2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah bebeişine urlacım büyümüşş yaa ben daha girmedim ayrıntılıya yarın giricem inşallah. şu şeker yükleme kaç haftalar arası oluyor. hazır gitmişken onuda mı halletsem.. bu ar4ada urlacım 24 hafta 6 aylık olmuyormu ben mi yanlış biliyorum. ben soranlara 6. aydayım diyorum. sengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile5selinay buluşursak tabi kızılayda buluşuruz. ama bizim ankara buluşması biraz zor gibi tuğce yatıyo, ikiz annemizde pek çıkmak istemez sanırım .kala kala sen ben glnm-kvrck kaldık. olmazsa bizde bekleriz. bebeklerimiz doğunca onlarıda alır bi alışveriş merkezinde falan yazın buluşuruz. kalpler bir arada olsun varsın buluşma geç kalsın. hem biz beş kişiyiz azız yani bebeklerde doğunca 11 kişi olucaz bide senin oğlanla benim kız etti mi sana 13 . ohhh gövde gösterisi yaparız yaza.kaydirigubbakcemile5

herkese merhabalar güzel bir gün geçirmenizi dilerim.
aranızda günlük şekerini takip edenler varmı acaba bir sorum olacaktıda

Canım benim iyiyim sağolasın sen nasılsın? Biz görüntülerini cdyle alıcaz onun için doktorumuz 24. hafta yapalım demişti. tam bi bebekken görüyim diye. yarın yaptırcam. sonra şeker yüklemesi yapacaklarmış. bu renkli dopplerde resmen görüyomusun yani. ben hep siyah beyaz gördüm çok heyecanlıyım.

arkadaşlar merhabalar.
şükür sorunsuz bi güne başlamışız.
ee benim de şu aylar haftalar konusunda kafam karışıyor artık ya.ben sat a göre hesapladığımda 24. hafta 5.5 aya karşılık geliyor.ama bir ay 4 hafta dediğimiz de 6. ay bitmiş 7. aya başlamış oluyoruz.ama kesin olan her ikisinde de doğum günleri aynı çıkıyo.40 hafta için de 3 buçuk ay var 9 ay 10 gün içinde.

ha bir de sinehas canım ya bitkiler hakkında yazdıkların vardı.sağolasın.zencefil kuşburnu için herhangi bi sıkıntı söz konusu mu acaba?

huzur84 canım ben hiç ölçtürmedim şekerimi. takip etmiyorum.doktorda 23 ocakta ölçtürecek.

kızlar ben çıkıyorum.
Ankara baya soğudu Kızılay'a gidip kendime kadife pantalon alıcam.
kendinize iyi bakın.

herkese tünaydınlar güzel nisan anneleri ve kuzucukları..temizlikk yapıyorum yeni girebildim umarım herkes iyidir..keyifli muhabbetler sizlere..temizlik bitsin gelip okıycam heh hee..kk ya gircem die kaç gündür zaten bişey yapmıodum bugün bi şevk geldi bakalım hayırlısı...

selam nisan anneleri hazır baya kişi burdayken size bir sorum olacak ben bebegimin hareketlerini cogu zaman vajinama baya yakın ve kasıklarımda hissediyorum bu cuma doktora gitcem fakat bana oldugu gibi sizede oluyormu normalde doguma yakın bole olurmus bende tırstım şimdi belki içinizde benim gibi hisseden vardır diye paylaşmak istedim cvbınızı bekliyorum canlar.....

arada sırada oluyor ama sürekli değil.doktor bana çok önemli değil dedi.sürekli hareket halinde şu anda yeri bol her yerde hissedebilirsin demişti

