2009 Nisan Anneleri buraya

aliyecim bilgisyardan dinletiyorum.kendim de hatime başladım ama hızlı ilerleyemiyorum.bir yaşına kadar anca biter bu gidişle.ama hergün bilgisyardan düzenli olarak kuran dinletiyorum.

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra herkeze merhabalar .... Hepsini okuyamasamda yazdıklarınızı okumaya takip etmeye çalışıyorum belki hatırlayanlarınız vardır beni başlarda sıkıntılı başlamıştı hamileliğim şimdi çok şükür herşey yoluna girdi. 5. Ayımızı bitirdik bi prensesim olucakmış benimde allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder umarım.

şemşameri ben de merak ediyorum.nerelerde gerçektende kaç gündür hiç yok.ben de bugün dayımlara gitcam 3 gün kalacam.büyük hitimal internete giremicem .napacam bilimyorum.aklım hep burda olacak.

kızlar ben ayrıntılıya girecegım 1 aralıkta
ayrıntılı ne kadar fiyatı?

mrb.bebişin hayırlı olsun allah hepimize kucağımıza sağsalim almayı nasib etsin..mayıs annei olacağım inşallah.izmirdeyim bende.çok vakit bulamıyorum güzel hamile kıyafeti alabileceğim bildiğin yerler var mı?

en cok ben tesekkür ediyorum :::)))

napıyım sizden bişiler ögrenince cok hosuma gidiyooo:::))

bu arada selinay ben 54 kiloyla basladım 58 oldum canımmm
ama göbek masallah
bakalım yarın doktorla randevumuz var, cok heyecanlıyım:::)

ohh be en sonunda bitirdim. hafta sonu girmedim.
oku oku bitiremedim. maşallahınız var...
şimdi aklımda kalanlar ;
rumeli :kızın hayırlı olsun , allah sağlıkla kuşağına verir inşallah..
sekiznisan : oda takımı çok şeker, iyi günlerde kullanmak nasip etsin.(benimkide kız olsaydı böyle bişey istyordum)
eseenn : ve diğer cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlarm: sizlerde artık en kısa zamanda öğrenmeyi nasip etsin. sağlıklı olsunda geç olsun.
arzum1919: canım çok geçmiş olsun, gözün aydın. sıkıntılı günler bitti. ,
bursasu (bak doğru yazım) : aman kocaları boşver; benimkide aynı; dün yemek yiyoruz . oğlumla koşunuyorum yemeği beyendin hareketmi ediyosun sen diye,,,, eşimde benle dalga geçiyor... bende ona kızdım.
urla : hadi gözün aydın .erkek geliyor,,,(benim gelin adayları azaldı :))

unuttuğum varsa kusura kalmayın :

urlacım senin de oğluşun hayırlı olsun.
kızlar bana da 2 doktorum 4-5 defadır hep kız dedi ama içimde hep ya değişirse diye bişey var. Hatırlarsanız deli gibi bir sürü kıyafet aldım kızıma. Naparım ben:)Ayrıntılıya kadar emin olamıcam gerçi doktorlar çok kesin konuştu ama kuzenimim 8. ayda erkeğe döndü biliyomusunuz?

kızlar benim göbiş sanki 2-3 gündür daha çok büyüdü gibi hissediyorum.
aynaya şöyle bir yandan bakınca kocaman görünüyor;
ayakkabılarımı artık oturarak bağlıyorum mesela;
bu arada sabah evde tartıldım. 63 kilo çıktım. (hamileliğe 59'la başlamıştım)

bu arada göğüsleri büyüyen varmı ya olduğumuzdan kilolu gösteriyo bu büyüme işi bizi................

hepinize çok selam akadaşlar. işte geldim burdayım,. sabah yazmaya niyetliydim. o kadar çok yazmışsınız ki ben yokken okuyum sonra yazıyım dedim. sonra bi sürü iş geldi. maaşlar felan. onları yaptım geldim, bi yığın iş daha . ben iş yaptıkça siz yazmışınız maşallah. martd analarını geçelim deyi. ula okuyanlarada insaf edin eccik. sabah bi sürü kişiye yorum yapacaktım ahanda hepsini unuttum. aklımda kalanları yazıymı bari
burasusucum ltfen kendini üzme emi canım. erkekler böyle. bizimkide ilk duyduğunda hiç tepki vermediydi. tebrik dahi etmedi. sankim çok normalmiş ben her sene çocuk doğuruyomuşum gibi. allah allah, şimdi yavaş yavaş alıştı . doğunca eminim benden çok ilgilenecek, sevecek demiyom benim kadar kimse sevemez . sende bak göre , dogduktan sonra eşinde nasıl değişiklikler olacak.

rumelili sana da çok şaşrdım kızın hayırlı olsun.
ama en çok urla ya şaşrdım. kız urla, ne yaptı anam senin bebek, bunca zaman kız diye sevdirdi kendini. ama en çok eşin sevinmiştir heralde.

bizimki kesin kız. cuma günü açmış bacağını gösteriyodu. benimde içim rahat etti. herşey normal şükür.
doktorumda hamile değilmiş ayrıca çok ama çok sevindim. kadında neye uğradığını şardı. az kaldı sarılıp öpecektim kadınıkaydirigubbakcemile3

cuma annem rahatsızlandı hastaneye kaldırdık, bende o geceyi onun yanında geçirdim. şimdi iyi şükür, bu gün taburcu oldu.

çok uzattım kızlar kusura bakmayın.
(bu arada mear edilmek gerçekten güzel duyguymuş , şimardım ayolhihoyyyt)

abdest alın kızlar
abdestsiz dolasmayın
tuvaletten cıkınca halledin işinizi ayakkabılarınızı cıkarmanıza gerek yok ayakkabı üzerinden mes edebilirsiniz
ben hep öyle yapıyorum
kuran abdestsiz dinlenmez:((

Peki namaz? normal şekilde ne zamana kadar kılabiliriz acaba? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ben namaz hareketlerinin normal doğumu da kolaylaştıracağını duymuştum ama acaba ileri ki zamanlar da oturarak kılmak daha mı sağlıklı olur?

[QUOTE=şemşamer;
cuma annem rahatsızlandı hastaneye kaldırdık, bende o geceyi onun yanında geçirdim. şimdi iyi şükür, bu gün taburcu oldu.

canım çok geçmiş olsun; umarın önemli birşey değildir. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…