ben kayınvalidemi ve eşimin ailesini çok seviyorum bazen benimde kızdığım oluyor ama maşallah kızım diye gözümün içine bakıyorlar bazen kendi ailemden daha iyi anlıyorlar,maddi-manevi hep yanımızda oldular Allah nazardan saklasın.
ben kayınvalidemi ve eşimin ailesini çok seviyorum bazen benimde kızdığım oluyor ama maşallah kızım diye gözümün içine bakıyorlar bazen kendi ailemden daha iyi anlıyorlar,maddi-manevi hep yanımızda oldular Allah nazardan saklasın.
valla benim eşimin ailesi çok cahil ve sonradan görme insanlar. hiçbişey bilmeyen ama herşeyi bildiğini iddia eden tiplerden. peki nooldu bayram öncesi birbirimize girdik. aynı apartmanda oturuoruz ama cuma taşınıorum şükürler olsun acil ev bulduk eşimle şuan ayarlamalar yapılıo. inceldiği yerden kopuo kızlar. imkansız bişeymiş bu zamanda yürütemedik biz olmadı. hala da konuşmuoruz ne kayınvalidemle ne kayınpederimle ne görümcelerimle. mümkün olduğu kadar uzak tutucam kendimden yeni evimden ve bebeğimden herkesi.
Amin canım inşallah
Benimkilerde öyle ama aynı evi paylaşmak bir hayli zorluğu var..
Buna şükür diyorum bende...:Saruboceq:
Amin canım inşallah
Benimkilerde öyle ama aynı evi paylaşmak bir hayli zorluğu var..
Buna şükür diyorum bende...:Saruboceq:
glnm_kvrck canım senin bebek için kesin bir isim düşünmüştür kayınvalidenler.Bizimki tam bir olay olacak bakalım artık.benim kendi aşlemde de eşiminkinde de hiç erkek torun yok Eşimin teyzesinin oğlu keyınpederimin ismini söylerek onu koyarlar artık demiş.Benim eltide atlayıp ne alakası var herkes istediği ismi koyar deyince bizim kayınpeder ve kayınvalidenin surat pek bi değişmiş.kaydirigubbakcemile3 eltim anlattı banada sonra.Kayınvalidem belki kendi babasının ismini koyar falan demiş kırılmış bi vaziyette.Eltimde bana bişey söylemediler ama herkes istediği ismi koyar illa dedesinin ismi olacak değil demiş biraz terstir elticim benim.Bende kendi babamın adını koyucam ama son ana kadar kimseye söylemicem.Hiç sevmem kayınpederimi zaten.Polemik yaratmayalım dimi ama kaydirigubbakcemile3
ay alemsin ebrar ya
ben kayınpederımın adını koyucam GÜNAY fena isim degıl yanınada EGE
Günay ege
hatta görümcem bayıldı ona günay demeyiz günayege deriz dedi
tek isim gibi cok hoş dedi
glnm kvrck senın işin gercekten zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
düşünsene hiç özel hayatınız olmaz evde sere serpe dolaşamazsın istedıgınde duşa giremezsin sesli konuşamazsın ayyyy ayy
allahım yardımcın olsun
Canım ben daha 7 aylık evliyimcanım çok fazla üstüne geliyorlarsa veya artık özgür rahat olmak istiyorsundur en doğal hakkındır ayırmaya çalışsan çünki insanın bir tane hayatı var oda sana zehir olmasın:1hug:
glnm_kvrck canım senin bebek için kesin bir isim düşünmüştür kayınvalidenler.Bizimki tam bir olay olacak bakalım artık.benim kendi aşlemde de eşiminkinde de hiç erkek torun yok Eşimin teyzesinin oğlu keyınpederimin ismini söylerek onu koyarlar artık demiş.Benim eltide atlayıp ne alakası var herkes istediği ismi koyar deyince bizim kayınpeder ve kayınvalidenin surat pek bi değişmiş.kaydirigubbakcemile3 eltim anlattı banada sonra.Kayınvalidem belki kendi babasının ismini koyar falan demiş kırılmış bi vaziyette.Eltimde bana bişey söylemediler ama herkes istediği ismi koyar illa dedesinin ismi olacak değil demiş biraz terstir elticim benim.Bende kendi babamın adını koyucam ama son ana kadar kimseye söylemicem.Hiç sevmem kayınpederimi zaten.Polemik yaratmayalım dimi ama kaydirigubbakcemile3
kız sen bu aralar azdın herhalde.....
hamilesin diye eski düzen yok tabiii....
bunalıma girmeye başlıyon bence :)))))
delikafadulden
daha evliliğin tadını çıkarmadan , çoçuk sahibi olmayın demelerinin nedeni bu işte......
kırılma bana sakın , takılıyorum ben sadece :))
kız sen bu aralar azdın herhalde.....
hamilesin diye eski düzen yok tabiii....
bunalıma girmeye başlıyon bence :)))))
delikafadulden
daha evliliğin tadını çıkarmadan , çoçuk sahibi olmayın demelerinin nedeni bu işte......
kırılma bana sakın , takılıyorum ben sadece :))
urlacım benim kayınpeder çok cinstir.Herşeye muhalefet derim ben ona.SEn ak de o inadına kara der.Herşeyi bildiğini zanneder.Çoğu tavırları 5 yaşındaki bir çocuk gibidir.Evin tek çocuğuymuş ve babanne çok şımartmış.Yani çocuğun benzemesini istediğin doğru düzgün bi yönü yoktur.Adına çeker derlerya hani.Çalışmayı pek sevmez.Zamanında köyün toprak ağasıymış dede ama bizim kayınpeder satmış yarısından çoğunu içki gece alemi heristediğin var.Ama allahtan çocuklarında hiçbiri yok.Sigara bile içmezler.O yüzden adını koymak istemiyorum eşimde ses etmiyo.Kendi babam çok çalışkan girişken toplumda sevilen bir insandır.Çocukalrıda çok sever.Malum bizde üç kızkardeşiz.Ablamında 3 kızı var benimde 1 etti 4 kız daha.Kardeşim bekar.O yüzden erkek olursa onun adı olur yanınada bir isim eklerim .Mehmet Kağan yada Mehmet eren gibi.
Canım ben daha 7 aylık evliyim
Evden ayrılmamız 2 seneyi bulur..
Maddi durumdan dolayı aynı evi tercih etti
Hani ben eşimin ailesine kötü demiyorum asla
Ama dışarı çıksan çıkamıyosun, yatmak istesen yatamıyosun..
Eşinle vakit geçiremiyorsun..
Özel birşey yapamıyosun yani...
İnşallah tez zamanda bir evimiz olur:):Saruboceq:
canım çok haklısın daha öncede yazdığım gibi herkes özgür bir hayat ister ben olsam bende isterdim istemekte hakkındır Allah gönlüne göre versin daha çok yeni evlisin oda olur inşallah.
bak kendiside söylemiş oda benım gibi yeni evli bak ne dıyor yatsan yatamıyorsun diyor ehehehehehhehe
aslında benım kayınpederımde içkici v.s emekli olmuş cocuklara bi ekmegi nasip degıl kendi bile kirada
hep yemiş içmiş
benım babamda etrafta tanınan burası zaten ilçe oldugu için cok sevilen sayılan ama benım babamın adı zaten agbımın oglunda var olmasa bile takmam
babamın adıda güzel çirkin degıl ama olsun
evet bende ismine cekmesınden korkuyorum
aman allahım korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?