dozkan sen kaç kilo aldın canım bende yarın yada çarşamba gideceğim doktora belki benim bebişde 700gr olmuştu.İnşallah anası bu kadar alırken o da cılız kalmamıştır.
GÜNAYDIN KIZLAR..............
ebrartuba canım ben 63 kiloyla başladım sabah tartıldım 70 kiloyum 24. haftadayım.
doktor fena gitmiyorsun ama daha dikkatli ol dedi.ama sanırım bu son üç ay enaz 10 falan alırım.klava:
Bende bulamamıştım öyle bir yercanım verirsen sevinirim çok uygun fiyatı,evet malesef orasıda pahalı ama siz çok iyi bulmuşsunuz,noyu bekliyorum.:1rolleyes:
Bende bulamamıştım öyle bir yer
Doktorda çok iyi
Bu gittiğim yerdeki
335 35 35 telefon numarası
Doktor Ali bey ilgileniyo burda...
Cumartesileride gidebiliyorsun
Bir ara görüş istersen
Eşim sağlık sektöründe olduğu için araştırıp buldu..
Gidersen haberlerini bekliyorum canım
Bana 30. haftada tekrar yaptırabilirsen yaptır dedi detaylı taramayı..:1rolleyes:
Hadi bakalım hayırlısı inşallahcanım çok sağol,randevu aldık 2gün sonrasına bir işim çıkmaz gidersem yazarım inşallah,bu çok iyi oldukaydirigubbakcemile5hihoyyyt
Sağol canımglnm-kvrck içinin rahatlamasına sevindim. demek sende bebişini 4 boyutlu gördün nihayet. merak ettiğine değmiş güzel geçmiş gözün aydın.
şemşamer senin kasılmalar periyodik 15 dakikada bir oluyorsa bence doktoruna sormanda fayda var canım.
kızlar ben hiç iyi degılım eşimle telefonda konuşuyoruz ama bi soguk bi soguk ne canım ne aşkım iyi tamam tak kapattı
şuan gözlerim dolu aglayamıyorum görüler ama cok doluyum ben yaaaaaaa
bi mesaj cekmek istıyorum ama şöyle laf koymak istıyorum onaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ben hiç iyi degılım eşimle telefonda konuşuyoruz ama bi soguk bi soguk ne canım ne aşkım iyi tamam tak kapattı
şuan gözlerim dolu aglayamıyorum görüler ama cok doluyum ben yaaaaaaa
bi mesaj cekmek istıyorum ama şöyle laf koymak istıyorum onaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evet urlacım 8 yaşında bir kızım var.Cinsiyetimize gelince ekim ayında kontrolümüzde doktorum %80-90 erkek dedi ama kasımda bizimki bir türlü göstermedi.Babasıda inat etti 2 ayrı doktora daha gittik sırf cinsiyeti kesinleşsin diye ama yok yine göstermedi.Ya bağdaş kurup oturdu paşam ya eli bacaklarının arasındaydı yada göbek kordonu vardı.Kısmetse bu hafta görürüz inşallah.yine görmezsek sürpriz bebek olacak.ebrartuba senın cinsiyeti daha belli olmadı degılmiii,
bir kızın vardı sanırım degılmi?
GÜNAYDIN KIZLAR..............
ebrartuba canım ben 63 kiloyla başladım sabah tartıldım 70 kiloyum 24. haftadayım.
doktor fena gitmiyorsun ama daha dikkatli ol dedi.ama sanırım bu son üç ay enaz 10 falan alırım.klava:
Sen yine bana göre iyisin dozkancım bende 59 la başladım 70 oldum şimdi.Önümüzdeki üç ay aç gezsem bile kesin 5-6 kilo daha alırım.Napalım doğumdan sonra peşlerinden koşarken veririz artık.Benim tek kafama taktığım acaba bebişe zararı olurmu bu kiloların.Şimdilik çokta aşırı sayılmaz kilom ama bilemiyorum yinede.Onun beslenmesi çok daha önemli.
ebrartuba mandalina tutkumu şimdi anlıyorum, önceleri o kadar aramazdım, şimdi bir oturuşta bir kiloya yakın yiyom. geçen bimden bir file aldım işte yedim bi güzel, birazda oğluma yedirdim eve de boş file ile bir tanecik götürbelidim eşim görünce bozuldu biraz , nasıl yani bi kilo mandalinayı bir başına mı yedin diye :)))))))))))))))))
bu arada geçenlerde konuşlumşut ama ben gene açıyım o konuyu çünkü sizlerde durum nasıl ayrıntılı öğrenmek istiyorum. kasılmalar arkadaşlar bende çok sık oluyor. evde ölçmeye çalıştım nerdeyse 15 dk bir felan kasılıyor karnım. ve ayakta bi iş i yapınca kasıklarım çok fazla ağrıyor. sizded kasılmalar bu kadar sık oluyor mu?
Şemşamercim bende hiç mandalina yiyemiyorum yaa.Bazen zorluyorum değişiklik olsun portakal yemeyeyim diye ama ıı ıh olmuyo.Bizde de kızım bi oturuşta 5-6 mandalina yiyo.Çocuk sadece meyveyle besleniyo zaten hiç yemek yemiyo.büyüyünce manken gibi olacak diyorum bende şimdiden çok güzel.Ayrıca bu kasılmalardan bahsetmişsiniz.Nasıl oluyo yaa ben hiç öyle bişey hissetmiyorum.Acaba ben farkedemiyomuyum.:CüvCüv:
sinehas evet bi sıkıcılık var bende bu aralar kocişi zıt belledim
kavga edıyoum devamlı bagırıyorum
offffffffffff
Bende de akşamları yatarken oluyo kasılmalarbizim oğlanda hiç bişey yemiyom canım. çok zayıf. bebek olunca kıskanır yer belki diye ümit ediyom, umarım ters tepmez.
senin bebeğede şaştım kaldım valla. ne kadar inatçı çıktı öylekaydirigubbakcemile3, inş en kısa zamanda öğrenirsiniz. ayrıca kasılmaları farketmemek mümkün değil canım. karnın taş gibi sepsert oluyo. yoksa ne güzel. benmki çok erken sıklaştı. umarım bi aksilik yoktur. (herif bi işin ucundan tutmuyoki, her işe koşturmaktan canım çıkıyo valla)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?