Kızlar iyi geceler...Bugun detaylı ultrasyonum vardı,22+5 haftalık hamileyim,o kadar moralım bozuldu kı,hala uyuyamadım:çok üzgünüm: bebegımın herseyı normal,butun organları orantılı,kalbı ve damarları ıyı calısıyor,ense kalınlıgı ıdeal,vs,vs.Ama dr kalpte cok hafıf parlaklık oldugunu,bununda kıreclenmeden kaynaklandıgını,ılerleyen haftalarda yokolabılecegını soyledı,sonra bebegımın bas ayak parmaklarının cok az daha ayrı gıbı durdugunu soyledı,bu ıkısı cok az da olsa down sendromu rıskı olusturabılırmıs,amnıyosentez onerdı ki bu dusuge bıle sebep olabılıyor,riski var...moralım cok bozuldu,cok uzuldum,hersey normal gıderken...bu yazdıklarım konusunda fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevınırımm..
Kızlar iyi geceler...Bugun detaylı ultrasyonum vardı,22+5 haftalık hamileyim,o kadar moralım bozuldu kı,hala uyuyamadım:çok üzgünüm: bebegımın herseyı normal,butun organları orantılı,kalbı ve damarları ıyı calısıyor,ense kalınlıgı ıdeal,vs,vs.Ama dr kalpte cok hafıf parlaklık oldugunu,bununda kıreclenmeden kaynaklandıgını,ılerleyen haftalarda yokolabılecegını soyledı,sonra bebegımın bas ayak parmaklarının cok az daha ayrı gıbı durdugunu soyledı,bu ıkısı cok az da olsa down sendromu rıskı olusturabılırmıs,amnıyosentez onerdı ki bu dusuge bıle sebep olabılıyor,riski var...moralım cok bozuldu,cok uzuldum,hersey normal gıderken...bu yazdıklarım konusunda fikriniz varsa ve paylaşırsanız sevınırımm..
çiçekçiçek canım çok teşekkür ederim, ellerine sağlık.. bende ekleyebildim galiba oğlumun resmini profil resmime..
bu arada tuğçe8 benim tansiyonumda 8-6 genelde, pek yükselmiyoo!! düşük olması iyi demişlerdi ama bana(
aaaaa çeneler düşmüş valla oku oku bitiremdim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................
geda nisan analaı listesi yapmışın nasıl hatırladın o kadar ismi kız ,hafızana hayran kaldım valla benim aklıma gelmiyo öle yazınca............
glnm gözün aydın canım ayrıntılıya girmişsin bebişini görmüşsün,bende dua ediyorum sana en kısa zamanda evini ayır diye..............
urla geldim canım oğlumun dişini çektirmeye gitmiştim,ne oldu sana bu ara biraz relax ol gerçi ilk gebeliğimde bende böyleydim,ayrıca bizde gebelikte saç kestirilmez ama sen bilirsin..................
şemşamercim sık ultrasonun bi zararı olmaz,düşük tehlikem olduğunda 3-4 güne bir girdim ben........................
ebrartuba allah yardımcın olsun canım yaaaa ben oğlumu herkezden kıskanırım valla...................
çokmu uzun oldu yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin ,başkada bişe hatırlayamıyom....................
oy maşallah bende senın gibi yeni evliyimselam kızlar,
burdayım şirvancım, ara ara açıp okuyorum bi taraftanda bi binanın çizimlerini yapıyorum..yawhu benim asıl kaynanam yıllar önce ölmüş.üvey olanlada ben küsüm ve şirret kadının biri üvey kaynanam. bu konuları hatırlamak hiç hoşuma gitmediği için pek konuya dahil olmadım canım.. öbür meseleye gelince bende yeni evliyim, ve hala evliliğin tadını çıkarıyorum bi taraftan :asigim: doktor yasaklayana kadar da bu böyle gider heralde :))
ha bu arada benimde yarın dr. randevum var, şu konuştuğumuz dr a gideceğim yunus emre hast.deki.
napıyoruz biz cumartesi kesin buluşuyor muyuz?? havalar çok kötü gidiyo, gelemicek olan var mı?? bide yeni katılan arkadaşlar (hoşgeldiniz bu arada) ın haberi var mı, belki katılmak isterler ??