arkadaşım geçen gün bir arkadaşımız yapmıştı bunun açıklamasını bazen bebeklerimiz dik posizyon alıorlarmış ve ayaklarıda kasıklarımıza baskı yapıyormuş bence zaten normal gezecekleri çok fazla alan yok ama çokda büyümedikleri için her hareketleri bize farklı geliyor hiç endişelenme ve aklına getirme yahu öyle erken doğum felan ağrın sancın varmı akıntın çokmu ne biliim kanamn varmı bence yok hiç böyle şeyler düşünmeyelim boşyere endişe ve panik yapmayalım ne gerek var heran şüpheyle yaşanırmı,benimde öyle merak etme eminim bir çoğomuzun aynı,keyfini çıkaralım bu hareketlerin arkadaşım nerdeyse doğurmak üzere ve bebek ağırlaştığı için her hareketini hissediyor düşünsene heran doğuracakmıyım diye stres yapsa gerçekten doğururdu biras keyfini çıkaralım:teytey::teytey::teytey::teytey:

merhaba womanly banada oluyor aynısı bende çok tırsıyorum ya erkekn doğum falan olcak diye ama heralde bebişler ayağa falan kalkıyor tepiniyor afacanlar

croxilex kolay gelsin cnm sende bendensin ben anca şimdi girebildim
ne zamandır temizlik namına bişey yapmamıştım ev çok tozluydu bugün çok yordum kendimi valla tamizlik gibisi yok :))

rumelili ve urla bebeklerinize maşallah 41 kere

kızlar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz yaa

bende bu hafta içinde ayrıntılıya gidicem doktorum bilson diye bir yeri önerdi bi aradım sorayımdedim ücret 280 ytl dedi :1shok: şok oldum yani sizce de yüksek değilmi bu fiyat

herkesler iyi şükür

arada sırada oluyor ama sürekli değil.doktor bana çok önemli değil dedi.sürekli hareket halinde şu anda yeri bol her yerde hissedebilirsin demişti

tesekkür ederim cvpladıgınız için ama şimdi tecrübeli anne adaylarını okudumda orada soruyorlardı verdikleri cvplar pekte iç acıcı deil oyüzden tırstım yoksa bugune kadar hiç problem etmedim yani haklısın valla tadını cıkarmak lazım dediğin gibi keyfini cıkarım ama işte bole seyler okuyuncada insan ister istemez düşünüyor yani neyse tekrar tesekkürler illerinize saglık....:CüvCüv::1hug:a.s.

hepinize merabalar arkadaşlar. sabah bakıcımız hastalanmış bizde oğlumla evdeydik. geldiğimden beridirde yazdıklarınızı okuyorum.

selinay hem oğluna hem arabanıza çok geçmiş olsun canım.

urla senin bebişede maşallah ne güzel büyümüş.

veee buluşan rakadşlar hepinize benden bir boncuğu. hepiniz çok tatlı çıkmışsınız maşallah. yüzlerinizi ezberleyene kadar baktım valla. yolda görürsem yakanıza yapışırım-tatlicadiarzu-

ankaralı hanımlar bakında ibret alın iki kişide olsa buluşun belkim bende gelirim üçleriz. yerimseniben

çiçekçiçek canım sanada yeni evin hayırlı olsun. kurtuldun çok şükür taşınma telaşından.

şimdilik bu kadar ,

Urla maşallah oğluşuna
Bursasu canım ayrıntılı için çok yüksek geldi üzret bana ama yinede sen bilirsin
Womanly ben de çok nadirde olsa kasıklarımda hissediyorum bebişi
Şemşamer hoşgeldin canım:)
Nasılsın?

merhaba womanly banada oluyor aynısı bende çok tırsıyorum ya erkekn doğum falan olcak diye ama heralde bebişler ayağa falan kalkıyor tepiniyor afacanlar

sanada merhaba canım insan bolye seyler duyuncada rahatlıyor ya demek tek ben yasamıyorum o zaman normal diyor insan iyiki varsınız valla annelik duygusu cok tuhaf ve müthiş bişey onu kaybetmek düşüncesi bile beni asırı boguyor Allah'ım bebeklerimizi bize bagıslasın tek nefeste dogurmamızı nasip etsin insallah cünkü ben bebegimsiz yasayamam:CüvCüv:düşünsenize elinizi karnınıza koyuyorsunuz ve o anlıyor size tekmeleriyle cvp veriyor bir nevi iletişime geciyorsunuz karnınızda olsa bile oyüzden de her duydugumuz seyden tırsıyoruz neyse Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…