2009 Nisan Anneleri buraya

geldik şirvencım burdayız canım benim söle .............................................

ŞİRVAN, editor029, etoprak, RUMELİLİ, Ruveydax, selinay2002+, s_ebru, şemşamer

nerdesiniz kızlar ;

selam kızlar,

burdayım şirvancım, ara ara açıp okuyorum bi taraftanda bi binanın çizimlerini yapıyorum..yawhu benim asıl kaynanam yıllar önce ölmüş.üvey olanlada ben küsüm ve şirret kadının biri üvey kaynanam. bu konuları hatırlamak hiç hoşuma gitmediği için pek konuya dahil olmadım canım.. öbür meseleye gelince bende yeni evliyim, ve hala evliliğin tadını çıkarıyorum bi taraftan :asigim: doktor yasaklayana kadar da bu böyle gider heralde :))

ha bu arada benimde yarın dr. randevum var, şu konuştuğumuz dr a gideceğim yunus emre hast.deki.

napıyoruz biz cumartesi kesin buluşuyor muyuz?? havalar çok kötü gidiyo, gelemicek olan var mı?? bide yeni katılan arkadaşlar (hoşgeldiniz bu arada) ın haberi var mı, belki katılmak isterler ??

kızlar siz beni delirtecenizmi, aaaaa, ben giriyom çıt yok , ben çıkıyom bir sohbet, bir sohbet, kızcam vallaklava:,
bugünde akşam oldu, kaçırdım gene onca sohbeti, neyse yarın burdayım allahın izniyle, bi konuşmayın görürürm sizi, hadi hepinize iyi akşamlar .
byyyyyyyyyyyy

hadi bakalım hadi hayırlısı; iyi haberlerle gelirsin inşalllah .
ayrıntı ultrasyon için koşuyolu görüntüleme merkezine yönlendiyormul, (bigudi54 söyledi)

bu arada buluşmaya gelince c.tesi günü ben geliyorum, (çok kar yağmadığı sürece)
çarşambadan sonra kar varmış istanbulda öyle deniyor......
başka kim gelir bilemem.... bu gidişle beraber buluşur, tatlı yer, biraz sohbet eder, gideriz....

ŞİRVANNNNNNNN

al işte bize kızıyo kendisi kayboluyoooooo :))) nereye gittin şeker ????

aman 10 dak bakmadık , hemen üste çıkmaya çalışmayın öyle.....

ben birazdan çıkacağım, yeter bugünlük çalıştığım ,,,,

butün gün k.k deydim :)) :a015: aman patronlar duymasın ...

Kızlar tüm GEÇMİŞ OLSUN diyenlere çooooook teşekkür ederima.s.
Sabah gittim dr.a test yaptı fakat çoook azcık bi değişiklik var. Yine kan vericekler hemde bu defa 2 yada 3 ünitesenağlama Dr. bugünkü test doğru olmayabilir dedi. 10 gün daha geçsin şeker yüklemesiyle birlikte bidaha yaparız dedi. Duruma göre kan alırsın dedi. Umarım bu aldığım kanlarla bebişime bi hastalık falan geçirmiyoruzdur. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum gerekli tüm kontroller yapıldı ama işte elimde değil.
Test sonucu çok oynamamış ama ben kendimi farklı hissediyorum. Olumlu anlamda, belkide dr.un dediği gibi henüz erkendir doğru sonuç için, kan oturmamıştır vücuduma tam anlamıyla. Aman ne bilim herkes için iyi şeyler olsun dilerim ki...
Bu arada ıhlamurda dahil hiç bi bitki çayını içmememi söyledi dr. İçlerinde ne olduğunu kime neyin dokunacağını bilemiyoruz dedi. En iyisi içme dedi.

kız şirvan sen bu çeneyle yanlız kalmazsın canım ..................... heheheh..............
glnm saol canım benim...........................
şemşamer ben yarın öğlende oğlumun okulundayım canım ben geliyom siz gidiyonuz bu ara karşılaşamıyoruz pek...........................
e toprak sizin en güzel günler şimdi canım çıkarın keyfini valla sonra çocuk olunca ilk zamanlar zor oluyo hehehh...........................

april 16 geçmiş olsun canım ya, korkma kanlardan bişe olmaz denertimden geçiyodur onlar,inşallah sonucun olumludur hayırlısı bakalım......................

