2009 Nisan Anneleri buraya

ay evet bu ara bana da maşallah ben birde 69 la hamile kaldım tartılmadım korkuyorum göreceğim sayılardan ama olsun yahu ne kadar yiyebiliriski sürekli yemiyoruz ya,allahtan aburcuburum yok birtek çikolatalı gofrete hayır demiyorum oda en fazla 2,başkada yok :)

12-14 yaşından sonra kullanılamayabileceğini duyduğum iyi oldu. bi düşünelim bakalım

kızlar hasta olanlara allahrtan şifa diliyorum. corcilex (adının telafuzu zor nası yazıldığını unuttum yanlışsa kusuruma bakma kaydirigubbakcemile3) sütlaç dediğin iyi oldu nerdeyse hergün sütlaç yiyorum bugün yememiştim sen hatırlatınca söledim yine lokantadan kaydirigubbakcemile3
bursasu canım bende çok seviyorum örgü örmeyi çok zevkli bir iş ama çalıştığım için akşam eve gidince başka işlerim oluyor elime örgüyü alamıyorum. bahsettiğiniz kordon kanı saklama olayı bana çok uzak aklıma bile gelmemişti saklamayı düşünmem sanırım.
April canım çok yararlı olmuş katıldığın seminer verdiğin bilgilerde çok güzel özellikle bebeğin cilt altında aminyon sıvısının birikmesine şaşırdım demek 3 gün onu idare edebilecek gıdayı ordan alabilirmiş. yüce rabbim nelere kadir. kızlar sene sonu öle yoğunum ki bu saate anca girebildim.
seliany bende bazen kendimi çok çirkin hissediyorum şeklim bozuldu hayatımda ilk defa belim bu kadar kalın oldu her giydiğim yakışıyordu şimdi kaba duruyor. ama bazen de kendimiçok güzel hissediyorum birazda piskolojik durumla ilgili sanırım.
didem demir bebeğin hazırlıkları tamamladın hadi gözün aydın darısı başımıza yaw daha ben hiçbişe yapmadım. :1shok:
kızlar kaçıyorum ben yine müsait olursam yine gelir yazarım yazamazsam herkese iyi akşamlar. kaydirigubbakcemile5

benim canım herşeyi istiyo ztn akşam yemekteyizi izledim eşim kızdı gecenin yarısı tavuk göğsü tatlısı çekti canım............................

ay o yemekteyiz programında gecen yarışanlarda o yaşlı sarışın bi teyze vardı 4 çeşit turşu cıkardı... benım canım ev turşusu cektiiii delircem allahtan bulduk
hersekes yazıyor ya canı ne istedi diye yazılmasın benceeeeeeeeeeeee

bulanamayanlarda var ara ara bulamayız vallaa

ben cıkıyorum kızlar allaha emanet olun

yarınki buluşanlar hadi bakalım size iyi vakit geçirmeniz dilegiyle

hepinizi öpüyorum evet sayfalarımız artık 1000 lerde görelim çok yavaşız cokkkkkkkkk

mayıs annleri 730.sayfalardalar aramızda 150 sayfa var evet mayıs annelerinde
ayrı topık cinsiyet kilo cizelgeleri ayrı ayrı
bizimde ayrı

yani cok yavaşız
mart annleri 2000lerde sanırım

yazışalım paylaşım fikir alışverişi yapalım

Son düzenleme:
hımmbu arada april sende geliyormuşsun cumartesi buluşmasına çok sevindim inşallah bi aksilik çıkmaz hepimiz :1hug:gelebiliriz..

ay o mart anneleri beni deli ettiler merak ettim girdim ay ben daha 1 sayfayı okumadan onlar 2 sayfa nasıl bir o yazıyor bir o yazıyor anlatamam,yetişemeyiz yahu onlara maşallah yani :)tamam bu arada sölemeyelim canımızın istediğini bencede yaptık bi cahillik çooook özür

ayy bende oğlumun geçendlerde çıkan ilk dişini saklamıştım , ama bakın işte nereye sakladığımı unuttum, konu açılınca aklıma geldi. acaba nereye koydum. :sm_confused:

baktırdık şekerim. sanırım çoğumuz 50 grlık şeker yüklemelerini yaptırdı. bi kaç kişi kaldı. bazılarında yüksek çıktı 100 grlık ta yapıldı

takvimcim benim doktor daha yapmadı şeker yüklemesini 28. haftamda yapacakmış. biraz geç gibi geldi bana ama öyle uygun gördü.
umarım sorun çıkmaz.

Benim doktorum son gittiğimde şeker testini yaptırmamı söyledi
Bakalım hayırlısı inşallah
Bende bu şekerden korkuyorum..

ben şeker yüklemesini yaptırmadım ve doktorda bişey söylemedi. belki bi dahaki randevuda yaptırır.

şemşamer doktor 24. hafta ile 29. hafta arasında yapılıyo dedi belki seninkide bi dahakine yapar çünkü bütün hamilelere yapılıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…