sildim,kızlar eşim bana fecebook açmıoo yaa..onun facebokuna sizi kaydetsemmm..bıkardaa bana da açarmıkii...sonuçta bi sürü kadın olucak..yanlış anlaşılır der ve açarmı kiiii...
kızlar biri banada ticker yapabilir midün çok uğraştım herşeyi kopyaladım yapıştırdım olmuyooo :))
ela 2 nisan
çok sakarım yaaa..çocukkende hep düşerdimmmm...artoık öğretmenlerim sıradan bişey gibi dinlerlerdi beni...heh heeeee..
ayyy çocuk çıldırdııı kaçıoommmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?