tuğçe canım benim kapsüller pek pahalı değil 50 tanesi 10ytl doktorum özel tavsiyesi
ismini yazabilir miyim aman boşver adı marincap istersen al bir kaç eczaneye sorup öle al hepsi baska mmarkalrı satıyor arastırıp alabilirsin
canım beni hastane sevk etti başka bir problem yüzünden öyle çok iyi özel bir yer değildi ücrette ödemedim bebeğide göremedim sadece inceleme amaçlıydı,ama gitmeyi düşündüğüm bir yer var fiyatını bilmiyorum cd fotoğraf veriyorlar inşallah 2hafta sonra gitmeyi istiyorum Gaziosmanpaşada Başak kadın sağlığı merkezi var orayı düşünüyorum.
kızlar eller yukarı yakalandınız benanber, ebrartuba, eysan, galatea79, GECEYARISIGÜNEŞİ, glnm_kvrck, megul, mirage78, RUMELİLİ, sapphire+, sekiznisanikibindokuz, selinay2002, s_ebru, ŞİRVAN+ tahtaya çıksın konuşmayanlar listesisizde katılın ya muhabbete aşk olsun
kızlar bu arada istanbulda mısır carsısı taraflarında bir cin magazasından söz edilmişti
bir daha yazabilirmisiniz
ay cok pardon ya kimin yazdıgını da hatırlayamadımm
lütfen kusuruma bakmayın
slm hamişler doktordan geldik
bebegım bılıyorsunuz gecen ay doktorum kesın degıl ama kız demişti
maşallah bebgım 376 gr olmuş ve cinsiyeti
erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ogluşum gelıyorrrrrr
slm hamişler doktordan geldik
bebegım bılıyorsunuz gecen ay doktorum kesın degıl ama kız demişti
maşallah bebgım 376 gr olmuş ve cinsiyeti
erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ogluşum gelıyorrrrrr
hım anladım bursasu.hatırladım da hani paniklemiştin.hissetiyorum diye dimi.doktora gidince rahatlamıştın.
arkadaşlar bu aralar ben çok untkan oldum ya.sizde de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?