2009 Nisan Anneleri buraya

ay bendim şeker o incirle süt olayını gerçekleştiren bak üzüldüm şimdi,kuru incir marketlerde satılıyor ondan alsana tabi köy işi gibi olmaz ama nerdeeee,eskiden olsa rahmetli anneanneciğim getirirdi ama şimdi mümkün değil yerini sevsin ama gerçekten çok güsel hemde iyi geliyor ama ben gece yatmadan önce alıyorum ballı sütle hem süt ihtiyacımıda karşılamış oluyorum aklında olsun

Şekerim alınma sakın, yazarkende korktum şimdi hamişlik damarı tutar alınırsın diye:)) Takılıyorum, sevgimden sanaa.s. Başka türlü geçmez 9 ay..ha bide artı 10 günü varkaydirigubbakcemile2

ay alınmam merak etme

sizlerde alınmayın süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

ay benimde dün gece canım incir çekti aynennnnn bu gün alııcam bendee

kızlar cevizde yemeliymişizzz bol bol meyve ceviz yiyelim

Ay seninle aynı benim doğum tarihimdelikafadulden

evet selinay2002 çizelgemi yapıyorum fakat kendi sayfama ekleyemiyorum.doğurucam hala bi çizelgem yok.klava:

tatlım kullanıcı paneli var sayfanın sol tarafında oraya tıkla sonra profili düzenle var oraya en altta dogum takip cizelgesi var oraya yaptıgın linki yapıştır degişikleri kaaydet var orda ona tıkla tamam olur takvimin.............laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Son düzenleme:
şirvancım liste fikrin harika zaten ellerine sağlık yenilediğin zaman benide eklermisin lütfen,sat 21 temmuz muhtemel tarih 27 nisan arkadaşım,özel acıbadem dr.tolga bey

s ebru tam idrar tahlili yaptıracan canım.........................

takvim en altta çıkan adresi doğum takip çizelgene kopyala.........................

hay seni öslem senmiydin o kaynamış sütle inciri söyleyen..ya o kadar canım çektiki hamileliğimden beri 2 kez bu kadar ısrarla canım bişey istedi..neyse canım üsme kendini eşim getircek saat 3 e kadar bekliycem maalesef..

Kızlar süt içerken günlük olmasına dikkat edin.
Sütle pekmezi aynı anda içmeyin, pekmezdeki demir sütle azalıyomuş.
Yoğurdunuzu kendiniz yapmaya çalışın, günlük süt + prebiotik yoğurdu karıştırıp yapabilirmişiz.
İlla süt içicez, hergün yumurta yiycez diye bi kural yokmuş. Süt içemeyenler onun yerine 2 yerine 3 bardak yoğurt yemekte yeterli olurmuş. Yumurtayı haftada 3 gün yesekte yeterliymiş. Yoğurdun içindeki su çok yararlıymış (ben asla içemesemde)
Beslenmemize artık bu aylardan sonra çok dikkat etmeliymişiz, bu dikkat doğumla da devam etmeliymiş. Çünkü biz nekadar iyi ve düzenli beslenirsek bebek o kadar sağlıklı olur ve sütümüzde o kadar kaliteli olurmuş.
Kilolar konusunda endişe etmek gereksiz. 9 ayda aldık vermek içinde 9 ay lazım. Öyle 3-4 ayda gitmesini beklemek yanlışmış.

Aklıma geldikçe yazıyorum size dünden kalanları...

valla ben hep aç gidiyorum doktora canım,bildiğim kadarıyla idrar tahlilinde açlık tokluk farketmiyo ama benim bütün tahlillerim aç karnına yapıldı şimdiye kadar..................

oley yaptım valla bende tekrar of ne uğraştım yahu kaç zamandır olmuodu inat ediyodu valla,ahh benimde canım bu ara kısır istiyor valla erken gidersem bol ekşili mmmmmmm,ben çıkıyorum yarım saat dışardayım gelince görüşürüz şekerler :)

kızlar şu örgü işine dadandım valla başından kalkamıyorum yaa D aklımda sizde acaba ne oldu ne bitti ne konuştular diye
bu arada yemeğimide yedim
benim oğlan çoştu kızlar
sol tarafımda dört kolddan tekmeliyor gıdıklanıyorum ya
ay çok hooşşş yaa canım oğlum benim maşallah ...

April canım sağol çok güzel bilgiler veriyosun :)))

aprilcim çok teşekkürler verdiğin bilgiler için gerçekten yararlı

Rica ederim...Dünkü seminerden aklımda kalanları yazıyorum hatırladıkça...

Bu arada kordon kanı konusunu hiç konuşmadık aramızda. Dün o konuda da bilgi verdiler. Ben istiyodum ama endişelerim vardı. Sizler ne düşünüyorsunuz???

öslem kıs napıyosun sen nie öle şeyler yazıyon bak şimdide canım kısır istedi neyapcam şimcik..heh hee şaka şaka şükretki sen de hamişsin yoksa valla elimden çekiceğin vardı...delikafaduldendelikafadulden

çok pahalı diye duydum kordon kanını saklamak ama bilmiyorum,bide ilk düşen dişini saklayın diye duymuştum ben..............................

benim canım herşeyi istiyo ztn akşam yemekteyizi izledim eşim kızdı gecenin yarısı tavuk göğsü tatlısı çekti canım............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…