Kızlar hepinize günaydın en sonunda dün akşam göbek resmimi yoğun çabalarım sonucu ekledim hatta ilk hürrem arkadaşımız gördü:) Bu arada bizimkiler yardıma geldi bazı eşyaları kolilicez bugün malum cuma yeni evdeyiz. Şans dileyin lütfen. Hepinizin iyi bir gün geçirmenizi diliyorum.:lepi:
roseberry geçmiş olsun canım ya tuğçecim sende dikkat et kendine.
arkadaşlar bişey sorcamsize ya , ben mi çok abartıyom anlamadım inanı şımdi ağlıyorum.
ben bir okulda memur olarak çalışıyorum, iki ay felan oldu bu oulda başlayalı, müdürmle çok anlaşamadım biraz sürtüşmemiz oldu . odam ayrı. ama öğretmenler akaşma kadar girip çıkıyolar. elimden geldiğince onlara güler yüz gösteriyorum. işlerini hallediyorum. hiç biriyle bir tartışmaya girmedim. bende ara sıra öğretmenler odasına gidiyorum. çay felan almaya. yaa gittiğimde masanın üstü pasta börek, çörek , çıkılota yığılı oluyor. öğrenci velileri yapıyolarmış. inan hiç biri teklif etmiyo ya . sabahtır beri yine öğretmenler odasında tıkınıyorlar, görüyorum, hizmetliler odasına çekiyorlar biride sen hamilesin canın çeker diye teklif etmiyo ya . derdim pasta yemek değil. doktoro gidcem aç gidcem zaten ama insanbi teklif eder ya . sabah eşimde sağolsun, hiç doktora götürüyüm felan diye teklif etmedi zaten kafam ona bozuk . şimdi hüngür hüngür ağlıyom.
arkadaşlar bişey sorcamsize ya , ben mi çok abartıyom anlamadım inanı şımdi ağlıyorum.
ben bir okulda memur olarak çalışıyorum, iki ay felan oldu bu oulda başlayalı, müdürmle çok anlaşamadım biraz sürtüşmemiz oldu . odam ayrı. ama öğretmenler akaşma kadar girip çıkıyolar. elimden geldiğince onlara güler yüz gösteriyorum. işlerini hallediyorum. hiç biriyle bir tartışmaya girmedim. bende ara sıra öğretmenler odasına gidiyorum. çay felan almaya. yaa gittiğimde masanın üstü pasta börek, çörek , çıkılota yığılı oluyor. öğrenci velileri yapıyolarmış. inan hiç biri teklif etmiyo ya . sabahtır beri yine öğretmenler odasında tıkınıyorlar, görüyorum, hizmetliler odasına çekiyorlar biride sen hamilesin canın çeker diye teklif etmiyo ya . derdim pasta yemek değil. doktoro gidcem aç gidcem zaten ama insanbi teklif eder ya . sabah eşimde sağolsun, hiç doktora götürüyüm felan diye teklif etmedi zaten kafam ona bozuk . şimdi hüngür hüngür ağlıyom.
Kızlar hepinize günaydın en sonunda dün akşam göbek resmimi yoğun çabalarım sonucu ekledim hatta ilk hürrem arkadaşımız gördü:) Bu arada bizimkiler yardıma geldi bazı eşyaları kolilicez bugün malum cuma yeni evdeyiz. Şans dileyin lütfen. Hepinizin iyi bir gün geçirmenizi diliyorum.:lepi:
Canım ne yazıkki insanlar bazen böyle duyarsız davranabiliyor.. Sen sıkma canını.. Ben işyerinde herkese nazımı geçiriyorum. İstediğin birşey varsa yapalım diyolar.. Ama sende sakın ağlama bebişinide kendinide üzme olur mu?arkadaşlar bişey sorcamsize ya , ben mi çok abartıyom anlamadım inanı şımdi ağlıyorum.
günaydın nisan bebişleri ve onların güzel anneleri........................................
ben bu gün bomba gibiyimmmmmmmmm
dün gecemiz süper gecti sabahta öpücüklerle uyandırıldım.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?