2009 Nisan Anneleri buraya

sanırım dogurana kadar namaz kılabiliriz
evet dogumu kolaylastırırmıs

ben simdi kılarken biraz cok yatamıyom ama bakalım son aylarda nasıl olacak
ama cok hosuma gidiyor, bebiş benden önce secde yapıyormus gibi
RABBİM kabul etsin insallah

geçmiş olsun şemşamer . hoşgeldin.

malesef ben namazı hep oturarak kılıyorum.transfer işleminden sonra başlamıştım oturarak kılmaya şimdide öyle devam ediyorum.

kızalr ben şimdi çıkıyorum.hadi bugün 700. sayfaya yaklaşalım.size güveniyorum.akşam girmeye çalışacam yine.hepinizi öpüyorum.

hepinize teşekkürler arkadaşlar. şimdi aradım annem gene rahatsızlanmış. dua edin lütfen.
şirvancım annemde yok yok. şeker , kolestrol, kalp, parkinson, tansion. birine kulladığı ilaç diğerini tetikliyo . allahım yardım etsin anacıma. sizlerinde dualarını bekliyorum arkadşlar.

bu arada göğüsleri büyüyen varmı ya olduğumuzdan kilolu gösteriyo bu büyüme işi bizi................

evet selinaycım benimde göğüslerim çok büyüdü.

ebn de abdestli olmadığım için içim rahat etmiyo dinlemek için.
ben de başlarda namaz kılıyordum. sonra kılarken midem bulanmaya başladı eğilince boğazım gıcıklanıyodu öğürüyodum. bırakmıştım. yeniden başlamam lazım. içimi kemiren bişeydi zaten
bebişimin namaz kılınan bir eve doğmasını bunu normal bir şeymiş gibi algılamasını istiyorum. o zaman bişeyleri izah etmek daha kolay olur.

şemşemer çok geçmiş olsun canım acil şifalar
selinay benim de 2 beden büyüdü neredeyse gerçekten daha şişman gösteriyo

şemşamercim geçmiş olsun canım benim ............................

aliyecim ben çok rahatsız oluyorum canım yaaaaaaaa bir an önce nisan gelip doğursaydık yavrularımızı hayırlısıyla............................

megul cüm bende bebişim bitanem diye seviyorum.
dün denedim fazlaca konusunca tekme attı çok hoşuma gitti :ecrin_bebek:

benimde göğüslerim büyümedi ki çok şükür büyümedi diyorum çünkü zaten büyükler:)) bu arada nisan diyoruz ama birçoğumuz martta bebişleri alırız gibime geliyor ne dersiniz?

benimde göğüslerim büyümedi ki çok şükür büyümedi diyorum çünkü zaten büyükler:)) bu arada nisan diyoruz ama birçoğumuz martta bebişleri alırız gibime geliyor ne dersiniz?

evet ya banada öyle geliyor zaten muhtemel dogum tarihim 5 nisan benim ama mart sonu en geç doğururum gibime geliyor... bugün aralık annelerine baktımda çok heyecanlılar sıra onlara geldi diye... bende onlar heyecanlandıkça doğurdukça çok heyecanlanıyorum sıra bizede geliyor diye.... şunun surasında ne kaldı ama değil mi kızlar??

abooovv o neydi öle yaa anca okudum sabahtan beri cinsiyeti değişen rumaliliydi dimi canım hayırlı olsun kızın selinay belli mi olur seninkide değişebilir kısmet :ecrin_bebek:

bu arada göğüsleri büyüyen varmı ya olduğumuzdan kilolu Gösteriyo bu büyüme işi bizi................
selinay benimde göğüslerim çok büyüdü ama ben bu halimi daha çok sevdim. -tatlicadiarzu-güzel görünüyor bence bu arada göğüslerim çok kaşınıyordu devamlı yeni sütyen alıyordum hep küçüldükleri için bu hafta sonu yarım atlet eldım spor model arkası çapraz geliyor çok güzel ve çok rahat ettim tavsiye edderim.:CüvCüv:

o konuda bilgim yok ama ben abdestli olmuyorum dinletirken.ama olsak daha iyi olur gibime geliyor.:uhm:
canım okurken ve kurana dokunurken abdestli olmak lazım dinlerken abdessiz olabiliriz sakıncası yok.

ebrucum kılınabildiği ölçüde kılınması lazım yani secdede özellikle eğilebildiğimiz yere eğilmemiz yeterli gerekiyor. yeterki bırakmayalım.

geçmiş olsun şemşamer . hoşgeldin.

malesef ben namazı hep oturarak kılıyorum.transfer işleminden sonra başlamıştım oturarak kılmaya şimdide öyle devam ediyorum.

megul canım senin durumun malum tüp bebekten dolayı nasıl izin veriliyorsa öyle yerine getirmişsin ibadetini bak helal olsun bırakmamışsın allah kimseyi nmazdan kurandan ayırmasın inşallahç :Saruboceq:

benimde muhtemel doğum tarihini 2 nisan veriyordu ama son gidişte 30 mart çıktı....birde kız olunca hepten durmaz benimki...mart ortasından sonra her an haber duyarız:))) hayırlarla inşallah

kızlar benim göğüslerinde maşallahı var; önden önden gidiyorlar. 85-95 oldular.. (kociş dalga geçiyor; )

yaa benim cinsiyette değişirmi acaba?
hatırlarsanız ben çok kız istemiştim.. erkek duyunca hayel kırıklığına uğramıştım....

değişmez herhalde - doktoru çok sorunca - oğlumun bamyasının resimlerini çekip vermişti.

bu arada anadolu yakasında oturan arkadaşlar ; bir cumartesi buluşalım mı ?
(tabii avrupa yakasında oturanlar içinde geçerli- sadece uzak olur diye öyle yazdım)

ben göztepe - e5 çok yakının - ünalanda oturuyorum.
bir cumartesi öğlen optimumda buluşabiliriz mesela ....

Kızlar ayrıntılı ultrason için bir yerle görüştüm
175ytl dedi
Cd ve resimlerinide veriyolarmış..
En uygun 26. hafta dedi bayan..
20 - 24 haftaları arası değilmiydi kafamkarıştı...

glnm seni hastane göndermeyecekmi canım anlaşmalı yere 175 ytl çok pahalı değilmi..................

selam kızlar,

sabahtan beri ayakta deney yapacağım diye öldüm, iki dakika ayaklarımı dinlendirmek için ara vereyim dedim bu arada da yazdıklarınıza bi göz attım tabiki bitiremedim. akşam kaldığım yerden devam :))

öncelikle bursasu dün akşam okumuştum yazdıklarını çok üzüldüm gerçekten ama bugün yazdıklarına bakınca moralin düzelmiş gibi geldi bana senin adına çok sevindim.

şemşamer annene çok geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin canım..

şirvancım cinsiyeti değişen değişene!! bizim prensler de birden prensese dönüşmesin. bende çok istemiştim kız olsun diye ama oğluşumada kıyamam doğrusu.. işin kötüsü herşeyini mavi aldım..

bu arada bebek odası takımlarını ve eşyalarını alan anneler bebişlerinizle, ALLAH iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah.ben oda takımı alamıyacağım ne yazık ki, çok üzülsemde yapacak bi şi yok..

neyse kızlar ben deneye için çıkıyorum artık akşam devam ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…