Dün Onkom dan gelmişlerdi. Bende istiyorum evet biraz pahalı ama güven sorunundan dolayı bende emin olamıyorum. Dün biraz özel olarak gelen dr.la konuştum. Benim kan sorunum var ve bebektede %50 olma ihtimali var, olursa kordon kanı bi işimize yaramayabilir sonuçta kırmızı kan hücreleri bende yetersiz. Aksine dedi minör taleseminin tedavisinde işe yarayabilirmiş. Bebekte olursada ondan alınan kanla bu sorun çözülürmüş, onda olmazsa bendeki sorun ondan alınan kanla çözülebilirmiş..vs... Daha da sıcak bakmaya başladım ama maddi kısmı benide korkutuyo. Senede 100$ ya da 100 euro 1 yıl için düşününce çok değil ama önden verilen 1000-2000 ytl. çok gereksiz.
12-14 yaşına kadar çocukta kullanılıyormuş. Yani 40 kg.a gelene kadar.ama devamı için araştırmalar sürüyomuş. Süt dişinden olanı kan gibi değilmiş. Yani onun sağladığı çözümler farklıymış ve çok daha yeni bi gelişmeymiş.
benim canım herşeyi istiyo ztn akşam yemekteyizi izledim eşim kızdı gecenin yarısı tavuk göğsü tatlısı çekti canım............................
soruma cevap yazan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?