2009 Nisan Anneleri buraya

canım çok teşekkür ederim yarın kontrolüm var gitmişken araştırırım fiyatı çok uygun inşallah bulabiirim ben 1 kutu sormuştum içinde 50 tane bile olduğunu sanmıyorum35ytl dedi.

Canım sağol
Bende doktora gitmeden bir araştırmak istedim
Nerelerde yapıldığını bilmiyorum Ankara'da
Daha iyisinizdir inşallah sen ve bebişin::):ecrin_bebek:

slm hamişler doktordan geldik

bebegım bılıyorsunuz gecen ay doktorum kesın degıl ama kız demişti
maşallah bebgım 376 gr olmuş ve cinsiyeti
erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ogluşum gelıyorrrrrr

kız urla senin doktordamı yanıldı yapmayın bak böle...................heyecan yapıyorum oğluşun hayırlı olsun bu arada.................

eyşan bizim doktorlarda yanılmışmıdırki acaba.........................

urla bakıyorum erkek kervanına sende katıldın
hayırlı olsun canımmmm
cok sevindim
rahatlamıssındır sende
öpüyorum koacamn

kızlar bu arada istanbulda mısır carsısı taraflarında bir cin magazasından söz edilmişti
bir daha yazabilirmisiniz

ay cok pardon ya kimin yazdıgını da hatırlayamadımm
lütfen kusuruma bakmayın

Eyvah eyvah cidden yakalanmışız.Okuldan geldim yazdıklarınızı bitirmeye çalışıyorum.Öle garip bi haldeyim ki yazılı mı okusam yemek mi yazsam bilemez durumdayım.Ya da diyom şöyle yatağa girip biraz kestirsem mi:1rolleyes:

selinay canım
bayramda sana oturmaya gelebilirim::))))

bayram tatili fırsat ya bizim için belki günü birliğine falan ankaraya kacabiliriz
sen bilirsin bebiş için nerelere bakalım::))
esya kıyafat falan
yada su mevlüt sekerleri gibi seyler

kızlar bu arada istanbulda mısır carsısı taraflarında bir cin magazasından söz edilmişti
bir daha yazabilirmisiniz

ay cok pardon ya kimin yazdıgını da hatırlayamadımm
lütfen kusuruma bakmayın

ben yazmıştım canım mısır çarşısından tahtakalee çık sağdaki 3. sokaktan gir orayaı takip et kime sorsan çin pazarı varmış burda die söylerler sana.

anaaaaa:1shok::1shok: şokk şokk...
erkek mi urla inanamıyorum nisan annelerinde 2.erkek vakası:1shok:
hayırlısı olsun cnm ya hadisende kaynanalar kervanına katıldın heheh

selinay 2002 sende kendine pay çıkarma bundan hehehsırnaşık şey
erkek denilmişse kıza denmesi çok zor ama kız bebekler dönebiliyor erkek bebeğe bizim şansımız yok yanekafamçokkarıştı

ay sagolun kızlar evet erkek
doktorum kesin dememişti

küçük oldugundan

ama bu ay erkek herseyini gördük

oy maşşalah hiç durmuyoo kıpır kıpır bi ara poposunu döndüüü

babası ve doktorumuz aynı sana benzıyor dedi

eşim kıyamam demekki eli ayagıda bana benzıyordur o zaman dedi ay bi görcektiniz halini...........

bi daha 29 aralıkta şeker yüklemesi
kan idrar için gidicezzzzzzzz

hım anladım bursasu.hatırladım da hani paniklemiştin.hissetiyorum diye dimi.doktora gidince rahatlamıştın.

arkadaşlar bu aralar ben çok untkan oldum ya.sizde de var mı?

ben de teyzeler gibi konuşacağım ama senin karnın erkek karnı gibi duruyordu zaten değil mi ben öle hatırlıyorum sivriydi. Herkesin ki değişiyor benim ki de mi değişir ki bak şimdi daha da heyecanlandım. Bana da kesin kız dememişti neyse çrş öğrenicem ben de inşallah.

ana urlanın kinin cinsiyet de değişti.geri kalanlar hazırlıklı olun bu duruma .bizimki zaten hala göstermiyo sorun yok yani he he.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…