2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar Selam, yazdıklarınızı anca okudum:)
Urlacım zaten ben inanmamıştım kız fikrine oğlan gibi geliyodu bana da:)) Hayırlı olsun canım..
Bursasu sakın üzülme çünkü yalnız değilsin aynı sorun bizdede var. Eşlerimiz bizim kadar çok hissedemiyo bu çok normal. Bebekler bizim içimizde diye biz bu kadar yoğun yaşıyoruz 9 ayı. Dr.um başında demişti. Erkekler bebek doğunca ancak olayın farkına varabiliyo, eşin senin kadar hassas olmazsa endişelenme.
Oda alan ya da alışveriş yapanlar hayırlı olsun...
Didemcim çok merak ediyorum dr. kontrolünü, umarım memnun kalırsında devam edersin.

Bu arada yarın sabah 9 da bizimde kontrolümüz var. Heyecanlıyım.
Bizim bebek dün hareket işini abarttı az daha ölümüme neden oluyodu:)) Sağ tarafımda ciğerime bir tekme yedim o an kaldım hık diye gidicektim.:))Eşim sağolsun bebişi uzaklaştırdı ama yaklaşık 2 dak. kaldım hareketsiz. Ne yapıcağı belli değil, babasına çekmişkaydirigubbakcemile2
Okicak 3-4 sayfam daha var ben yine yazarım....

ade merke online görünüyosun niye yazmıyosun canım yaaaaaaaaaaaa hepimiz çok merak ediyoruz seni....................

Kızlar ayrıntılı ultrason için bir yerle görüştüm
175ytl dedi
Cd ve resimlerinide veriyolarmış..
En uygun 26. hafta dedi bayan..
20 - 24 haftaları arası değilmiydi kafamkarıştı...

ya ben aralıkda ayrıntılıya gideceğim de glnm_kvrck senin söylediğin yerin fiyatı da uyguun gedli tam olarak nerde acaba ????bende oraya gitmek isterim a.s.

kızlar hersekeze iyi akşamlar ben ne yazıkki yazılanları hep kaçırıyorum iş yerimde ne yazıkki nete bakmaya pek vakit bulamıyorum :bbo:ancak bu sattlerde yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama ne yazıkki yetişemiyorum:1no2: bu arada bebiş odasını alan arkadaşım çok zevkliymiş bayıldım :lepi:harikaka ama nazaer değimesin allah sağlıkla büyümseini nasip etsin minik melkelerimizin güzel yatak odalarında:Saruboceq: ayrıca cinsiyeti belli olan arkadaşarımada hayırlsı olsun diyorum :1hug:anca bu kadarı aklımda kaldı walla hepinize iyi akşamlar kızlarrrrr bebişleri benim için kucaklayınnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

semsamer nerdesin

sirvan da yok kızlarrr

ade merke hepten kayıppp

aşkolsun arkadaşlar hiç ne varlığım ne yokluğum.... biri de çıkıp merak etmemiş anlaşılan..... hareketleri hissetme sevincimi paylaşan arkadaşlar teşekkürler sizlere... neyse ben daa baş ağrıtmayım bari((((((
hepiniz ve bebişeriniz Rahman olana emanet olun.....

ayrıca Kur'an dinlerken abdestli olmak en güzeli ama abdestli olamıyosak ta hiç dinlemeden durmaktansa dinlemek daha evladır bilginize...
ve yavaş okuyanlar hatimi dinleyip takip edebilirsiniz.... o zaman da okumuş olursunuz hüküm olarak... herkese iyi akşamlar....:1no2: senağlama

bu arada göğüslerden bahsedilmiş benimkide kocaman oldu yaaaasenağlama inşll süt olurda bari boşu boşuna büyümemiş olur dimi ama kaydirigubbakcemile3

ya ben aralıkda ayrıntılıya gideceğim de glnm_kvrck senin söylediğin yerin fiyatı da uyguun gedli tam olarak nerde acaba ????bende oraya gitmek isterim a.s.

cd veriyolar mı bilmiyom ama koşuyolu görüntüleme merkezinde 120 dedi bana dr. anlaşmalı diye önerdi.... normal 150 idi sanırım... bilmek istersen....

bence şimdilik kimseyi evde rahatsızlık vermeyelim,, şimdilik dışarda buluşalım derim.
bebişlerimiz olunca evlerde görüşmeye başlarız.....

bende buluşmaya katılmak isterim ama çalışanlaar için hafta sonu filan ayarlamamız lazım a.skızlar bencede dışarda buluşmak daha iyi şirvan haklı kimseye rahatsızlık vereyelim bide bebiş varken zor olur :CüvCüv:ama dışarda buluşma fikri süper bir fikir bence:lepi:

neyse güzel annler hepinize iyi geceler diliyorum minik meleklerimizi rüyamızda görürüz inşll :ecrin_bebek: böylece sohbete kendimi kattım biraz geçde olsa :dance::dance::dance:

cd veriyolar mı bilmiyom ama koşuyolu görüntüleme merkezinde 120 dedi bana dr. anlaşmalı diye önerdi.... normal 150 idi sanırım... bilmek istersen....

geda çok teşekkürler ya aslında biran önce ayrıntılıya gitmke istiyorum heyecandan öleceğim bu haftayla 19+2 oldu geçmiyor zaman ama ilgilendiğin için çok teşekkürlera.s.

bu arada göğüslerden bahsedilmiş benimkide kocaman oldu yaaaasenağlama inşll süt olurda bari boşu boşuna büyümemiş olur dimi ama kaydirigubbakcemile3

benim göğüslerim deilde uçlarının rengi koyulaştı ve uçları büyüdü ayrıca böyle ateş gibi göğüslerimin ucu nerdeyse buz koyucam yaa

geda çok teşekkürler ya aslında biran önce ayrıntılıya gitmke istiyorum heyecandan öleceğim bu haftayla 19+2 oldu geçmiyor zaman ama ilgilendiğin için çok teşekkürlera.s.

benim de haftaya 22 içinde olacak ama hala karar vermedim randevu almadım.... ümreniyede afiyet hastanesi ssk 76 çekiyoz dedi ama cd resim yok ve kafam karıştı...
bu 2. düzey doppler herkes her kurum tarafından yanlış mı algılanıyo((( bu gün o hastanedeki görevli normal takiplerinizdeki ultrasonun biraz daha büyüteçle bakılmış hali dedi.. anlamadım bişey....

canım ben afiyete gidiyorum 2. düzeyide bugun orda yaptırdım evet cd vermediler ama herseyini gösterdi bana yavrumun çok gzeldi yaaaa kalbini böbreğini beynını hersey çok güzel çıktı Allaha sükür ama sadece biraz assağıdaymıs okadar cok yorulma dedi sadece.ama çok güzeldi yaaaaaaaaaaa:sm_cool:

günaydın kızlar daha kargalar botlarını giymeden ben buradayım
bugünb çok yakın bir arkadaşım doğum yapacak hastaneye gitmek için kalktım ama benim kocacım saati yanlış krmuş 7:10da kalkacağıma 6:10da kalktım şimdide ayaktayım böyle hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…