2009 Nisan Anneleri buraya

ebrartuba senın cinsiyeti daha belli olmadı degılmiii,

bir kızın vardı sanırım degılmi?

canım verirsen sevinirim çok uygun fiyatı,evet malesef orasıda pahalı ama siz çok iyi bulmuşsunuz,noyu bekliyorum.:1rolleyes:
Bende bulamamıştım öyle bir yer
Doktorda çok iyi
Bu gittiğim yerdeki
335 35 35 telefon numarası
Doktor Ali bey ilgileniyo burda...
Cumartesileride gidebiliyorsun
Bir ara görüş istersen
Eşim sağlık sektöründe olduğu için araştırıp buldu..
Gidersen haberlerini bekliyorum canım
Bana 30. haftada tekrar yaptırabilirsen yaptır dedi detaylı taramayı..:1rolleyes:

canım çok sağol,randevu aldık 2gün sonrasına bir işim çıkmaz gidersem yazarım inşallah,bu çok iyi oldukaydirigubbakcemile5hihoyyyt

ebrartuba mandalina tutkumu şimdi anlıyorum, önceleri o kadar aramazdım, şimdi bir oturuşta bir kiloya yakın yiyom. geçen bimden bir file aldım işte yedim bi güzel, birazda oğluma yedirdim eve de boş file ile bir tanecik götürbelidim eşim görünce bozuldu biraz , nasıl yani bi kilo mandalinayı bir başına mı yedin diye :)))))))))))))))))

bu arada geçenlerde konuşlumşut ama ben gene açıyım o konuyu çünkü sizlerde durum nasıl ayrıntılı öğrenmek istiyorum. kasılmalar arkadaşlar bende çok sık oluyor. evde ölçmeye çalıştım nerdeyse 15 dk bir felan kasılıyor karnım. ve ayakta bi iş i yapınca kasıklarım çok fazla ağrıyor. sizded kasılmalar bu kadar sık oluyor mu?

şemşamer senin kasılmalar periyodik 15 dakikada bir oluyorsa bence doktoruna sormanda fayda var canım.

glnm-kvrck içinin rahatlamasına sevindim. demek sende bebişini 4 boyutlu gördün nihayet. merak ettiğine değmiş güzel geçmiş gözün aydın.

glnm-kvrck içinin rahatlamasına sevindim. demek sende bebişini 4 boyutlu gördün nihayet. merak ettiğine değmiş güzel geçmiş gözün aydın.
Sağol canım
Çok güzeldi anlatamam..
Aynı zamanda eşimde benimle o heyecanı yaşadı
Daha bir değişti duyguları
Bugün daha iyi anladım baba olmayı dedi..
Hem şaşkın, hem mutluydu...
Bende aynı onun gibiydim..

şemşamer senin kasılmalar periyodik 15 dakikada bir oluyorsa bence doktoruna sormanda fayda var canım.

dozkancım evde yorulduğum zaman öyle. şu an işteyim o kadar sık değil.
bi şey daha sorcam. bu gün sizi soru yağmuruna tutuyom. fikirlerinizi alıyım. buraya yeni bir poliklinik açıldı. kadın doğumcusunu çok methettiler ama doğum servisi yok. ben düzenli olarak yozgattaki bir özel hastanaye gidiyorum doktorumdan çok memnun olmasamda (ki bu kasılmalarada normal diyecektir eminim. başı hasta kaynıyo kadının)
ona devam ediyom ve doğumu allah nasip ederse orda yapmayı düşünüyom. bir hafta sonra orda randevum var. şimdide bu kasılmalar beni tedirgin ediyor. bugün acaba bi yeni açılan yere bi gitsemmi diye düşünüyorum bir hafta sonra tekrar ultrasona girmemin bir sakıncası olurmu acep, birde kasılmlardan dolayı doktor alttan bakarmı. hiç müsait değilim.
ayyy ne uzun oldu delikafadulden cevaplarınızı bekliyom , yazmıyom yazmıyom yazıncada böyle uzatıyom

şemşamer bildigim kadarı ile sakıncası yok ultrasonun zaten sona ayda haftada bir girilebiliyo demekki sakıncası olmaz ultrasona girmenin. yenidoğan servisi olmayan bir yerde doğum yapmayı düşünmüyorsun değil mi. Çünkü doğum sırası ve sonrasında asıl önemli olan yeni doğan servisinin iyi olması sonuçta hamileliğin sonlanıyor.kafanı karıştıracaksa bence hiçte gitme yeni doktora eskisi seni takip ettiği için daha iyi bilir senin sorunun olup olmadığını.

