bu arada göğüsleri büyüyen varmı ya olduğumuzdan kilolu gösteriyo bu büyüme işi bizi................
bursasu canım ancak abitirdim yazılanları. hepinize merhabalar.tam olarak ahtırlamamaklar beraber
bursasu kocalarımız takmayalım onlar en başta bizden yaratılış olarak çok farklı bizim gibi duygulu olamalrı imkansız.inan sein yaşadığını hepimiz yaşıyoruz.
arzum bugünün en iyi haberi sensin.o kadar çok sevindim ki anlatamam.çok geçmiş olsun.
esenn canım benim yaramz da cinsiyetini göstermiyor bi türlü.ben de yavruşum diye sevip duruyorum işte.
ya bebek odası kimindi hatırlayamadım ama harika.güle güle kullansın miniğin inşallah.
benimde göğüslerim büyümedi ki çok şükür büyümedi diyorum çünkü zaten büyükler:)) bu arada nisan diyoruz ama birçoğumuz martta bebişleri alırız gibime geliyor ne dersiniz?
selinay benimde göğüslerim çok büyüdü ama ben bu halimi daha çok sevdim. -tatlicadiarzu-güzel görünüyor bence bu arada göğüslerim çok kaşınıyordu devamlı yeni sütyen alıyordum hep küçüldükleri için bu hafta sonu yarım atlet eldım spor model arkası çapraz geliyor çok güzel ve çok rahat ettim tavsiye edderim.:CüvCüv:bu arada göğüsleri büyüyen varmı ya olduğumuzdan kilolu Gösteriyo bu büyüme işi bizi................
canım okurken ve kurana dokunurken abdestli olmak lazım dinlerken abdessiz olabiliriz sakıncası yok.o konuda bilgim yok ama ben abdestli olmuyorum dinletirken.ama olsak daha iyi olur gibime geliyor.:uhm:
Peki namaz? normal şekilde ne zamana kadar kılabiliriz acaba? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Ben namaz hareketlerinin normal doğumu da kolaylaştıracağını duymuştum ama acaba ileri ki zamanlar da oturarak kılmak daha mı sağlıklı olur?
geçmiş olsun şemşamer . hoşgeldin.
malesef ben namazı hep oturarak kılıyorum.transfer işleminden sonra başlamıştım oturarak kılmaya şimdide öyle devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?