2009 Nisan Anneleri buraya

tuğçecim ben 19 yaşında doğum yaptım doğal olarak kızım babannesinin ellerinde büyüdü.Birde o zamanlar yeni evliler kaynana yanında yer içer akşam yatmaya evine giderdi.Malum ben ev işleri yaparken babannesi baktı kızıma .2,5 yaşındaykende ben işe başladım hep babanne bakmaya başladı.Sağolsun bir dediğini iki etmez çok sever.Kızımda o yüzden evi hiç benimsemedi halada öyle.Mümkün olsa hep orda yatıp kalkacak.Ama bu bebişimde akıllandım hiçkimseye baktırmıcam çalışmıcamda kızımda çok çektim acısını.Eltim var alt katımda 3 yıllık evli çocuğu olmuyodu yeni oldu 2 aylık kızı var.Hiç evden dışarı çıkartmıyo helede kayınvalideye.Zaten hiç sevmez onları Çok şirret bi gelin kaydirigubbakcemile3 ee allahın sopası yok diye boşuna dememişler.Benim ahım yerde kalmadı işte.Neyse çok uzattım kusura bakmayın.

Güzelim seninkileri bilmem ama benimkiler cahil insanlar.cahil dostun olacağına bilgili düşmanın olsun denir.Ama kıymetimi anladılar benim eltiden sonra.

cicekcicek benimde belli olmuyodu bayramdan sonra aniden büyüdü ben bile anlamadim iş arkadaslarim noldu sana diyoo:)))
göbek bölgemde benimde tüylenme oldu doğumdan sonra geçer diye dediler banada...
merak etmekaydirigubbakcemile2

ya kızlar bu rahim ağzı genişliği benim hiç bakılmadı sadece hamileliğimin ilk haftalarında bebiş ultrasonda gözükmedii için vajinal ultrasonla bakıyordu bir ozaman görmüşse görmüştü benim doktor
ama hiç bakılmadı banada

kızlar haftasonu sormuştum ama çok az arkadaş cevap verdi demekki şu fetus ecco denen kalp incelemesini çoğunuza söylemedi doktor.
kimdi hatırlayamadım birisi bizi sağılacak inek gibi görüyolar demişti bence çok haklı şimdi rutin kontrollerde olmayan bu kalpincelemesi çıktı bide ya. zaten ayrıntılıda yice incelemişlerdi kalbini bende kafamı karıştırmamak için karar verdim yaptırmayacağım bu fetus eco 'yu. umarım doğru karar vermişimdir.

çiçek ,esenn hiç merak etmeyin kızlar benim ilk bebeğimde de olmuştu tüylenme şimdide oldu.
doğumdan sonra okadar zayıflıyoki o tüyler şöyle elini sürsen dökülüp gidiyooo.

Benim bu gittiğimde rahim ağzı kapalı dedi dr.
Daha önce hiç baktırmamıştım..

Ebrartuba ben napayım canım ya
Ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum
Kısa zamanda ayrılmayı düşünüyorum ama bebek olunca zor görünüyo
2 yılı bulur rahat...

ebrartuba tehdidin işe yaradı bak nasıl döküldü herkes heheheh

valla öyle oldu dozkancım.hehehe bazen tehdit işe yarar.

glnm_kvrck canım allah sen ve senin gibilere bol sabır versin ve tez zamanda kurtarsın.Annem hep derdi kaynananın en iyisi kafa sallamış diye.Bir an önce ayrılmaya bak o evden.Aranız iyiyse bile hep iyi kalması için en iyisi bu.Çünkü kayınvalideler çock doğunca çok değişirler benimki öyle oldu yani.Yaptığın herşeye çocuğu tutuşuna bile karışacaklar.Altını değiştirmene emzirmene yıkamana herşeye yani.Hiçbişeyi beğenmiyolar çünkü.Allah yardımcımız olsun.kaydirigubbakcemile

valla bebişler atak yaptı sanırım artık iyice hamile gibi görünüoruz benim pek belli olmuodu saklayabiliodum ama artık imkansız:CüvCüv:

Evet canım haklısın..
Herşeye karışacakalrından eminim
Kayınvalidem iyi ama aynı evi paylaşmak çok zormuş ben bu zamana kadar bunu anladım..
Şimdiden düşünüyorum bebek olunca ne yapacağım ben diye
Şimdi çalışıyorum evde değilim ama evde olunca neler olacak neler kim bilir..kaydirigubbakcemile

Hiç sıkma canını çok karışırsa al sen bak dersin, geç kenara keyfine bak.Ayrıca konu ne olursa olsun kayınvalidenle yüzyüze gelme bırak eşin konuşsun o yüzgöz olsun.Sen bişey söylersen kötü olursun oğlu söylerse umursamaz.Ben hiç ses çıkarmazdım malum yaşımda küçüktü.Ama benim elti elbile sürdürmüyo bebeğine.Korkudan yanına bile çıkmıyo hiç Bende altkatımda oturmasına rağmen nerdeyse bir aydır görmedim ufaklığı napalım bazen uzak durmak en iyisidir.kaydirigubbakcemile3

aynı apartmanda oturuoruz ama cuma taşınıorum şükürler olsun acil ev bulduk eşimle şuan ayarlamalar yapılıo. inceldiği yerden kopuo kızlar. imkansız bişeymiş bu zamanda yürütemedik biz olmadı. hala da konuşmuoruz ne kayınvalidemle ne kayınpederimle ne görümcelerimle. mümkün olduğu kadar uzak tutucam kendimden yeni evimden ve bebeğimden herkesi.

Son düzenleme:

Anladım canım. Oğluna birşey demez ama biz geliniz ya hemen laf bize gelir..
Benden başka evdeki herkes bebekle ilgili planlar yapmaya başladı
Sinir oluyorum bazen...
İnşallah tez zamanda evimiz ayrılır..

Canım Allah yardımcın olsun seninde..
Eşinin senden yana olması ve ayrı yerde ev bulması çok güzel
Benim eşimde evde hem annesi hem babası hem kardeşi hem ben
Kaça bölünüyo üzülüyorum kocişe..-tatlicadiarzu-
Böyle olacağını bile bile beraber oturma kararı aldık
maddi durumlarda dolayı işte
Allah hayılrısını versin herkes için...:Saruboceq:

canım bizimkilerde senin anlattığın tipteler;
allahtan aynı yerde oturmuyoruz...... çok uzakta sayılmayız... ama sonuçta aynı apartman - aynı mahallede değil....
ama şuna eminimki yakın olsak bizde papaz olurduk.

yaaa sorması ayıp olmazsa tartışma konusu neydi;
bu derece ipler kopacak,, taşınma boyutunda olacak...
çok özelse bişey diyemem tabiii....

hakkınızda hayırlısı olsun ,

bu arada kızlar birşey soracağım. ben doktoruma bir daha ne zaman geleyim diye sormayı unuttum. Hep ayda 1 gidiyorum herhalde bu şekilde devam edecektir dimi bu ayda? bi bilgisi olan var mı?

ben kayınvalidemi ve eşimin ailesini çok seviyorum bazen benimde kızdığım oluyor ama maşallah kızım diye gözümün içine bakıyorlar bazen kendi ailemden daha iyi anlıyorlar,maddi-manevi hep yanımızda oldular Allah nazardan saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…