2009 Nisan Anneleri buraya

canım çok geçmiş olsun ama bence diğer herşey normal olduktan sonra sırf çok düşük bi ihtimal üzerine amniyosentez yaptırma
sonuçta amniyosentezin de ne kadar riskli olduğu malum
Hem bu kadar kafaya takma bazı doktorlar hakikaten çok pimpirikli yapıo insanı
az stres çok mutluluk canım:)

Canım gönlünü ferah tut doktorların hep yaptığı şey bu onlar pireyi deve yapıolar belki haklı olarak yapıolar bütün riskleri minimuma indirgemek için ama bunlar olurken biz yıpranıoruz. bu dediğin çok ufak bir ihtimal hem daha önceki testlerinde bir terslik çıkmamıştı ki bugüne kdr geldin bebişinle. olumlu düşün ben bir prblem çıkacağını düşünmüyorum. benim bebişim sağlıklı de devamlı sakın ona bişey olabileceğini düşünme ne kendini üz ne de onu görüceksin endişelerin boşuna çıkıcak.

Kızlar hepinize günaydın en sonunda dün akşam göbek resmimi yoğun çabalarım sonucu ekledim hatta ilk hürrem arkadaşımız gördü:) Bu arada bizimkiler yardıma geldi bazı eşyaları kolilicez bugün malum cuma yeni evdeyiz. Şans dileyin lütfen. Hepinizin iyi bir gün geçirmenizi diliyorum.:lepi:

günaydın arkadaşlar, april,geda, rosaberry geçmiş olsun
zeyned sanada geçmiş olsun inşallah doktorun yanılmapayıdır. arkadaşların dedği gibi bazı doktorlar çok pimpirikli oluyor. üzme kendini. bendede bi sürü şey patırmıştı allaha şükür hiç bişey çıkmadı oğlum sapasağlam doğdu.

bende randevumu erkene aldım. bugün 11 de gidcem. bakalım neyin nesiymiş bu kasılmalar. dualarınızı bekliyorum arakadaşlar.

bu arada buluşacak hanımlar siz msn den birbirinize tellerinizi verinsene, olurya yola çıkınca bi aksilik olur, net olmaz. garantiye alın derim. yerimseniben

ederimcanım. sanada kolay igelsin , çok zor taşınmak hele bu halde allah yardımcın olsun. göbişinde çok tatlı maşallah

canım bencede iyi benim de 20 haftaya kadar 9-5,8-6 diye gidiyordu hemşireler çok düşük ama gebelikte normaldiyorlardı birgün 7-3 çıkınca dr bayağı korkuttu çok düşük olmasıda iyi değil bebeğe yeterince oksijen gitmiyor demektir dedi vücut organlara kan pompalıyamazmış o zamanda, yani herşeyin fazlası zarar küçük tansiyonun 5 in altına düşmemesi gerekirmiş düşerse yüksek olmasından bile daha tehlikeliymiş,ama maşallah senin taansiyon iyi:1rolleyes:

artık yaradana sığınıp taşınıcaz napiim başka yolu yok:) diğer kızların hiç sesi soluğu çıkmıyo huuu kızlar nerdesiniiiiiiiiiiiiiz

herkeze günaydın kızlar!!!
yazdıklarınızı okumaya çalıştım.
zeyned..güzelim eğer önceki 3 lü 4 lü testlerin sonucunda bi aksilik yoksa amniyosenteze gerek yok.
aynı hadise iş arkadaşımın eşinin başına geldi geçen yıl.
onunda testleri olumlu ancak ultrasonda kalbinde bir parlaklık görmüş doktoru hemen amniyosentez falan yaptırdılar ama hiç bişey çıkmadı boşu boşuna stress yaşadı...şimdi çok sağlıklı bir bebek maşallah..

arkadaşlar bişey sorcamsize ya , ben mi çok abartıyom anlamadım inanı şımdi ağlıyorum.

