2009 Nisan Anneleri buraya

Amin canım inşallah
Benimkilerde öyle ama aynı evi paylaşmak bir hayli zorluğu var..
Buna şükür diyorum bende...:Saruboceq:

fikir ayrılığı ve geçinme zorluğu çeken arkadaşlarada sabır diliyorum,çok zor olmalı helede eşler için daha zor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık,bir yanda ana-baba bir yan eş-evlat,arkadaşlar geçimi zor insanlarla yaşamak zor evinizi ayırmak en doğal hakkınız ama hayatınızdan atamazsınız çok ağır olur kan bağı var belki ilerde yuvanız bile sallanmaya başlar asla eşlerniz ailesinden kopamaz hem kolaylıkla bir insan ailesini silerse yarında eşini siler,sizin öyle bir düşünceniz olmadığını biliyorum ama içimden bunları yazmak geldi.

çiçekçiçek canım sen çok şanslısın bence eşin senin yanında ve ailesini karşısına almış.Bizde durum ne olursa olsun eşim hep ailesinin yanında oldu.Birçok kez boşanma aşamasına geldik.Birinde ailem bir şans vermemi istedi diğerinde de kaynım geldi o yalvardı ben kefilim diye.Benim kayınvalide çok işini bilir.Olayı öyle bir aktarırki dinlesem ben bile kendimi suçlarım yani.Çok duygu sömürüsüde yapar.o yüzden aman eşinin kıymetini bil.Her erkek eşi için ailesini karşısına almaz heleki evini asla taşımaz.

maşallah diyelim tuğçecim artık darısı bizim çocukların başına bizden geçti nede olsa.

eşim aradı ben mesaj cekmiştim sen artık beni sevmiyorsun gibilerinden

anca yemek yiyebılıyormuş....

sen nasıl böyle konuşursun diyor ben seni cok sevıyorum sen benım herseyimsin seni öpüyoum falan
şımardım ama ona belli etmedim

eheheheheh

Amin canım inşallah

canım çok fazla üstüne geliyorlarsa veya artık özgür rahat olmak istiyorsundur en doğal hakkındır ayırmaya çalışsan çünki insanın bir tane hayatı var oda sana zehir olmasın:1hug:

bende şanslı olanlardanım sanırım....kayınvalide ve kayınpederim iyidir benimde...her anne gibi oda karışır bize ama bende eşimde şaka yollu belirtiriz fikrimizi:)) Allah sabır versin herkese...malum doğumdan sonra yanımızda olacaklar

glnm kvrck senın işin gercekten zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

düşünsene hiç özel hayatınız olmaz evde sere serpe dolaşamazsın istedıgınde duşa giremezsin sesli konuşamazsın ayyyy ayy
allahım yardımcın olsun

Amin canım inşallah

glnm_kvrck canım senin bebek için kesin bir isim düşünmüştür kayınvalidenler.Bizimki tam bir olay olacak bakalım artık.benim kendi aşlemde de eşiminkinde de hiç erkek torun yok Eşimin teyzesinin oğlu keyınpederimin ismini söylerek onu koyarlar artık demiş.Benim eltide atlayıp ne alakası var herkes istediği ismi koyar deyince bizim kayınpeder ve kayınvalidenin surat pek bi değişmiş.kaydirigubbakcemile3 eltim anlattı banada sonra.Kayınvalidem belki kendi babasının ismini koyar falan demiş kırılmış bi vaziyette.Eltimde bana bişey söylemediler ama herkes istediği ismi koyar illa dedesinin ismi olacak değil demiş biraz terstir elticim benim.Bende kendi babamın adını koyucam ama son ana kadar kimseye söylemicem.Hiç sevmem kayınpederimi zaten.Polemik yaratmayalım dimi ama kaydirigubbakcemile3