Ooooo herkes burda
Etoprak hoşgeldin canım
Sen ne kadarlık evlisin :)

Selinay canım sağolasın
Oğluna geçmiş olsun ..

saol canım hoşbulduk, aslında buralardaydım zaten :) benim evlilik tarihim bi karışı ki sorma :1no2: 11 nisanda nikahımız kıyıldı (hem dini hem resmi) ama o tarihte akademik personel izin kullanamadığı için izine çıkamadık. eşimin ailesi başka şehirde ve onlar düğünün kendi memleketlerinde olmasını istediler burada yapmamızada izin vermediler..bizimkilerde altta kalmayıp kınayı bizim memlekette yapmak isteyince düğün 1 ağustosa ertelendi.. kimisi evlilik tarihi olarak düğünü kimiside nikahı alıyo.. valla sen hangisini beğenirsen :))))

dur bi yarın sorayım nereye gönderiyor, gerçi ben ayrıntılıya gittim ama sorarım yinede..
ya ben çok üşüyorum, inşallah dediğin gibi fazla soğuk olmaz.. evim yakın olmasa bende gelemezdim, aman ha beni orda o gün öööle kabak gibi tek başıma bırakmayın emi!! ben cumartesi buluşma saatine kadar bilgisayarı açık tutarım, yazabilirseniz yazın gelmicem diye olar mı??? ayy tatlı deme nolursun, şeker komasına gireceğim yakında ama yinede dayanamam yerim naniknanik

yok ben yanlız bırakmam bende gelirim,
ama hava çok soğuk olursa erteleriz.... birde buluşacaz diye hasta olmayalım ....
daha bir hafta var , bakalım zaman neyi gösterecekk.....

CANIM bende oluyor o da o bebek değilmi ben onu bebek zannediyorum .. kafamçokkarıştı

ay inanmıyoruuummmm çiçekk kızz dikkatli ol kıyamamm kafa üstü çok kötü olmuşsundur ...
canım saol güzelim bende dua ediyorum allah hepimizin dualarını kabul etsin. inşallah. bugün konttrolünde güzel geçer inşallah yarın güzel haberlerle dönersin. :sm_cool:

canım periydik olması dikkat çekici mutlaka doktoruna danışderim.
Amin canım inşallah
Benimkilerde öyle ama aynı evi paylaşmak bir hayli zorluğu var..
Buna şükür diyorum bende...:Saruboceq:
canım allah şükret yine iyi insanlarmış . allah güç kuvvet versin inşallah kısa zamanda evinize geçersiniz. en azından bu süre içinde seni üzmek ve kırmak için uğraşmıyorlar. laf sokmuyorlar zarar vermiyorlar.

şirvan güzelim allahtan bişey olmazsa bende gelmeyi istiyorum toprakta kesin gelicek 3 kişiyiz başka kim gelicek hava çok soğuk olmaz inşallah olursada napalım donmayız herhalde heryere gidiyoz vallla bana gezmek olsun kaydirigubbakcemile3

kızlarr herkese güzel bir hafta diliyorum ay sonu işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok sık giremiyorum yeni yıla kadar da böle olur sanırım. neyse kızlar hepinizi öpüyorum geçmişide anca okudum zaten ben çıkıcam birazdan mesayip doldu kıyafet konusundan bahsedeyim. haftasonu lc waikiki ye gittim kızlar tam bize göre bu sezon artı % 50 indirim yapmışlar kıyafetler kapış kapış gidiyor valla. bir kot etek aldım beli lastikli model çok güzel rahat ettim hamişlere göre sanki. birde aynı beli kalın lastikli pantolon aldım oda çok güzel fitilli kadife mor. ikisinede bayıldım üstte vardı göğüs altından pileli arkası kuşaklı tiplerden ama ondan daha almadım bende var baya ablamdan gelenler onları kullancam. ama etek ve pantolonu çok ucuza eldım 20 ytl ye düşmüş isteyen ordan baksın. hedi ben çıktım kızlar hepinize iyi akşamlar.

iyi akşamlar kızlar cumartesi dr gitmiştim ya tahlillerimin sonucunu bugün aldım aşırı derecede anemi ve idrarda protein atımı var bide idrar yolu enfeksiyonu yok yok anlıycanız dr kansızlıkta bişeylerden şüphelendi tekrar farklı testler istedi üstelik ben kan şurubu kullanıyorum ama iki basamak merdiven çıkınca kalbim acaip çarpıyor bunlar yetmezmiş gibi bugün arabamı otoparka koymadım bizim sitenin hemen yanında AVM var oraya bırakıp alışveriş yaptım dönüşte arabama adamın biri çarpıp kaçmış sağolsun duyarlı vatandaşın biri çarpan aracın plakasını araca iliştirmiş adliyeye gidip suç duyurusunda bulundum iki basamak çıkmaya halim yoktu 3 saat mahkemede koşturdum kızlar nerde buluşçaksınız bende katılmak isterim ben beylikdüzünde oturuyorum hava güzel olursa görüşürüz ne güzel olur hepiniz allaha emanet olun....

roseberry cim geçmiş olsun..ayrıca araban içinde geçmiş olsun.cana gelmesinde mala gelsin.
herkesin bünyesi farklı bazen ne yapsak yaramıyo,sıkalım dişimizi bugünler geçecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…