2009 Nisan Anneleri buraya

ne güzel erkenden çıkıyo kocişin işten

bursasu benim de kızım sabahtan beri pek bi hareketli soldan soldan vuruyo valla. maşallah bebişlerimize.
ben de kızıma hırka örüyodum. kollara geldim bıraktım. nasıl yapıcağımı nasıl arttırıcağımı çok bilmiyorum o yüzden elime alasım yok

, aliye83, april16, bursasu, Esennn, mirage78, oslem1907, selinay2002, sinehas, urla, aloo nisan anneleri buğün tembelliğiniz üstünüzde saırım...yafff nie kimse bişey yazmıo..aa 800lerde kaldık bakın..artık bizde 1000 olalım..

sorma selinay o proğram artık beni sinir edio mis gibi yemekleri beğenmiolar..damak tadlarına uygun deilmişte tuzsuzmuşta...one öle canım onları bulamayan kaç kişi var abartıyolar eleştiriyi..protesto ediyorum artık izlemiyorum..hiç türk ailesinin gelenek göreneklerine uygun bi format deil...

maşallah aliye forumda ören bayan diye bi topic var orda nasıl arttırılacağı falan var videolu eğer bakmak istersen bilgin olsun cnm
bende saat 6da doktora gidicem heyecanlıyım ne zaman doktora gitsem benim bebiş uykuda inşallah bu sefer uyumaz

selinay ve oslem1907 aaaaaaaaaa kızcam ama hamile dolu burası şunlara bak neler yazmışlar:CüvCüv:

hala çok midem bulanıo o yüzden kendimi çeneye vurdum..halbuki dün gece çıkarıp rahatlamıştım..yine başladı..sanırım midemi üşüttüm sabahın köründe buz gibi sütlaçalrı yedim böle oldu..aman gözünüzü seviyim soğuk bişeyler yiyip içmeyin bu saatten sonra bulantı hiiçç çekilmio...

ayyy buna da bak buda sütlaç diyor kızlar yapmayın yawkafamçokkarıştıdelikafadulden

bende bi yemek vardı ismini yazmıyceeem :roflol: özelliklenn naniknanik
onu ısıttım tam yiyordum yemeden istifra ettim sonra başka bişey yedim benim hala yemeklerden midem bulanıyor yaa kötü bişey

yemekten bahsetmeyin kızlar 3 gün evde yoktum pek bişi kalmamış markete gidip meyve sebze bişiler alayım bari.acıktırdınız beni cokacimcoook
ne olacak halimiz nasıl gidecek bu kilolar neyse bebeğim sağlıklı olsunda kilo çatlak hiç önemli diil.
ben sevmesemde bebişim şimdiden çikolata delisi , bisküvi yedim kandıramadım :CüvCüv:

aprilcim ben de düşünüyordum ama tam bi araştırma yapmadım. şimdi tıptaki son ilerlemelerle süt dişleri ve 20 lik dişler aynı amaçla kullanılıyor sanırım ama onları da tabi kordon kanı gibi uygun koşullarda saklatmak gerekiyor. ne dediler peki?

herkez yazıyo bursasu bak croxilexte sütlaç yazmış hehehehhhhhhhhhhhhhhhhh

bu iştah açıklığı başımıza vurdu valla....................................

aliye 83 kordon kanı saklanmasıyle ilgili dolarlarla bahsediyorlar çok pahalıymış sanırım yani herkesi harcı değil

ayy pardon arkadaşlar..ben ösleme kısıyodum ben de yazmışım...bursasu geçmiş olsun canım ahh bi geçseydi bu bulantılar ne güzel gidiodu benim hamileliğim hiçbi sorun yoktu nazar değdi sanırım...

canım sağolasın. zaten ilmek atmayla ilik açmayı da netten öğrendim. arttırmayı da ordan bakarım. annem anlattı ama izlemek daha iyi. bu arada çok şanslısın bebişini görüceksin bugün:)

aliye 83 kordon kanı saklanmasıyle ilgili dolarlarla bahsediyorlar çok pahalıymış sanırım yani herkesi harcı değil

canım biliyorum az çok rakamları ama benim eşimin baba tarafında adını bile anmak istemiyorum ama genetik kanser yatkınlığı var. yani nerdeyse herkes kanserden kaybedilmiş. eşimin babası da dahil. o yüzden abisi demiştiki bizim zamanımızda yaygın değildi ama siz saklatın ne olur ne olmaz. çok üstünde konuşmadık ama böyle. doğum üzeri çok masraf oluyo zaten böyle bi bütçe ayırabilir miyiz bilmiyorum ama eşim çok hassas bu konuda yaptırabilir.

canım bu linkte çok iyi oldu. merak ttiğim bi kaç isim var böyle bakalım konuşulmuşmu

evet işte irem ismi konusundaki sorun çözülmüş oldu. çok beğendiğim koymayı istediğim bi isimdi. duymuştum cennete benzetilmek için yapılan bi yer olduğunu. burada kesinleşti

Dün Onkom dan gelmişlerdi. Bende istiyorum evet biraz pahalı ama güven sorunundan dolayı bende emin olamıyorum. Dün biraz özel olarak gelen dr.la konuştum. Benim kan sorunum var ve bebektede %50 olma ihtimali var, olursa kordon kanı bi işimize yaramayabilir sonuçta kırmızı kan hücreleri bende yetersiz. Aksine dedi minör taleseminin tedavisinde işe yarayabilirmiş. Bebekte olursada ondan alınan kanla bu sorun çözülürmüş, onda olmazsa bendeki sorun ondan alınan kanla çözülebilirmiş..vs... Daha da sıcak bakmaya başladım ama maddi kısmı benide korkutuyo. Senede 100$ ya da 100 euro 1 yıl için düşününce çok değil ama önden verilen 1000-2000 ytl. çok gereksiz.
12-14 yaşına kadar çocukta kullanılıyormuş. Yani 40 kg.a gelene kadar.ama devamı için araştırmalar sürüyomuş. Süt dişinden olanı kan gibi değilmiş. Yani onun sağladığı çözümler farklıymış ve çok daha yeni bi gelişmeymiş.

kızlar ben biraz kaçıyorum zaten bugün çenem düştü:)
battaniye örmeye devam şimdilik hoşçakalınn
sonra yine gelicem beni bekleyin anacım :)))

selamlar herkese...
ancak bitirdim yazılanları herkes iyi maşallah...
eşi ameliyat olan bi arkadaş vardı geçmiş olsun...
çiçek yeni evin hayırlı olsun...
megul inş. iyidir bebiş....
hasta olanlar geçmiş oılsun...
dr gidecek olanlar iyi haberlerle gelin inşallah... ben de çok yorgun hissediyom kendimi bu gün okul baya yordu biras uyumaya çalışcam.... sonra da sınav bakayım:) eşim kalacan diyo gurur yaptım:)):)

kolay gelsin bursasu... aprilci bu arada bilgiler için çoook teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…