ay alemsin ebrar ya

ben kayınpederımın adını koyucam GÜNAY fena isim degıl yanınada EGE

Günay ege

hatta görümcem bayıldı ona günay demeyiz günayege deriz dedi

tek isim gibi cok hoş dedi

ben istedım günay olmasını hatta eşim istemıyor
eşim

DEVRİM ismini istedi

ama farketmez dedi
yani illa günay olcak diye bişey söylemedi

ay alemsin ebrar ya

ben kayınpederımın adını koyucam GÜNAY fena isim degıl yanınada EGE

Günay ege

hatta görümcem bayıldı ona günay demeyiz günayege deriz dedi

tek isim gibi cok hoş dedi

urlacım benim kayınpeder çok cinstir.Herşeye muhalefet derim ben ona.SEn ak de o inadına kara der.Herşeyi bildiğini zanneder.Çoğu tavırları 5 yaşındaki bir çocuk gibidir.Evin tek çocuğuymuş ve babanne çok şımartmış.Yani çocuğun benzemesini istediğin doğru düzgün bi yönü yoktur.Adına çeker derlerya hani.Çalışmayı pek sevmez.Zamanında köyün toprak ağasıymış dede ama bizim kayınpeder satmış yarısından çoğunu içki gece alemi heristediğin var.Ama allahtan çocuklarında hiçbiri yok.Sigara bile içmezler.O yüzden adını koymak istemiyorum eşimde ses etmiyo.Kendi babam çok çalışkan girişken toplumda sevilen bir insandır.Çocukalrıda çok sever.Malum bizde üç kızkardeşiz.Ablamında 3 kızı var benimde 1 etti 4 kız daha.Kardeşim bekar.O yüzden erkek olursa onun adı olur yanınada bir isim eklerim .Mehmet Kağan yada Mehmet eren gibi.

kız sen bu aralar azdın herhalde.....
hamilesin diye eski düzen yok tabiii....
bunalıma girmeye başlıyon bence :)))))
delikafadulden

daha evliliğin tadını çıkarmadan , çoçuk sahibi olmayın demelerinin nedeni bu işte......

kırılma bana sakın , takılıyorum ben sadece :))

canım çok fazla üstüne geliyorlarsa veya artık özgür rahat olmak istiyorsundur en doğal hakkındır ayırmaya çalışsan çünki insanın bir tane hayatı var oda sana zehir olmasın:1hug:
Canım ben daha 7 aylık evliyim
Evden ayrılmamız 2 seneyi bulur..
Maddi durumdan dolayı aynı evi tercih etti
Hani ben eşimin ailesine kötü demiyorum asla
Ama dışarı çıksan çıkamıyosun, yatmak istesen yatamıyosun..
Eşinle vakit geçiremiyorsun..
Özel birşey yapamıyosun yani...
İnşallah tez zamanda bir evimiz olur:):Saruboceq:

Canım isim konusunda birşey demediler daha
Bende eşime bir sor diyorum fikirlerini al..
İşin açığı ben bile isim bulamadım henüz..
Ama öyle ya da böyle eşinin ailesi ne kadarda iyi olsa, seni el üstündede tutsa, kızlarından ayrı tutmasada aynı evi paylaşmak çok zor.. Ailesinin kötü olmasından değil asla.. Rahat olamıyorsun hiçbir zaman.. :1no2:

kırılırmıyım şekerim eheheheheh valla bilmıom ben ne halldeyim:teytey::teytey::teytey:

bak kendiside söylemiş oda benım gibi yeni evli bak ne dıyor yatsan yatamıyorsun diyor ehehehehehhehe

aslında benım kayınpederımde içkici v.s emekli olmuş cocuklara bi ekmegi nasip degıl kendi bile kirada

hep yemiş içmiş

benım babamda etrafta tanınan burası zaten ilçe oldugu için cok sevilen sayılan ama benım babamın adı zaten agbımın oglunda var olmasa bile takmam

babamın adıda güzel çirkin degıl ama olsun

evet bende ismine cekmesınden korkuyorum
aman allahım korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet canım birde kime çok gıcık gidersen sevmezsen ona benzer diyolarya ödüm kopuyo.Kızımın biçok huyu babannesine benzer.Napalım elimde olan bişey değilki.Görmeyeyim kızmayayım diyorum yok olmuyo.
Buarada biz yeni evli değiliz ama bu hormonlar beni delirtiyo yaa.Eşim beni artık kadın olarak bile görmüyo sanırım.Bende fosur fosur uyuyorum akşamları.Yemekten sonra çoğu kez tv.karşısından kestiriyorum ama saat 10 u geçtimi yine körkütük uyuyorum.Ama bütün gece ahtopot gibi sarılıyorum sağ ayağımı onun üstüne atınca iyi oluyo rahat ediyom.Zaten sadece soluma yatarsam rahat uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…