kızlar ben hiç iyi degılım eşimle telefonda konuşuyoruz ama bi soguk bi soguk ne canım ne aşkım iyi tamam tak kapattı

şuan gözlerim dolu aglayamıyorum görüler ama cok doluyum ben yaaaaaaa

bi mesaj cekmek istıyorum ama şöyle laf koymak istıyorum onaaaaaaaaaaaaaaaaa

urlacım yapma öyle ya.
bak bunları hormonlarımız yaptırıyo.
sonra anlarsın aslında ortada bişey olmadığını üzdüğüne üzülürsün yapma canım .kaydirigubbakcemile

teşekkürler dozkan,

urlacım belki işi vardır, o yüzden ilgilenememeiştir. oluyo öyle şeyler. takma kafanı .

ebrartuba senın cinsiyeti daha belli olmadı degılmiii,

bir kızın vardı sanırım degılmi?
Evet urlacım 8 yaşında bir kızım var.Cinsiyetimize gelince ekim ayında kontrolümüzde doktorum %80-90 erkek dedi ama kasımda bizimki bir türlü göstermedi.Babasıda inat etti 2 ayrı doktora daha gittik sırf cinsiyeti kesinleşsin diye ama yok yine göstermedi.Ya bağdaş kurup oturdu paşam ya eli bacaklarının arasındaydı yada göbek kordonu vardı.Kısmetse bu hafta görürüz inşallah.yine görmezsek sürpriz bebek olacak.

merhaba arkadaşlar
benim kontrolüm maalesef bu hafta diil :'( dr doluydu randevuyu haftaya aldım.sezeryan yaptıracaklar 2009 a girmek istemiyorlar sanırım.bende gidemedim.tuğçe8 nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben ayrıntılıya 29 mayıs hastanesinde girdim hem bakan çok iyiydi hemde fiyatı 10 ytl.
4 boyutluya giremedim maalesef girenler adına çok sevindim bende merak ediyorum ama geçen sefer dr daha erken demişti işallah bu sefer erken demez.
urlacım benim durumumda senden farklı değil ama unutma herşey hormonlar yüzünden bazen niçin ağladığımı sorsan ben bile bilmiyorum..kafana takma gönlünü alır kocişin

bizim oğlanda hiç bişey yemiyom canım. çok zayıf. bebek olunca kıskanır yer belki diye ümit ediyom, umarım ters tepmez.

senin bebeğede şaştım kaldım valla. ne kadar inatçı çıktı öylekaydirigubbakcemile3, inş en kısa zamanda öğrenirsiniz. ayrıca kasılmaları farketmemek mümkün değil canım. karnın taş gibi sepsert oluyo. yoksa ne güzel. benmki çok erken sıklaştı. umarım bi aksilik yoktur. (herif bi işin ucundan tutmuyoki, her işe koşturmaktan canım çıkıyo valla)

sinehas evet bi sıkıcılık var bende bu aralar kocişi zıt belledim

kavga edıyoum devamlı bagırıyorum
offffffffffff

sinehas evet bi sıkıcılık var bende bu aralar kocişi zıt belledim

kavga edıyoum devamlı bagırıyorum
offffffffffff

benim zavallı kocişim alıştı bana artık ben bağırıp çağırıp ağlıyorum oda sinirim geçene kadar seyrediyo ne yapsın..
aman sinirli olma bebekte sinirli olur başedemezsin.ben mahvoldum sanırım sürekli ağlayan bi bebeğim olacak.
4-6 ay arası iyiydik şimdi değişimler ilk 3 aydaki gibi yine başlıyo,şimdiye kadar bebek pek hissedilmiyodu şimdi ben buradayım diye bağırmaya başladı.alışalım kızlar hormonlar değiştikçe kocalar göze kötü gelmeye başlıyo..
aslında tüm eziyeti biz çekiyoruz onlar sorumsuzmuş gibi geliyor değilmi??

Bende de akşamları yatarken oluyo kasılmalar
Ama fazla değil
Çok nadir oluyo
İlk hamileliğim olduğu için anlamamıştım
İyiki söylediniz kızlar sağolunyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…