bence şimdilik kimseyi evde rahatsızlık vermeyelim,, şimdilik dışarda buluşalım derim.
bebişlerimiz olunca evlerde görüşmeye başlarız.....
Kızlar ayrıntılı ultrason için bir yerle görüştüm
175ytl dedi
Cd ve resimlerinide veriyolarmış..
En uygun 26. hafta dedi bayan..
20 - 24 haftaları arası değilmiydi kafamkarıştı...
semsamer nerdesin
sirvan da yok kızlarrr
ade merke hepten kayıppp
ya ben aralıkda ayrıntılıya gideceğim de glnm_kvrck senin söylediğin yerin fiyatı da uyguun gedli tam olarak nerde acaba ????bende oraya gitmek isterim a.s.
bence şimdilik kimseyi evde rahatsızlık vermeyelim,, şimdilik dışarda buluşalım derim.
bebişlerimiz olunca evlerde görüşmeye başlarız.....
cd veriyolar mı bilmiyom ama koşuyolu görüntüleme merkezinde 120 dedi bana dr. anlaşmalı diye önerdi.... normal 150 idi sanırım... bilmek istersen....
bu arada göğüslerden bahsedilmiş benimkide kocaman oldu yaaaasenağlama inşll süt olurda bari boşu boşuna büyümemiş olur dimi ama kaydirigubbakcemile3
geda çok teşekkürler ya aslında biran önce ayrıntılıya gitmke istiyorumheyecandan öleceğim bu haftayla 19+2 oldu geçmiyor zaman ama ilgilendiğin için çok teşekkürlera.s.
benim de haftaya 22 içinde olacak ama hala karar vermedim randevu almadım.... ümreniyede afiyet hastanesi ssk 76 çekiyoz dedi ama cd resim yok ve kafam karıştı...
bu 2. düzey doppler herkes her kurum tarafından yanlış mı algılanıyo((( bu gün o hastanedeki görevli normal takiplerinizdeki ultrasonun biraz daha büyüteçle bakılmış hali dedi.. anlamadım bişey....
Herkese günaydın kızlara.s.ya ben aralıkda ayrıntılıya gideceğim de glnm_kvrck senin söylediğin yerin fiyatı da uyguun gedli tam olarak nerde acaba ????bende oraya gitmek isterim a.s.
Herkese günaydın kızlara.s.
Nabersiniz
Ovtemizkan ben Ankaradayım..
Sen İstanbuldasın sanırsam..-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?