Yasemincim merhaba canım,nasılsın:) renklı dopplere gıtmedın mı sen daha? ben gecen hafta cektırdım,bıraz cnm sıkılmıstı ama sukur sımdı ıyıyım.Bebegın ve senın butun kan akıslarına bakılıyor,bebegın organları olculuyor,her bır uzvunu ıncelıyor ıste,gusel bıseysengözlerimebaksanab
Kızlar bu arada,sayfada gerıde kalmısım,ancak sona gelebildima.s.
selam nisan anneleri hazır baya kişi burdayken size bir sorum olacak ben bebegimin hareketlerini cogu zaman vajinama baya yakın ve kasıklarımda hissediyorum bu cuma doktora gitcem fakat bana oldugu gibi sizede oluyormu normalde doguma yakın bole olurmus bende tırstım şimdi belki içinizde benim gibi hisseden vardır diye paylaşmak istedim cvbınızı bekliyorum canlar.....
merhaba womanly banada oluyor aynısı bende çok tırsıyorum ya erkekn doğum falan olcak diye ama heralde bebişler ayağa falan kalkıyor tepiniyor afacanlarselam nisan anneleri hazır baya kişi burdayken size bir sorum olacak ben bebegimin hareketlerini cogu zaman vajinama baya yakın ve kasıklarımda hissediyorum bu cuma doktora gitcem fakat bana oldugu gibi sizede oluyormu normalde doguma yakın bole olurmus bende tırstım şimdi belki içinizde benim gibi hisseden vardır diye paylaşmak istedim cvbınızı bekliyorum canlar.....
herkese tünaydınlar güzel nisan anneleri ve kuzucukları..temizlikk yapıyorum yeni girebildim umarım herkes iyidir..keyifli muhabbetler sizlere..temizlik bitsin gelip okıycam heh hee..kk ya gircem die kaç gündür zaten bişey yapmıodum bugün bi şevk geldi bakalım hayırlısı...
arada sırada oluyor ama sürekli değil.doktor bana çok önemli değil dedi.sürekli hareket halinde şu anda yeri bol her yerde hissedebilirsin demişti
arkadaşım geçen gün bir arkadaşımız yapmıştı bunun açıklamasını bazen bebeklerimiz dik posizyon alıorlarmış ve ayaklarıda kasıklarımıza baskı yapıyormuş bence zaten normal gezecekleri çok fazla alan yok ama çokda büyümedikleri için her hareketleri bize farklı geliyor hiç endişelenme ve aklına getirme yahu öyle erken doğum felan ağrın sancın varmı akıntın çokmu ne biliim kanamn varmı bence yok hiç böyle şeyler düşünmeyelim boşyere endişe ve panik yapmayalım ne gerek var heran şüpheyle yaşanırmı,benimde öyle merak etme eminim bir çoğomuzun aynı,keyfini çıkaralım bu hareketlerin arkadaşım nerdeyse doğurmak üzere ve bebek ağırlaştığı için her hareketini hissediyor düşünsene heran doğuracakmıyım diye stres yapsa gerçekten doğururdu biras keyfini çıkaralım:teytey::teytey::teytey::teytey:
günaydın kızlar nasılsınız bu gün, buralar çok kötü karlı,dün park halindeki arabamıza çarptılar çok kötü oldu araba yaaaaaaaaaaa,oğlum hala hasta okula gönderemedim,evimi görseniz heryeri dağıttılar baba oğul offff ya offffffffff napcam bu gün bilmiyorum.............................
merhaba womanly banada oluyor aynısı bende çok tırsıyorum ya erkekn doğum falan olcak diye ama heralde bebişler ayağa falan kalkıyor tepiniyor afacanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?