2009 Nisan Anneleri buraya

kulağını diş yüzünden çekiştiriyordur demiştik ayşecim ya keşke götürmeseydin bu hastalık ortamında doktora falan.

uyandıııı...ii geceler..tatlı rüyalarr..kızz şirvan git de berenini yap sennn..çok ihmal etme adamııııııı....

yapmaya üşenmiyorumda .. sonradan yıkanmaya çok üşenmiyorum..
allahın gücüne gitmesinde .. neden o işten sonra abdest alınır bir türlü anlamış değilim..
bir de o haldeyken emziremezmişimde.. baran uyanır diye çabuk çabuk yapıp yıkanıyoz valla..

anacım bu kadar da çok mu acık oldu ne.. saat 12 oldu kırmızı noktalara geçebilirz.

yok canım o kadarda değğil.
aman ne bilim sağlıkla büyüsünde ne yaparsa yapsın canım ...

ayyyyy aynen şirvan ya en üşendiğim şey :) bende anlamam neden mecbur...ama emzirebilirsin.haram olur diyorlar öle bişey yok.cünüpken yapılmayacak şeyler sıralanmıştır onlar arasında bebek emzirmek diye bişey yok.sadece çocuğun maneviyatı güçlü olsun diye hassasiyet gösterirmiş dini bütün anneler.

bunu ezberden söylemiyorum he mustafa karataş hocadan duydum.kanal7 de çıkıyor belki görmüşsünüzdür saçının önü beyaz.

paşaya bak kurulmuş nasılda yiyooo sıpaaaaa
saol canımm yaaa
canım iii yaa kilosuu boyuda güselllll

tövbe deeee şirvann akannehir napczzz mecbur hadişimdii küçükler bişey anlamıyolar yarın büyüsnlerrr o zamn yapamıcz asıll ,
odalrınıda ayırsakkk kurtuluş yokk
ben küçükken annemleri yakalamışm hatırlamıyorum amaa kaydirigubbakcemile3 annem söylüyoooo

ayy ne bilim anacım.. bana öyle söylediler.. bende uyguluyorum valla. doğruluk payını bilemiyecem..

aahh ahhhh ahhhh keşke bende adamı kaldırsam şu bilg başından sırf beraber yataga girelim diyee oturuyorum yaaaa zeynep 9 dan beri uyyoooo
zaten yasakladımm 12 den sonra oturulmuck diyeeeeee maç yapıyo şuan onu bekliyorummm

ya siz aşmışsnzz eşlrinizi nerde gördnzzzz kızlar face de mii

vallaa bence çook güsel bişeyy asıl ben gavurları anlamıyorumm nasıl dolaşıyolar öyleeee
valla banyo yapınca helede gusül alınca insann üstünden tonlarca yük kalkmış gibi oluyooo

tövbe tövbeee....

canım benimkide bilgisayar başında bana araba bakıyor...

ben bir kalksan bilgisayar başından onuda kaldıracamama ben kopamıyorum ki burdan ..

baranda 9 da yattı..

evet canım eşleri faceden tanıyoruz...

aaa buarada facebook istemeyen kocaları olanlar.. ,
gizliden farklı bir isimle girin ..herşeyide söylemeyin canımmm

hehh öle valla adama hadi diye diye 1 saat oldu şimdi ben yatarmm zeynep kalkarr
yokk ben eşimden çekindigimden degil kendim istemiyorum yaaa birazcık korkuyorummm :1ninca:

hehh öle valla adama hadi diye diye 1 saat oldu şimdi ben yatarmm zeynep kalkarr
yokk ben eşimden çekindigimden degil kendim istemiyorum yaaa birazcık korkuyorummm :1ninca:

niye korkuyon ki ,, seni tanımayacaklar.. sadece uydurmuş olduğun ismi bize söylicen ..biz birbirimizi tanıcaz.. yada resim koymazsın bizlere bakarsın...

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ŞıRVAN, Armonia, chveneburi

kızlar çok kötüsünüz... ben burdan çıkmak istediğimde 10 kişi vardı.. ben burda kaldım herkes kaçtı..
alacağınız olsun...

sizin yüzünden berenim canım kızım gitti...

allah seni test yaptın mı canm ihmal etmee
bende kaçar yatıyım artıkkk öptmm ii gecelrrr
allah gani ganii uyku versn veletleree

kulağını diş yüzünden çekiştiriyordur demiştik ayşecim ya keşke götürmeseydin bu hastalık ortamında doktora falan.

evet canım ya demiştiniz..2 aya yakındırda dr a götürmemiştim..ama kulağını kanattı laşıyarak önemli bişey var sandımmm..damla verdii..

kızz allah iyiliğini vermesin emiiii..nedeni ni varrr sünnet işte..ne güzelbi şeyyy..tetemiz oluyosunnn..hem o işe başlarkende besmele çekersen ibadet yerine geçiyomuşşş..

evet tuğba yaa bende öyle biliom emzirilir..çocuğun ne zaman uyanacağı belli olmazz..

benimki ilk defa bensizz uyudu..sarılmadan uymuazdıııı..midesi ağrıyomuşş yatııı...benim hiçç uykum yokkk..(

vallaa bence çook güsel bişeyy asıl ben gavurları anlamıyorumm nasıl dolaşıyolar öyleeee
valla banyo yapınca helede gusül alınca insann üstünden tonlarca yük kalkmış gibi oluyooo

ayneenn öyleee canım...ohhh missss..

kız haklısın canım çaktırmadann açıcaktımm..ne yamış nasıl yapmış bilmiomm..direkkendi sayfası açılıoo..anasayfaya giripte yeni üye olmamıoomm yahh..

kız şirvan bana hem msn adresii hemde facebook aç kızzz..

kızlar biriniz açın yaaa..valla açılmıoo burdaa..ne yaptıysa eşşekkk..adım ne olsunnn..

gamyoncuiremsu olsunnn..hih hii...ahnada bundan kopya çektimm gamyoncuiremsu...olar mııı..

heh heeeeeeeee..senüşendiğinden gittii bi kereeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…