ben bir okulda memur olarak çalışıyorum, iki ay felan oldu bu oulda başlayalı, müdürmle çok anlaşamadım biraz sürtüşmemiz oldu . odam ayrı. ama öğretmenler akaşma kadar girip çıkıyolar. elimden geldiğince onlara güler yüz gösteriyorum. işlerini hallediyorum. hiç biriyle bir tartışmaya girmedim. bende ara sıra öğretmenler odasına gidiyorum. çay felan almaya. yaa gittiğimde masanın üstü pasta börek, çörek , çıkılota yığılı oluyor. öğrenci velileri yapıyolarmış. inan hiç biri teklif etmiyo ya . sabahtır beri yine öğretmenler odasında tıkınıyorlar, görüyorum, hizmetliler odasına çekiyorlar biride sen hamilesin canın çeker diye teklif etmiyo ya . derdim pasta yemek değil. doktoro gidcem aç gidcem zaten ama insanbi teklif eder ya . sabah eşimde sağolsun, hiç doktora götürüyüm felan diye teklif etmedi zaten kafam ona bozuk . şimdi hüngür hüngür ağlıyom.

evet kaptırdık kendimizi ogluşuna gecmiş olsun

oy maşallah bende senın gibi yeni evliyim

allahım yardımcın olsun sıkma canını ne olur

göbişine maşallah dikkat et kendine canım yorma kendini

roseberry geçmiş olsun canım ya tuğçecim sende dikkat et kendine.

canım benim teşekkür ederim ama biz kendimize dikkat ettikçe bişey çıkıyor yinede çok şükür, gribi yeni atlatmıştım şimdi yine grip oldum sürekli hapşırıyorum karnıma ağrılar giriyo hapşırık bari olmasaydı,sende eşya toplayayım derken kendini fazla yorma her işe koşturma eşin ve kendi ailen halleder nasılsa.:ecrin_bebek:

Canım insanlar düşüncesiz ne yazıkki böylelerinden etrafımızda çok var umursama onları yoksa daha çok kırırlırsın. öyleki herkes artık kendini düşünüo sadece. boşver salla onları. eşini de kendin ara belki unutmuştur aşkımmm beni doktora götürmicek misin de bence götürür:) ama ağlama lütfen.

okuldakiler manyak insanlar herhalde iki canlısın insan bi alırmısınız der

hadi onlarıda eşine gercekten üzüldüm ben olsam çıngar cıkarırdım

doktordan hayırlı haberlerle gel aglama ne olur gül.......................:teytey::teytey:

kolay gelsin güzelim bende geçen ay taşındım yeni eve gerçi bana hiçbişey yaptırmasalarda. genede yoruluyosun sürekli ayakta kalmak yoruyo insanı.
ama korkma halledersin..

günaydın nisan bebişleri ve onların güzel anneleri........................................

ben bu gün bomba gibiyimmmmmmmmm

dün gecemiz süper gecti sabahta öpücüklerle uyandırıldım.............

kızlar siz bana geçmiş olsun demekten yoruldunuz bende hastalanmaktan :çok üzgünüm:ya benim bünyem normalde sağlamdı şimdi ne olduysa insan kendini korudukça birşeyler çıkıyo,yada bağışıklık sistemim çok zayıfladı hayırdır inşallah nazarmı varkikafamçokkarıştı

bozma moralini şekerimm var böle düşüncesiz insanlar..
bende arasıra yaşıyorum böle şeyler.
bizim işyerindede sürekli ben yada bir arkadaşım daha var o alıyor hergün atıştırmalık abur cubur.
diğerleri hiçç getireyim demiyorlar.ama biz getirince dibine kadar yiyolar.
bizde artık arkadaşımla bişeyler almamaya karar verdik.
insanlar hakikaten düşüncesizler...

Canım ne yazıkki insanlar bazen böyle duyarsız davranabiliyor.. Sen sıkma canını.. Ben işyerinde herkese nazımı geçiriyorum. İstediğin birşey varsa yapalım diyolar.. Ama sende sakın ağlama bebişinide kendinide üzme olur mu?

günaydın nisan bebişleri ve onların güzel anneleri........................................

ben bu gün bomba gibiyimmmmmmmmm

dün gecemiz süper gecti sabahta öpücüklerle uyandırıldım.............

Oooo maşallah urla..
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…