- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
geldik şirvencım burdayız canım benim söle .............................................
ŞİRVAN, editor029, etoprak, RUMELİLİ, Ruveydax, selinay2002+, s_ebru, şemşamer
nerdesiniz kızlar ;
selam kızlar,
burdayım şirvancım, ara ara açıp okuyorum bi taraftanda bi binanın çizimlerini yapıyorum..yawhu benim asıl kaynanam yıllar önce ölmüş.üvey olanlada ben küsüm ve şirret kadının biri üvey kaynanam. bu konuları hatırlamak hiç hoşuma gitmediği için pek konuya dahil olmadım canım.. öbür meseleye gelince bende yeni evliyim, ve hala evliliğin tadını çıkarıyorum bi taraftan :asigim: doktor yasaklayana kadar da bu böyle gider heralde :))
ha bu arada benimde yarın dr. randevum var, şu konuştuğumuz dr a gideceğim yunus emre hast.deki.
napıyoruz biz cumartesi kesin buluşuyor muyuz?? havalar çok kötü gidiyo, gelemicek olan var mı?? bide yeni katılan arkadaşlar (hoşgeldiniz bu arada) ın haberi var mı, belki katılmak isterler ??
ŞİRVANNNNNNNN
al işte bize kızıyo kendisi kayboluyoooooo :))) nereye gittin şeker ????
Ooooo herkes burda
Etoprak hoşgeldin canım
Sen ne kadarlık evlisin :)
Selinay canım sağolasın
Oğluna geçmiş olsun ..
hadi bakalım hadi hayırlısı; iyi haberlerle gelirsin inşalllah .
ayrıntı ultrasyon için koşuyolu görüntüleme merkezine yönlendiyormul, (bigudi54 söyledi)
bu arada buluşmaya gelince c.tesi günü ben geliyorum, (çok kar yağmadığı sürece)
çarşambadan sonra kar varmış istanbulda öyle deniyor......
başka kim gelir bilemem.... bu gidişle beraber buluşur, tatlı yer, biraz sohbet eder, gideriz....
saol canım hoşbulduk, aslında buralardaydım zaten :) benim evlilik tarihim bi karışı ki sorma :1no2: 11 nisanda nikahımız kıyıldı (hem dini hem resmi) ama o tarihte akademik personel izin kullanamadığı için izine çıkamadık. eşimin ailesi başka şehirde ve onlar düğünün kendi memleketlerinde olmasını istediler burada yapmamızada izin vermediler..bizimkilerde altta kalmayıp kınayı bizim memlekette yapmak isteyince düğün 1 ağustosa ertelendi.. kimisi evlilik tarihi olarak düğünü kimiside nikahı alıyo.. valla sen hangisini beğenirsen :))))
dur bi yarın sorayım nereye gönderiyor, gerçi ben ayrıntılıya gittim ama sorarım yinede..
ya ben çok üşüyorum, inşallah dediğin gibi fazla soğuk olmaz.. evim yakın olmasa bende gelemezdim, aman ha beni orda o gün öööle kabak gibi tek başıma bırakmayın emi!! ben cumartesi buluşma saatine kadar bilgisayarı açık tutarım, yazabilirseniz yazın gelmicem diye olar mı??? ayy tatlı deme nolursun, şeker komasına gireceğim yakında ama yinede dayanamam yerim naniknanik
CANIM bende oluyor o da o bebek değilmi ben onu bebek zannediyorum .. kafamçokkarıştıcanım ben ağrıyı normal diye biliyorum ama belki idrar yollarında enfeksiyon falan vardır doktorunla bir görüş bence ama yine yazayım kasılma çok farklı bende hiç ağrı olmuyor sadece sertleşme oluyor oda kasıklarımda değil göbek çevremde
şanslısın sen ya ben ayda 1 gidiorum özlüorum fıstığımı valla:) bu arada dikkatli olmmaız lazım iyice vücut ağırlık merkezi deişio çünkü dün gece tuvalete kalktım klozete otururken öne eğilerek oturuoruz ya ben düştüm öne doğru:) uyku sersemi tutunamadım hiçbiyere yuvarlandım ama bişey olmadı gülmeye başladım eşim geldi beni kaldırdı falan. tabii bunda benim sakarlığımın da etkisi var ama dikkatli olmak lazım:)
canım saol güzelim bende dua ediyorum allah hepimizin dualarını kabul etsin. inşallah. bugün konttrolünde güzel geçer inşallah yarın güzel haberlerle dönersin. :sm_cool:sabah girecek olanlar GÜNAYDIN
megul, edanur, tuğçe, şirvan, selinay, ovtemizkan, urla,çiçek, bursasu, iyuksel, april, glnmkvrck, saphire, rumelili, etoprak,didem,aliye, ebrar, elavinya, april, rosebery, sengun, womanly YANİ TÜM NİSAN ANALARI hepinize iyi günler... bi de çok konuşmayın da sayfalar yığılmasın acıyın bizim gibi giremeyenlereeee:):):):): bebişlerinizi ve sizi Allah a emanet edyorum.... dua edin bizlereeee.... yarın ancak okuyabilirim ya da hiç giremem... o yüzden şimdiden yazdım:):):) ama susayım artık uykum da geldi...... hadi görüşürüz inşallah muhabbetle.........
ebrartuba mandalina tutkumu şimdi anlıyorum, önceleri o kadar aramazdım, şimdi bir oturuşta bir kiloya yakın yiyom. geçen bimden bir file aldım işte yedim bi güzel, birazda oğluma yedirdim eve de boş file ile bir tanecik götürbelidim eşim görünce bozuldu biraz , nasıl yani bi kilo mandalinayı bir başına mı yedin diye :)))))))))))))))))
bu arada geçenlerde konuşlumşut ama ben gene açıyım o konuyu çünkü sizlerde durum nasıl ayrıntılı öğrenmek istiyorum. kasılmalar arkadaşlar bende çok sık oluyor. evde ölçmeye çalıştım nerdeyse 15 dk bir felan kasılıyor karnım. ve ayakta bi iş i yapınca kasıklarım çok fazla ağrıyor. sizded kasılmalar bu kadar sık oluyor mu?
canım allah şükret yine iyi insanlarmış . allah güç kuvvet versin inşallah kısa zamanda evinize geçersiniz. en azından bu süre içinde seni üzmek ve kırmak için uğraşmıyorlar. laf sokmuyorlar zarar vermiyorlar.Amin canım inşallah
Benimkilerde öyle ama aynı evi paylaşmak bir hayli zorluğu var..
Buna şükür diyorum bende...:Saruboceq:
şirvan güzelim allahtan bişey olmazsa bende gelmeyi istiyorum toprakta kesin gelicek 3 kişiyiz başka kim gelicek hava çok soğuk olmaz inşallah olursada napalım donmayız herhalde heryere gidiyoz vallla bana gezmek olsun kaydirigubbakcemile3hadi bakalım hadi hayırlısı; iyi haberlerle gelirsin inşalllah .
ayrıntı ultrasyon için koşuyolu görüntüleme merkezine yönlendiyormul, (bigudi54 söyledi)
bu arada buluşmaya gelince c.tesi günü ben geliyorum, (çok kar yağmadığı sürece)
çarşambadan sonra kar varmış istanbulda öyle deniyor......
başka kim gelir bilemem.... bu gidişle beraber buluşur, tatlı yer, biraz sohbet eder, gideriz....
april 16 geçmiş olsun canım ya, korkma kanlardan bişe olmaz denertimden geçiyodur onlar,inşallah sonucun olumludur hayırlısı bakalım......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?