tuğçecim ben 19 yaşında doğum yaptım doğal olarak kızım babannesinin ellerinde büyüdü.Birde o zamanlar yeni evliler kaynana yanında yer içer akşam yatmaya evine giderdi.Malum ben ev işleri yaparken babannesi baktı kızıma .2,5 yaşındaykende ben işe başladım hep babanne bakmaya başladı.Sağolsun bir dediğini iki etmez çok sever.Kızımda o yüzden evi hiç benimsemedi halada öyle.Mümkün olsa hep orda yatıp kalkacak.Ama bu bebişimde akıllandım hiçkimseye baktırmıcam çalışmıcamda kızımda çok çektim acısını.Eltim var alt katımda 3 yıllık evli çocuğu olmuyodu yeni oldu 2 aylık kızı var.Hiç evden dışarı çıkartmıyo helede kayınvalideye.Zaten hiç sevmez onları Çok şirret bi gelin kaydirigubbakcemile3 ee allahın sopası yok diye boşuna dememişler.Benim ahım yerde kalmadı işte.Neyse çok uzattım kusura bakmayın.canım eş hadi neysede kızın biraz benide üzdü öyle denirmi hiç anne gibi yar olurmu doğrusu aklı ermediği öyle diyordur gitsen birgün bile dayanamaz benim kayınvalidemde çok tatlı dilli acaba elifimde öyle dermi derse çok koyar bana neyse sağlıkla doğsunda ne yapalım ben onada dayanırım.
düşün bizde durum o kadar vahimki kendi evimizden kiraya çıkıoruz. çok kötü şeyler yaşadık bu insanlar hamileye bile acımıyolar ne yazıkki. kocanı sıkma ama hoş tut. sonuçta kocalar çok önemli annesini de çok büyük bi problem yoksa umursama he de geç. ben ilerde elin kızına kayananlık yapamam bööle yaaa nasıl insanlar bunlar bilmiyorum. nesillerinde mi var bi anormallik bilmiyorum.
benimde şu 2 haftada bayaa büyüdü ondan önce çok ufaktı göbekcik. hatta bi anda büyüdü die eşim falan şaşırdı. yarın bende koycam göbüşümün fotoğrafını:) bu arada benim göbek bölgemde tüylenme oldu dökülür doğumdan sonra diolar ama emin deilim
ebrartuba tehdidin işe yaradı bak nasıl döküldü herkes heheheh
Benim bu gittiğimde rahim ağzı kapalı dedi dr.
Daha önce hiç baktırmamıştım..
Ebrartuba ben napayım canım ya
Ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum
Kısa zamanda ayrılmayı düşünüyorum ama bebek olunca zor görünüyo
2 yılı bulur rahat...
cicekcicek benimde belli olmuyodu bayramdan sonra aniden büyüdü ben bile anlamadim iş arkadaslarim noldu sana diyoo:)))
göbek bölgemde benimde tüylenme oldu doğumdan sonra geçer diye dediler banada...
merak etmekaydirigubbakcemile2
Evet canım haklısın..valla öyle oldu dozkancım.hehehe bazen tehdit işe yarar.
glnm_kvrck canım allah sen ve senin gibilere bol sabır versin ve tez zamanda kurtarsın.Annem hep derdi kaynananın en iyisi kafa sallamış diye.Bir an önce ayrılmaya bak o evden.Aranız iyiyse bile hep iyi kalması için en iyisi bu.Çünkü kayınvalideler çock doğunca çok değişirler benimki öyle oldu yani.Yaptığın herşeye çocuğu tutuşuna bile karışacaklar.Altını değiştirmene emzirmene yıkamana herşeye yani.Hiçbişeyi beğenmiyolar çünkü.Allah yardımcımız olsun.kaydirigubbakcemile
Evet canım haklısın..
Herşeye karışacakalrından eminim
Kayınvalidem iyi ama aynı evi paylaşmak çok zormuş ben bu zamana kadar bunu anladım..
Şimdiden düşünüyorum bebek olunca ne yapacağım ben diye
Şimdi çalışıyorum evde değilim ama evde olunca neler olacak neler kim bilir..kaydirigubbakcemile
Hiç sıkma canını çok karışırsa al sen bak dersin, geç kenara keyfine bak.Ayrıca konu ne olursa olsun kayınvalidenle yüzyüze gelme bırak eşin konuşsun o yüzgöz olsun.Sen bişey söylersen kötü olursun oğlu söylerse umursamaz.Ben hiç ses çıkarmazdım malum yaşımda küçüktü.Ama benim elti elbile sürdürmüyo bebeğine.Korkudan yanına bile çıkmıyo hiç Bende altkatımda oturmasına rağmen nerdeyse bir aydır görmedim ufaklığı napalım bazen uzak durmak en iyisidir.kaydirigubbakcemile3
Canım Allah yardımcın olsun seninde..valla benim eşimin ailesi çok cahil ve sonradan görme insanlar. hiçbişey bilmeyen ama herşeyi bildiğini iddia eden tiplerden. peki nooldu bayram öncesi birbirimize girdik. aynı apartmanda oturuoruz ama cuma taşınıorum şükürler olsun acil ev bulduk eşimle şuan ayarlamalar yapılıo. inceldiği yerden kopuo kızlar. imkansız bişeymiş bu zamanda yürütemedik biz olmadı. hala da konuşmuoruz ne kayınvalidemle ne kayınpederimle ne görümcelerimle. mümkün olduğu kadar uzak tutucam kendimden yeni evimden ve bebeğimden herkesi.
valla benim eşimin ailesi çok cahil ve sonradan görme insanlar. hiçbişey bilmeyen ama herşeyi bildiğini iddia eden tiplerden. peki nooldu bayram öncesi birbirimize girdik. aynı apartmanda oturuoruz ama cuma taşınıorum şükürler olsun acil ev bulduk eşimle şuan ayarlamalar yapılıo. inceldiği yerden kopuo kızlar. imkansız bişeymiş bu zamanda yürütemedik biz olmadı. hala da konuşmuoruz ne kayınvalidemle ne kayınpederimle ne görümcelerimle. mümkün olduğu kadar uzak tutucam kendimden yeni evimden ve bebeğimden herkesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?