ne güzel erkenden çıkıyo kocişin işten
bursasu benim de kızım sabahtan beri pek bi hareketli soldan soldan vuruyo valla. maşallah bebişlerimize.
ben de kızıma hırka örüyodum. kollara geldim bıraktım. nasıl yapıcağımı nasıl arttırıcağımı çok bilmiyorum o yüzden elime alasım yok
hala çok midem bulanıo o yüzden kendimi çeneye vurdum..halbuki dün gece çıkarıp rahatlamıştım..yine başladı..sanırım midemi üşüttüm sabahın köründe buz gibi sütlaçalrı yedim böle oldu..aman gözünüzü seviyim soğuk bişeyler yiyip içmeyin bu saatten sonra bulantı hiiçç çekilmio...
maşallah aliye forumda ören bayan diye bi topic var orda nasıl arttırılacağı falan var videolu eğer bakmak istersen bilgin olsun cnm
bende saat 6da doktora gidicem heyecanlıyım ne zaman doktora gitsem benim bebiş uykuda inşallah bu sefer uyumaz
selinay ve oslem1907 aaaaaaaaaa kızcam ama hamile dolu burası şunlara bak neler yazmışlar:CüvCüv:
aliye 83 kordon kanı saklanmasıyle ilgili dolarlarla bahsediyorlar çok pahalıymış sanırım yani herkesi harcı değil
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-evlilik-ve-cocuklar/220560-kotu-anlamli-isimler.html
kızlar hepimiz bebişlerimize isimler bakıyoruz ben bi ara bu topiği çok takip ediyordum sizinde haberini olsun bize güzel gibi gelen isimler aslında çok değişik anlamlar taşıyabiliyor
bu konuda kızlar konuşmuş tartışmış isimlerle ilgili
konuyu en baştan sona kadar okuyun derim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?